26 / 04 / 2024

icra haberleri

icra haberleri

İstanbul İli Üsküdar İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 5 milyon 355 bin 184 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından yapılacak.

Beykoz'da satılık tarla: 1 milyon 149 bin 510 TL!

İstanbul İli Beykoz İlçesi' nde yer alan tarlanın toplam bedeli 1 milyon 149 bin 510 TL olarak belirlendi. Tarlanın satışı Beykoz Satış Memurluğu tarafından yapılacak.

Bursa'da 1 milyon 610 bin 998 TL'ye satılık tarla!

Bursa İli Osmangazi İlçesi'nde yer alan tarlanın toplam bedeli 1 milyon 610 bin 998 TL olarak belirlendi. Tarlanın satışı Bursa 11.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi 9 ilde 15 taşınmazı özelleştirilecek!

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi, Afyonkarahisar, Bolu, İsparta, İstanbul, İzmir, Kırıkkale, Konya, Mersin ve Muğla'da yer alan toplam 15 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek hale şartname bedeli ise 100 TL ile 1000 TL arasında olacak.

Tekirdağ'da 1 milyon 438 bin 400 TL'ye satılık arsa!

Tekirdağ ili Çerkezköy İlçesi' nde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 438 bin 400 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Çerkezköy İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Üsküdar'da satılık bina: 1 milyon 400 bin TL!

İstanbul İli Üsküdar İlçesi'nde yer alan binanın toplam bedeli 1 milyon 400 bin lira olarak belirlendi. Binanın satışı İstanbul Anadolu 10.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Gaziantep'de satılık gayrimenkul: 1 milyon 296 bin TL!

Gaziantep İli Nurdağı İlçesi Aslanlı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulun toplam bedeli 1 milyon 296 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkulun satışı Nurdağı İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Şanlıurfa'da 1 milyon TL'ye satılık bina!

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yusuf Paşa Mahallesi'nde yer alan binanın toplam bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi. Binanın satışı Şanlıurfa 4.icra Dairesi tarafından yapılacak.

Samsun'da satılık apartman: 2 milyon 437 bin 556 TL!

Samsun İli Atakum İlçesi'nde yer alan apartmanın toplam bedeli 2 milyon 437 bin 556 TL olarak belirlendi. Apartmanın satışı Samsun 2.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Adana'da 2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Adana İli Seyhan İlçesi'nde yer alan gayrimenkulun toplam bedeli 2 milyon TL olarak belirlendi. Gayrimenkulun satışı Adana 10.İcra Dairesi tarafından 4 Ağustos günü yapılacak.

İzmir'de satılık tavuk kümesi: 1 milyon 548 bin 382 TL!

İzmir İli Kemalpaşa İlçesi'nde yer alan tavuk kümesinin toplam bedeli 1 milyon 548 bin 382 TL olarak belirlendi. Tavuk kümesinin satışı Kemalpala İcra Daire tarafından yapılacak.

Beyoğlu'nda satılık arsa: 1 milyon 17 bin 450 TL!

İstanbul İli Beyoğlu İlçesi'nde yer alan arsanın bedeli 1 milyon 17 bin 450 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından yapılacak.

Diyarbakır'da satılık arsa: 3 milyon 860 bin TL!

Diyarbakır İli Kayapınar Merkez İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 3 milyon 860 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Diyarbakır 8.İcra Dairesi tarafından yaoılacak.

Osmaniye'de satılık tarla: 1 milyon 481 bin 65 TL!

Osmaniye İli Kadirli İlçesi'nde yer alan tarlanın toplam bedeli 1 milyon 481 bin 65 TL olarak belirlendi. Tarlanın satışı Kadirli İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Türk Telekom 13 ilde 15 adet gayrimenkul satıyor: 144 milyon 645 bin TL!

Türk Telekom 13 ilde 15 adet gayrimenkulu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin en düşük muhammen bedeli 1 milyon 300 bin TL, en yüksek muhammen bedeli ise 48 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Erol Özmandıracı’ya icra şoku!

Oyuncu Naz Elmas’ın eşi işadamı Erol Özmandıracı’ya eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ, dava açtı. Özmandıracı hakkında icra davası başlatıldı.

İcra ve iflas işlemlerinin durdurulması için teklif verildi!

İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında yıl sonuna kadar esnaf ve sanatkârlar aleyhine mevcut borçları için icra takip işlemlerinin yapılmasının engellenmesi planlanıyor.

İcra ve İflas Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi verildi!

İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında 2020 yılı sonuna kadar esnaf ve sanatkârlar aleyhine mevcut borçları için icra takip işlemlerinin yapılmasının engellenmesi amaçlanıyor.

Kirasını eksik ödeyen Migros'a icra takibi ve tahliye davası!

Koronavirüs önlemleri kapsamında AVM'ler Mart ayının ortalarında birer birer kapanmıştı. 11 Mayıs'ta kademeli olarak açılmalarına karar verilen AVM'lerde mağaza sahipleri ile perakendeciler arasında kira tartışmaları ortaya çıkıyor. Kirasını eksik ödeyen Migros'a icra takibi başlatılacak.

Eş borcundan dolayı eve icra konabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Bankalara yüklü miktarda borcum var. Eşimin borçla alakası yok. Annem oturduğu dairenin tapusunu eşime vermek istiyor. Benim borcumdan dolayı banka eve icra koyabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

İcra ve iflas takipleri resmen durduruldu!

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamındaki düzenlemelerin de eklendiği ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeye göre, icra ve iflas takipleri resmen durduruldu...

İcra takipleri 30 Nisan 2020 tarihine kadar durduruldu!

Ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında icra takipleri 30 Nisan 2020 tarihine kadar durduruldu...

İcra ve iflas takipleri 30 Nisan'a kadar durduruldu!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını önlemek için alınan tedbirler kapsamında icra ve iflas takipleri 30 Nisan'a kadar durduruldu.

İcra ve iflas harçları 2020!

İcraya başvuran kişilerin belli oranlarda harç ödemeleri gerekiyor. Peki, icraya başvurma harcı 2020 ne kadar oldu? İşte icra ve iflas harçları 2020..

Kirasını ödemeyen kiracı için icra takibi süreci nasıl işler?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun kiracısının kirasını ödememesi üzerine icra takibi sürecine dair sorusunu yanıtladı..

Doğa Koleji'nin sahiplerine 240 milyon liralık icra takibi!

Doğa Koleji'ni 2016'da Metal Yapı Konut'un sahibi Ömer Saçaklıoğlu almıştı. Türkiye'de 123 kampüsü olan Doğa Koleji'nin sahipleriyle ilgili Temmuz 'da icra takibi başlatıldı. Üç ayrı icra takibinin tutarı 240 milyon lira seviyesine ulaştı.

İcra dairelerinin sayısı rekor artışla 900’e ulaştı!

Yurttaşların borcu her geçen gün artınca, yurt çapındaki icra dairelerinin sayısı da rekor artışla 900’e ulaştı.

İlamsız icra takibinde dikkat edilmesi gerekenler!

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'İcradan tarlasını aldığım kişi “Tarlam ucuza gitti” diyerek ilamsız icra takibi gönderdi. Ben itiraz ettim, icra durdu. Şimdi itirazın iptali yoluna gidecek olursa, nasıl bir durumla karşılaşırım?' sorusunu yanıtladı.

icra haberleri Haberi

icra haberleri

İstanbul İli Üsküdar İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 5 milyon 355 bin 184 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı açık arttırma suretiyle 28 Ağustos 2014 günü saat 11:00'de İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından yapılacak. 


İlanın detayları için