20 / 04 / 2024

icradan arsa ne kadar

icradan arsa ne kadar

Ankara 13. İcra Dairesi, Ankara İli, Pursaklar İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 3 milyon 924 bin TL olarak belirlendi.

Ankara'da icradan 5.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara 22.İcra Müdürlüğü, Ankara İli Yenimahallesi İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 5 milyon 385 bin TL olarak belirlendi.

Ankara'daki 8 arsanın ihalesi 7 Ocak 2016'ya ertelendi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ, Çankaya, Keçiören ve Yenimahalle'de satışa çıkardığı 8 arsayı 167 milyon 104 bin TL'ye ihale edecek. Söz konusu arsanın ihale tarihi 7 Ocak 2016 gününe ertelendi.

Ankara'da 167.1 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ, Çankaya, Keçiören ve Yenimahalle'de yer alan 8 arsayı satışa çıkarıyor. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 167 milyon 104 bin TL olarak belirlendi.

Ankara'da icradan 13.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Yenimahalle'de bulunan arsa Ankara 22 İcra Dairesi tarafından 13 milyon 556 bin TL bedelle açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Ankara'da 7.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Gölbaşı İlçesi'nde bulunan arsa Ankara Gölbaşı Belediye Başkanlığı tarafından 27 Ekim 2015 günü saat 14:00'da kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.

e-Devlet üzerinden tapu bilgilerini doğrulamayanlar yandı! Ne ev ne arsa ne de tarla... Resmen yeni dönem başlıyor! 

Son dönemlerde artan fahiş gayrimenkul fiyatlarından sonra hükümet harekete geçti. Planlanan yeni uygulamada e-Devlet üzerinden tapu bilgilerini doğrulamayanlar kişiler ilan veremeyecek.

Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? Yatırımcılar dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merkez Bankası'nın faiz kararına yönelik belirsizlik ve 9 günü bulan uzun Kurban Bayramı tatili Borsayı olumsuz etkiliyor. Peki Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? 

TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak?

TOKİ arsa satışına dair şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. Bu kapsamda TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak? Soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Hisseli arsalarda anlaşmazlık olursa ne olur?

Hisseli arsa, hisseli tapular birden çok ortağın bulunduğu ve bu kişilerin tasarrufu altında olan mülkler, tapulardır. Peki bu hissedarlar bir anlaşmazlık yaşarsa ne olur? İşte bu sorunun yanıtı!

Sarıyer'de 195.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Mirgün Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi üzerinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 195 milyon 487 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Bayraklı'da 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 10 milyon 615 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sakarya'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Sakarya İli, Serdivan İlçesi, Kanalboyu Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 215 bin 200 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mardin'de 4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Mardin İli, Kızıltepe İlçesi, Altıntoprak Mahallesi'nde yer alan arsa 4 milyon 89 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ilk ihale tarihi 4 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Esenyurt'ta 39.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Yakuplu Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 39 milyon 682 bin 650 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 27 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

Antalya Serik'te 5.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli, Serik İlçesi, Çandır Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkul için 5 milyon 190 bin 100 TL bedel isteniyor. 

Gaziantep Şehitkamil'de 3.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Belkis Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 733 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Muğla'da 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Çiftlik Mahallesi, Oraklar Adası Mevkii'nde yer alan zeytinlik vasfındaki arsa 6 milyon 825 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Balıkesir'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Balıkesir İli, Burhaniye İlçesi, Çayiçi mevkiinde yer alan arsa 7 milyon 300 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ihale tarihi 6 Aralık 2018 olarak belirlendi.

icradan arsa ne kadar Haberi

icradan arsa ne kadar

T.C. ANKARA 13. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI



1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Ankara İl, Pursaklar İlçe, 136 Parsel No, Mantı Çayırı Mevkii, Ülümbüş Mahallesinde kain tarla vasfındadır. Satışa konu Taşınmazın her türlü alt yapısı mevcut tüm belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. 22.250 m2 dir. Taşınmaz kiracısı As Halı Firması tarafından halı depolama alanı olarak kullanılmaktadır. Taşınmaz üzerinde bitişik 2 adet fabrika binası, imalathane, içinde güç merkezi ve fırın bölümleri bulunan atölye, idare binası, kamelya, kışlık kamelya, kümes, samanlık ahır ve bekçi kulübesi bulunmaktadır. Fabrika Binaları; bitişik nizam tek katlı 2 yapdan oluşmaktadır. Prefabrik betonarme taşıyıcı sistemlidir. Çatısı alüminyum trapez sacdır. Dış cephesi sıva üzeri akrilik boyalı, giriş kapısı ve pencereleri demir doğramadır. Zemini karo mozaik kaplıdır. İçerisinde 2 adet 2 katlı...