19 / 04 / 2024

İGA hastane yatırımı

İGA hastane yatırımı

Üçüncü pistini geçtiğimiz hafta hizmete açan İGA, sağlık turizmi için çalışmalara başladı. İGA CEO’su Samsunlu, havalimanının hemen yakınında 400 bin metrekare alan üzerine hastane, poliklinik ve sağlık acentalığı yapabilecek projelere altyapı fırsatı sunduklarını açıkladı.

İstanbul'da kritik görüşme! 'Faiz politikası yatırım için uygun değil'

Türkiye'de hastane, yol ve bir takım çevre projelerine destek sağlayan Avrupa Yatırım Bankası'nın Başkanı, İstanbul'da Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve MB Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüşerek ekonomi politikasıyla ilgili endişelerini aktardığını açıkladı

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

Medicana Grubu’ndan iki hastane yatırımı!

Yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Medicana Sağlık Grubu eylül başında Ege Bölgesi’ndeki ilk hastanesini İzmir’de açtı. Şimdi ise sırada 200 yatak kapasiteli Ataşehir hastanesi var. İki hastane için toplam 205 milyon dolarlık yatırım yapan grubun bu yılki ciro hedefi ise 1.9 milyar TL.

Etlik Şehir Hastanesi'nin yatırım bedeli 1 milyar 883 milyon 800 bin TL!

Etlik Şehir Hastanesi'nin yatırım bedeli 1 milyar 883 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. KÖİ modeliyle yapılan hastane için yıllık 235 milyon TL kira ödenecek ve bu kira 25 yıl boyunca ödenecek...

YDA Holding'ten Kazakistan'a hastane yatırımı!

YDA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin, "Kazakistan'da uygun yatırım ortamı var ve yatırımcılar için imkanlar sunuluyor" dedi...

Recep Akdağ: İstanbul'un hastane yatırımına ihtiyacı var!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''İstanbul'da çok ciddi sağlık yatırımları gerçekleştirmiş olmamıza rağmen hala İstanbul'un önemli ölçüde sağlık yatırımına ihtiyacı var.'' dedi.

Sıla Grup Afrika'da yeni bir sağlık yatırımı yapacakl

Sıla Grup, İran'da toplam bin 750 yataklı, 700 milyon dolarlık iki hastane ihalesi aldı. Sıla Danışmanlık ve Sağlık Hizmetleri Yönetim Kurul Başkanı Dr. İhsan Şahin Afrika pazarına yeni bir sağlık yatırımı yapacaklarını dile getirdi.

Kınık'a bir yılda 108 milyonluk yatırım yapıldı!

İzmir'in Kınık ilçesine 1 yılda 18 yıllık yatırım yağdı. 2016'da ilçeye genel bütçeden hastane, enerji, doğalgaz, köprü ve TOKİ gibi yatırımlar için 108 milyon liralık pay ayrılması Kınık'ın yıldızını parlattı.

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Şekerlisoy, 5 yılda 300 milyon TL’lik otel ve hastane yatırımı yapacak!

Şekerlisoy, şimdi de turizm ve inşaat sektörlerine odaklanıyor. Şekerlisoy Şirketler Topluluğu'nun hedefi önümüzdeki beş yılda otel ve hastane işlerine 300 milyon TL’lik yatırını yapmak.

Sıla Grup'tan İran'a 700 milyon dolarlık dev yatırım!

Sıla Grup Yöneti̇m Kurulu Başkanı Dr. İhsan Şahi̇n"İran'da kamu-özel sektör işbirliğiyle gerçekleştirilecek 13 bin yataklı 13 dev hastane ihalesinde, bin 750 yataklı ve yaklaşık 700 milyon dolar yatırım bedeli olan 2 hastanenin ihalesini kazandık."dedi.

İGA hastane yatırımı Haberi

İGA hastane yatırımı

Son yıllarda önemli mesafelerin alındığı sağlık turizmi, salgın sürecinden sonra Türkiye’nin gündemine daha çok girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son dönem açıklamalarında sıklıkla yer verdiği sağlık turizmiyle ilgili İstanbul Havalimanı (İGA) üst yönetimi de önemli bir çağrıda bulundu.

Dünya'dan Mustafa Kemal Çolak'ın haberine göre; İstanbul Havalimanı CEO’su Kadri Samsunlu, havalimanının hemen yanında bulunan 400 bin metrekare alan üzerine havalimanı şehri projelerinin olduğundan bahsederek “İGA’nın projesinde caminin hemen arkasında kalan bu alan ofis, ticaret alanları, rezidans ve sosyal hizmetleri ile bir havalanı şehri olarak düşünülmüştü. Şimdi sağlığa yönelik beklentinin tüm dünyada öne geçmesi ve sağlık turizmine yönelik talebin yükselmesi ile birlikte bu alanda sağlığa yönelik yatırımları önceliklendirebiliriz” ifadelerini kullandı. Samsunlu, alanda sağlık kuruluşlarının ofislerinin, polikliniklerinin, transfer merkezlerinin bulunabileceğinden bahsederek, “Altyapımız sağlık...