23 / 04 / 2024

in istanbul ev fiyatları

in istanbul ev fiyatları

İn İstanbul ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İş GYO Nef İn İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa ediliyor.

In İstanbul Nef İş GYO iletişim!

In İstanbul Nef İş GYO iletişim için 444 9 633 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede daire teslimleri 2018 yılında yapılacak.

Prefabrik evde sürekli yaşanır mı? Prefabrik evler neden ucuz? Prefabrik ev için izin gerekir mi?

Prefabrik evler, son dönemde ilgi yoğun. Yaşanan depremden sonra prefabrik yapıların özellikleri vatandaşların gündemini oluşturmaya başladı. Yardım için bu yapılara yönelenler de var, kendisi için prefabrik ev yaptırmak isteyen de. İşte detaylar!

Ev almaya alternatif prefabrik evler için 29 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Ev almaya gücüm yok! Arsa alsam nasıl ev yaparım diye kaygı yaşayan vatandaşlarımız için, prefabrik ev fiyatlarını araştırdık. Sizler için en uygun prefabrik ev fiyatları. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 29 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Gayrimenkul sektöründe Rus hareketliliği başladı! Şirketler çalışanları için ev arıyor! 

Rusya merkezli birçok ambargodan etkilenmemek amacıyla ofislerini Türkiye’ye taşıyor. Aynı zamanda otel satın alarak turizm sektörüne de adım atmaya başlayan Rus şirketler, beyaz yakalı çalışanları için de ev arayışında. 

Demet Akalın afetzedeler için bir ev daha yaptıracak!

Önceki gün Etiler'de görüntülenen şarkıcı Demet Akalın Manavgat'ta afetzedeler için bir ev daha inşa ettireceğini açıkladı. 

Faruk Fatih Özer'in kaldığı ev basıldı! Özer'i saklayanlar gözaltında!

Thodex'in sahibi olduğu Faruk Fatih Özer'in sistemleri kapatarak yurt dışına çıkması hakkında yürütülen serüvende dakikalar önce flaş bir gelişme yaşandı. Faruk Fatih Özer'in saklandığı ev basıldı ve o evde Özer'i saklayanlar tutuklandı...

Afyonkarahisarlı öğretmenler Suriyeli aile için briket ev inşa etti!

Afyonkarahisar'a bağlı Dinar ilçesinde Fatih Ortaokulu öğretmenleri tarafından toplanan para ile Suriye'de ihtiyaç sahibi bir aile için briket ev inşa edildi. 

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Van'da harabe evde yaşayan aileye yeni ev inşa edildi!

Van'ın Gürpınar ilçesi Akpınar Mahallesi'nde harabe evde yaşayan Yılmaz ailesi için yeni ev inşa edildi.

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir için 650 ev kamulaştırılacak!

Kanal İstanbul’un yanı başında yapılacak lojistik merkezi için Arnavutköy’ün Yeniköy Mahallesi’nde bulunan 650 ev kamulaştırılacak. Hak sahipleri imar planlarına itiraz edeceklerini belirtiyor. 

Çin'de ev sahipleri yabancıların kira sözleşmelerini yeniden düzenleyemeyecek!

Çin'de ev sahiplerinin yabancıların kira sözleşmelerini yeniden düzenlemek veya depozitolarını vermeme hakkının bulunmadığı bildirildi.

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan depremzede aileler için konteyner ev!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan ve civar illerde de hissedilen 6,8'lik depremden etkilenen aileler için konteyner ev gönderdi.

Manisalı depremzedeler için konteyner ev!

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde yaşanan depremde evleri ağır hasar alan Karakurt Mahallesi sakinleri için 30 adet konteyner ev kuruldu.

Engelli baba astım hastası oğlu için rutubetsiz ev istedi!

Diyarbakır'da diyaliz hastası ve görme engelli baba, doğuştan astım hastası olan oğlunun iyileşmesi için rutubetsiz evde oturmaları gerektiğini söyleyerek, devletten oğlunun iyileşmesi için rutubetsiz ev istedi.

in istanbul ev fiyatları Haberi

in istanbul ev fiyatları

Daire tiplerinin  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı İş GYO Nef İn İstanbul ‘da daire alanları 48 metrekare ile 307 metrekare arasında değişiyor.


İn İstanbul ev fiyatları 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.


İş GYO Nef İnistanbul 3 bin 565 konut ile 16 ticari üniteden meydana geliyor. Projede sosyal olanaklar arasında ise yüzme havuzu, basketbol sahası, oyun alanları, fitness center, kapalı otopark, kreş, mescit, sinema, asansör ve futbol alanları yer alıyor.


2018 yılının 2. Yarısında teslim edilecek olan Topkapı İnistanbul projesi E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede yükseliyor.


Nef İnistanbul projesi iletişim 

Telefon: 444 72 21

Web: