27 / 04 / 2024

İngiltere Financial Conduct Authority

İngiltere Financial Conduct Authority

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) danışmanlık sözleşmesi hakkında açıklama yaptı...

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi, Financial Times'ta!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi İngiliz Financial Times gazetesinde yer aldı.

''Güçlü dolara aldanmayın, zayıflıkları artıyor'' diyen Financial Times uyardı! Acele etmeyin! Sadece hazır olun

Arz ve talep  dengesinde bozulmaların yaşanması ile gözler dolara çevrildi. Bu konuda Financial Times; ''Dolar güçlü görünebilir ama zayıflıkları artıyor'' diyerek, yatırımcıları hazır olmaları konusunda uyardı.

Dolarda son dakika! Dolar sonrası dünya geliyor, güçlü dolara aldanmayın! Dev gazete resmen uyardı! 

İngiltere merkezli Financial Times gazetesi, doların geleceğiyle ilgili çarpıcı bir analize imza attı. Peki dolar yükselecek mi? Doları neler bekliyor? İşte dolarla ilgili dikkatleri toplayan o analiz...

Financial Times tabloyu çizdi: En endişe veren ülke Türkiye!

Financial Times'ta yer alan habere göre ise; gelişmekte olan ülkeler arasında en endişe verici ülke Türkiye. Gerekçesi ise faiz artırımının reddedilerek lirayı desteklemeye yönelik hamleler yapılması olarak gösterildi.

Financial Times'dan çok konuşulacak 'Türkiye' yazısı!

Financial Times, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili Gideon Rachman imzasını taşıyan kritik bir analiz yayınladı.

Türkler kripto paraya akın ediyor!

İngiltere merkezli ekonomi gazetesi Financial Times, Türkiye'de kripto paralara yükselen ilgiyi inceledi. Yüksek enflasyon, belirsizlik ve TL'deki oynaklık sebebiyle Türk vatandaşlarının kripto varlıklara yöneldiği belirlendi.

Birol Dinçli Turkish Steakhouse'un ikinci şubesini PingAn Financial Centre'de açtı!

Birol Dinçli, Bus Grili Turkish Steakhouse’dan sonra ikinci şubesini PingAn Financial Centre'de açtı…

İngiltere'nin mega projeleri suya düşüyor!

Financial Times gazetesinin bugün yayınlanan sayısında İngiltere'nin mega projelerinin "fon ve siyasi vizyon eksikliği nedeniyle suya düştüğü" yazıldı.

American Financial Advisors İstanbul'da ofis açtı!

ABD’nin Florida merkezli şirketi American Financial Advisors (AFA) şirketi de Türkiye’deki emlak sektörünün gelişimini yakından takip eden ve bu nedenle İstanbul’da ofis açamaya karar veren şirketlerden biri.

Financial Times: Türkiye yatırımcılar için çekiciliğini koruyor!

İngiliz Financial Times, birçok olumsuzluğa rağmen Türkiye’de ekonominin aksak da olsa yabancı yatırımcılar için çekici olmayı sürdürdüğünü vurguladı.

Japon medya grubu Nikkei Financial Times'ı satın aldı!

İngiliz Financial Times, 844 milyon sterlin karşılığında Japon Nikkei'ye satıldı. Japonyanın en büyük medya grubu Nikkei, Financial Times'ı İngiliz medya grubu Pearson'dan 844 milyon sterlin karşılığında satın aldı.

Tebernüş Kireçci, Financial Times'ta inşaat sektörünü değerlendirdi!

Financial Times gazetesinde Andrew Finkel imzasıyla yayımlanan makalede Türkiye'deki emlak piyasası, emlak uzmanı gazeteci Tebernüş Kireçci'ye soruldu. İşte Kireçci'nin Financial Times için dile getirdiği görüşler...

Financial Times İstanbul'dan 'Hırs Şehri' olarak bahsetti!

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Financial Times İstanbul'un uluslararası finansal merkez olma doğrultusundaki hedefi için hırslı ve kararlı adımlarla ilerlediğini yazdı...

İngiltere Financial Conduct Authority Haberi

İngiltere Financial Conduct Authority

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin halen yürütmekte olduğu inşaat ve altyapı projelerindeki faaliyetlerini gerek yurtiçinde gerekse yurt dışında arttırarak büyüme stratejisi kapsamında, "Proje Finansmanı Temini, Farklı Sermaye Piyasalarına ve Araçlarına Erişim, Yeni İş Geliştirme ve Stratejik Ortak bulunması" konularında, İngiltere Financial Conduct Authority (FCA) tarafından finansal danışmanlık ve yatırım danışmanlığı konularında yetkilendirilmiş, Londra'da kurulu ve Singapur'da ofisi bulunan, Hanover Square Capital Şirketinden danışmanlık almak üzere ilgili firma ile danışmanlık sözleşmesi imzaladı.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret'in KAP açıklaması: 
Şirketimiz, halen yürütmekte olduğu inşaat ve altyapı projelerindeki faaliyetlerini gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında arttırarak büyüme stratejisi kapsamında, "Proje Finansmanı Temini, Farklı Sermaye Piyasalarına ve Araçlarına Erişim, Yeni İş Geliştirme ve Stratejik Ortak bulunması" konularında, İngiltere Financial Conduct Authority (FCA) tarafından finansal danışmanlık...