23 / 04 / 2024

ISK SODEX 2014

ISK SODEX 2014

İklimlendirme sektörünün yenilikçi ve öncü markası Erensan bu yıl 11’incisi düzenlenen sektörün en büyük ve en kapsamlı buluşma platformu ISK-Sodex Fuarı’nda yeni ürün ve hizmetlerini tanıttı.

İhracatın yıldızları ISK Sodex 2014’te hedefe ulaştı!

Yeşilköy’de bulunan İstanbul Fuarı Merkezi’nde düzenlenen ISK - SODEX 2014 bu akşam sona eriyor. Dünyanın üçüncü, Türkiye’ninse en büyük fuarı olan ISK-SODEX 2014’ü dört günde 84 binden fazla kişi ziyaret etti.

ISK-Sodex 2014’te tasarruf, çevre duyarlılığı ve enerji verimliliği öne çıkacak!

İklimlendirme sektörünün yenilikçi ve öncü markası Erensan bu yıl 11’incisi düzenlenecek olan sektörün en büyük ve en kapsamlı buluşma platformu ISK-Sodex Fuarı’nda yeni ürün ve hizmetlerini tanıtacak...

ISK-SODEX 2014 başladı!

Türkiye’nin en büyük fuarı olan ISK - SODEX 2014, bugün açıldı. Yeşilköy’de bulunan İstanbul Fuarı Merkezi’nde Hannover-Messe Sodeks Fuarcılık tarafından düzenlenen ISK - SODEX 2014, 10 Mayıs’a kadar açık kalacak.

E.C.A, ISK - SODEX 2014 Fuarı'na katılıyor!

Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı “ISK-SODEX 2014” kapılarını 07 Mayıs 2014 Çarşamba günü Saat 10:00’da açılıyor...

Mehmet Şanal: Kamu yapılarında yerli ürünler kullanılsın!

ISK-SODEX Fuarı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı. Fuarda önemli açıklamalarda bulunan İSİB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şanal, ''Kamuya ait yapılarda yerli ürünler kullanılsın'' önerisinde bulundu. 

Kentsel dönüşüm cari açığı azaltmak için büyük bir fırsat!

Ayhan Eren, ISK­Sodex 2016 kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ayhan Eren, kentsel dönüşümün tamamlanmasıyla enerjide ithal olan kaynakların daha verimli kullanımı sağlanarak cari açığın ciddi oranda azalabileceğinin altını çizdi.

ISK-SODEX 2016 Fuarı açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Fikri Işık’ın açılışını yaptığı, alanında Avrasya'nın en büyük fuarı, ISK-SODEX Istanbul 2016, 4 Mayıs’ta CNR EXPO Fuar Merkezi'nde açıldı.

ISK-SODEX 2016 Fuarı 4-7 Mayıs'ta gerçekleşecek!

Avrupa'da alanında üçüncü en büyük fuar olma özelliğine sahip ISK-SODEX fuarı, bu yıl 04 - 07 Mayıs 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Wilo Sodex 2014 Fuarı'na katıldı!

Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi olan WILO, iklimlendirme ve tesisat alanlarında faaliyet gösteren onlarca firmayı bir araya getiren ISK - SODEX 2014 Fuarı’na katılım sağladı.

SATSO 7’inci Meslek Komitesi ISK-SODEX 2014 Fuarı’nda!

SATSO 7’inci Meslek Komitesi organizasyonu ile gerçekleştirilen fuara, Meclis Üyeleri Adem Bilgen ve Faruk Öz, Komite Başkanı Doğan Çatalbaş, Komite Üyeleri ve sektör temsilcilerinden yaklaşık 100 katılımcı olarak iştirak etti...

E.C.A Sodex 2014'e katıldı!

Isıtma ve soğutma sistemleri pazarının lider markası E.C.A, Çevre Dostu ürünleri ile 07-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen ISK-SODEX 2014 Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerle buluştu.

Danfoss’tan enerji krizine çözüm önerileri!

Isıtma-Soğutma ve Havalandırma (HVAC) sektörünün Dünya çapında öncü firması Danfoss, enerji tasarrufu sağlayan yenilikçi ürünlerini ISK Sodex Fuarı’ nda sergiledi. Danfoss’tan enerji krizine çözüm önerileri...

Termo Teknik, ISK - SODEX 2014 Fuarı'na katıldı!

Merkezi ısıtma kazanları ve yoğuşmalı kombileri ile eksiksiz bir portfolyoya ulaşan Termo Teknik, ISK – SODEX 2014 Fuarı’nda 300 m2’lik standında sunduğu ürünleri ile öne çıktı...

Danfoss’tan enerji krizine çözüm önerileri!

Isıtma-Soğutma ve Havalandırma (HVAC) sektörünün Dünya çapında öncü firması Danfoss, enerji tasarrufu sağlayan yenilikçi ürünlerini ISK Sodex Fuarı’nda sergiledi. Danfoss Türkiye, birçok yeni ürününün de Türkiye lansmanını fuarda yaptı...

ISK-Sodex 2014’te tasarruf, çevre duyarlılığı ve enerji verimliliği öne çıktı!

İklimlendirme sektörünün yenilikçi ve öncü markası Erensan bu yıl 11’incisi düzenlenen sektörün en büyük ve en kapsamlı buluşma platformu ISK-Sodex Fuarı’nda yeni ürün ve hizmetlerini tanıttı.

ISK-SODEX 2014'ü 4 günde 84 bin kişi ziyaret etti!

Hannover-Messe Sodeks Fuarcılık tarafından düzenleme ISK-SODEX 2014'ü 4 günde 84 binden fazla kişi ziyaret etti. Fuara katılan firmaların yüzde 80'i yerli yüzde 20'sini ise ithalatçı firmalar olduğu belirlendi.

İhracatın yıldızları ISK Sodex 2014’te hedefe ulaştı!

Yeşilköy’de bulunan İstanbul Fuarı Merkezi’nde düzenlenen ISK - SODEX 2014 bu akşam sona eriyor. Dünyanın üçüncü, Türkiye’ninse en büyük fuarı olan ISK-SODEX 2014’ü dört günde 84 binden fazla kişi ziyaret etti.

ISK SODEX 2014 Haberi

ISK SODEX 2014

HVAC sektöründeki gelinen son nokta, tüm yenilikler ve endüstriyel gelişmelerin tanıtılacağı ISK-Sodex Fuarı sonrası açıklamalarda bulunan Erensan Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Eren, “Enerji verimliliği çıkan yasa ve yönetmeliklerle, yapılan uluslararası anlaşmalarla zorunlu hale gelmeye başladı. Enerji maliyetleri göz önüne alındığında da enerjiyi verimli kullanma gerekliliği açıkça görülüyor. Enerjide sürdürülebilirliğin sağlanmasına, dışa bağımlılığın azaltılmasına, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesine ve iklim değişikliği ile mücadeleye yönelik çalışmalar diğer ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de enerjinin ve enerji kaynaklarının verimli kullanımının önemini artırdı” diye konuştu.

Eren, “Sodex, Avrupa ve Ortadoğu ülkeleri tarafından yakından takip edilen ve ısıtma, soğutma, iklimlendirme sektörlerinin nabzının tutulduğu en büyük ve en kapsamlı fuar olma özelliğine sahip. Biz de Erensan olarak yüzde yüz yerli üretimle enerji verimliliği sağlayan ürünlerimizle...