25 / 04 / 2024

İsmet Yıldırım kimdir

İsmet Yıldırım kimdir

31 Mart Yerel Seçimlerinde iş dünyası ve inşaat sektöründe görev yapan bir çok isim siyasete adım attı. Fatih’te TOKİ eski Başkanı Turan, Ümraniye’de ise Kiptaş eski Başkanı Yıldırım Belediye Başkanı olarak seçildi.

İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı oldu!

Ümraniye'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı İsmet Yıldırım kazandı. İsmet Yıldırım, 1999 yılından bu yana KİPTAŞ Genel Müdürlüğü görevini yürütüyor...

Ümraniye'deki imarlı yerler yeniden inşa edilecek!

2B arazilerinin bulunduğu mahallelerde önemli imar sorunlarının olduğunu söyleyen AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, ''Ümraniyemize yakışmayan bu imarlı yerlerimizi yeniden inşa edeceğiz'' dedi.

İsmet Yıldırım, Ümraniye’ye başkan olmak üzere yola çıktı!

20 yıllık KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım görevinden sonra, Ümraniye’ye başkan olmak üzere yola çıktı...

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Gayrimenkul sektörüne emeği geçen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 

İsmet Yıldırım, AKP Ümraniye Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KİPTAŞ Genel Müdür'ü İsmet Yıldırım'ı Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğini açıkladı.

İsmet Yıldırım kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin konut üreten firması, İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin (KİPTAŞ) Genel Müdürü İsmet Yıldırım kimdir? İsmet Yıldırım'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Ümraniye İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor...

İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşüm Türkiye için olmazsa olmaz bir reform!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Real Merter projesini ziyaret etti. Yıldırım, dönüşümün Türkiye için olmazsa olmaz bir reform olduğunu söyledi.

Kentsel dönüşüme ara formül lazım!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde yeni bir evreye geçilmesi gerektiğini söyledi. Mevcut koşullarda sıkışma olduğunu belirten Yıldırım, "Dönüşümün geldiği nokta yeterli değil. Yeterince de hızlı gitmiyor.

İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşüme yeni düzenleme getirilmeli!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde yeni bir evreye geçilmesi ve yeniden bir düzenlemeyle dönüşüme başlamanması gerektiğini söyledi.

Kiptaş 5.Levent Evleri'nin satışları devam ediyor!

İstanbul'a yeni semt Mimarisi, yeşil ve sosyal alanlarıyla İstanbul için örnek bir proje olması hedeflenen yeni semt 5. Levent'te,yaklaşık 4000 konut, 2 okul 2 cami ve 50 dönümlük bir de koru bulunacak.

İsmet Yıldırım: 5. Levent büyük bir dönüşüm projesi!

KİPTAŞ'IN yıllar önce inşa ettiği Finans Kent projesine komşu 550 dönümlük arazi üzerinde 5. Levent adıyla yeni bir proje hayata geçiriliyor.

İsmet Yıldırım: Dar gelirliye 2 bin 200 yeni konut inşa edeceğiz!

Vaditepe Gölevleri'nin tanıtımında konuşan Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, dar gelirliye 2 bin 200 yeni konutu satışa çıkarmaya hazırlandıklarını açıkladı.

Kiptaş, Avrupa Yakası'nda 2.200 konut yapacak!

Yoksullar için 96 bin liraya 2.200 konut yapacak. KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, yoksullar için Avrupa Yakası'nda 2,200 konut yapmayı planladıklarını müjdeledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'dan açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım hakkında yapılan asılsız haberler hakkında konuştu. Yıldırım : "Bu haberler kasıtlı yapılıyor. Onlarla mahkemede hesaplaşacağım." dedi..

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Didar Sevdil Yıldırım ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Didar Sevdil Yıldırım kimdir? Hangi okulda okudu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketin kurucusu oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Didar Sevdil Yıldırım ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

Zekeriya Yıldırım kimdir?

Zekeriya Yıldırım kimdir? Zekeriya Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Zekeriya Yıldırım'ın biyografisi...

Engin Yıldırım kimdir?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım hangi görevlerde bulundu?

Ersan Yıldırım kimdir?

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Yıldırım kimdir? Ersan Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersan Yıldırım'ın biyografisi...

İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı oldu!

Ümraniye'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı İsmet Yıldırım kazandı. İsmet Yıldırım, 1999 yılından bu yana KİPTAŞ Genel Müdürlüğü görevini yürütüyor...

İsmet Yıldırım: İstanbul’un merkezi Ümraniye olacak!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, "Ümraniyeliler’le her zaman istişare edeceğiz, önce onları dinleyeceğiz" dedi...

İsmet Yıldırım, Ümraniye’ye başkan olmak üzere yola çıktı!

20 yıllık KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım görevinden sonra, Ümraniye’ye başkan olmak üzere yola çıktı...

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Gayrimenkul sektörüne emeği geçen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 

İsmet Yıldırım kimdir Haberi

İsmet Yıldırım kimdir

Bu zamana kadar ekonomi yönetiminde ve inşaat sektöründe hizmet eden birçok isim, artık başkan olarak belediyelerde aynı görevlerine devam edecek. Star Gazetesi'nden Kaan Zenginli'nin haberine göre; yerel seçimlerle birlikte başkanlığa iş dünyası ve bürokrasi de görev almış  birçok kişi siyasete adım attı.

Bu isimler arasında en dikkat çeken eski TOKİ Başkanı Ergün Turan oldu. Ak Parti’den Fatih Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Ergün Turan açık ara fark ile koltuğun yeni sahibi oldu.  Turan, Fatih ile ilgili ‘Deniz Havuzlar’ projesi ile dikkati çekmişti. Turan ayrıca Fatih’in turizmini ayağa kaldıracak projeler ve kadın istihdamına yönelik vaatleri ile büyük beğenileri almıştı. 

Yine ekonomi yönetiminde Türkiye’nin en büyük kurumlarından Kiptaş’ın başında olan eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım ise Ümraniye Büyükşehir Belediye...