19 / 04 / 2024

Isparta TOBB Mesleki ve Teknik Lisesi arsa sorunu

Isparta TOBB Mesleki ve Teknik Lisesi arsa sorunu

Isparta'daki Gül Küçük Sanayi Sitesinde bulunan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için Atölye yapılması konusundaki en büyük engel olan arsa sorunu çözülüyor.

Emlak danışmanları TOBB ve MEYBEM'den yeterlilik alabilecek!

TOBB ve MEYBEM AŞ'nin hizmet ağı genişledi. Buna göre, emlak danışmanlarının mesleki yeterlilik belgelerini buradan alabilmelerinin önü açıldı.

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi riskli!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilerin, yağışların yol açabileceği risk ihtimaline karşı, başka atölyelere taşınma işleminin gerçekleştiğini açıklandı. 

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde çökme tehlikesi!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin etrafındaki AVM ve rezidans inşaatı sürüyor. D Blok’taki öğrenciler temel atma çalışmaları yüzünden korktuklarını ifade etti. 

Mesleki Yeterlilik Belgesi iyileştirilmeli!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, Mesleki Yeterlilik Belgesi'nin eksikleri olduğunu gözden geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı.

Lüleburgaz'a mesleki eğitim merkezi inşa ediliyor!

Lüleburgaz ilçesinde yapımına başlanılan Mesleki Eğitim Merkezi inşaatı sürüyor.

Emlakçılar da mesleki yeterlilik belgesi istiyor!

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından bugüne kadar 730 ulusal meslek standardı yayımlandı, 225 bin 685 kişiye mesleki yeterlilik belgesi verildi.

225 bin 685 kişiye mesleki yeterlilik belgesi verildi!

Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından bugüne kadar 730 ulusal meslek standardı yayımlandı, 225 bin 685 kişiye mesleki yeterlilik belgesi verildi.

Kars Haydar Aliyev Mesleki Anadolu Lisesi icradan satılıyor!

Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Köyü'nde yer alan 22.508,00 metrekare yüzölçümlü Kars Haydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

TOBB laboratuvar binasının temeli atıldı!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'ndeki Laboratuar binasının temeli atıldı. Temel atma törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu katıldı.

Mesleki yeterlilik belgesi hangi meslekler için zorunludur?

Aydınlık Gazetesi köşe yazarı olan Şenay Koçyiğit Özdoğan bugünkü yazısında ''Mesleki yeterlilik belgesi hangi meslekler için zorunludur?'' okuyucusunun sorduğu sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Özel Beren Mesleki ve Teknik Lisesi 5.7 milyon TL'ye icradan satışta!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Kanalüstü mahallesinde yer alan Özel Beren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5 milyon 758 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi'nden inşaat işçilerine belge!

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi inşaat işçilerine Mesleki yeterlik belgesi vermek için Avcılar merkezinde faaliyete başladı. Mesleki yeterlik belgesinin işverene ve bireye avantajları ve dezavantajları açıklandı.

Isparta TOBB Mesleki ve Teknik Lisesi arsa sorunu Haberi

Isparta TOBB Mesleki ve Teknik Lisesi arsa sorunu

Isparta Belediye Meclisinin Haziran ayı toplantıları başladı. Dün saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki maddelerin tamamı ilgili komisyonlara havale edildi.


TOBB MESLEK LİSESİ İÇİN ÖNEMLİ GELİŞME


Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı başta olmak üzere okul yönetiminin de büyük gayret gösterdiği okulun yanına Atölye yapılması konusunda önemli bir adım atıldı ve konu Belediye Meclisinin gündemine geldi.  


BELEDİYE ATÖLYE ALANI İÇİN ARSA VERECEK


Konu dün Belediye Meclisi gündeminin ikinci maddesinde ‘İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesindeki Atölye binası yapımı için Meslek Lisesi alanında kalan ve Belediye mülkiyetinde bulunan 1050 ada 7 nolu 488,23 metrekare parselin Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne tahsis edilmesi teklifinin görüşülmesi’ olarak...