19 / 04 / 2024

istanbul kongre merkezine nasıl gidilir

istanbul kongre merkezine nasıl gidilir

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar, yarın İstanbul’da “Akdeniz’in Kirliliğe Karşı Korunması Sözleşmesi Taraflar Toplantısı” programına katılacaktır. Program 5 Aralık Perşembe saat 09.00'da gerçekleştirilecek...

Sağlık ve kongre turizmine ‘deprem’ darbesi! İstanbul otellerinde doluluk oranları yüzde 30 geriledi!

Kahramanmaraş deprem felaketlerinin ardından ülke genelinde yaşanan deprem korkusu turizm sektörünü de olumsuz etkiliyor. Özellikle sağlık ve kongre turizminde başı çeken İstanbul otellerinde doluluk oranları geçen yıllara göre önemli oranda azaldı.

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi 1 milyon TL yatırım bedeli ile Tayfun Kandemir tarafından açıldı.

BRC Kongre ve Etkinlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

BRC Kongre ve Etkinlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kocaeli Sekapark’ta kongre merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark’ta yeni kongre merkezi inşa ediliyor. Bölgede bulunan eski Mannesman Fabrikası yenilenerek modern bir kongre merkezine dönüşecek.

İstanbul’un merkezine altın dokunuş ZER Mecidiyeköy!

Şehrin en önemli ticaret merkezlerine ve yaşam alanlarına yakınlığı ile dikkat çeken Zer Mecidiyeköy projesinde 60 ay finansmanına ek olarak 120 aya kadar alternatif ve cazip ödeme koşulları ile ev sahibi olma şansı sunuluyor..

Cornelia Hotels yeni kongre merkezine başlıyor!

İstanbul'da olduğu kadar kongre yatırımları Antalya'da da ön plana çıkıyor. Cornelia Hotels yeni bir kongre merkezi yapımına başlayacak.

Kongre turizm sektörünün lokomotifi İstanbul!

Toplantı ve kongre turizmi otellerin doluluk oranını etkiliyor. Kapasite ve ziyaretçi sayısıyla turizm sektörünün büyüyen pazarları arasında toplantı ve kongre turizmi geliyor. 

Murat Çavga: Trabzon'a fuar ve kongre merkezi yapılmalı!

Turizm İşletmeleri ve Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Murat Çavga, "Trabzon'da kış aylarında turizm hareketliliği sağlayacak fuar ve kongre çalışmalarının yapılabilmesi için en az 3-4 salonu olan bir fuar ve kongre merkezine ihtiyacımız var." dedi.

İstanbul Akıllı Şehir Fuarı 1-3 Haziran'da!

İBB, Fira Barcelona'nın da işbirliğiyle 1-3 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde, İstanbul Akıllı Şehir Fuarı ve Kongresi (Smart City Expo Istanbul) etkinliğini gerçekleştirecek.

Cityscape Turkey en büyük lansman organizasyonu oldu!

24-25-26 Mart2016 tarihlerinde istanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Cityscape Turkey, 7 bin metrekarelik fuar alanında 60'ın üzerinde şirketi ağırlayarak fuarın tarihindeki en büyük lansman organizasyonu oldu.

Daikin fuha İstanbul deneyimleme merkezine yoğun ilgi!

Daikin’in, sektöründe bir ilke imza atarak İstanbul’da açtığı Avrupa’nın ilk deneyimleme merkezi fuha İstanbul, açıldığı günden bu yana bireysel kullanıcılardan ticari yatırımcılara, öğrencilerden akademisyenlere kadar yüzlerce ziyaretçiyi ağırladı.

Cityscape Turkey 2016 Fuarı İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek!

Gayrimenkulün en önemli uluslararası platformları arasında yer alacak Türkiye gayrimenkul sektörünü, küresel yatırımcılarla buluşturacak olan Cityscape Turkey’in ilki 24 – 26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Elazığ'ın imar planı düzenleniyor!

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, "Şehrin İmarını düzenlerken iş yerlerinin dağınık olmamasını istiyoruz. Elazığ'ın acilen bir fuar ve kongre merkezine ihtiyacı var. " dedi.

istanbul kongre merkezine nasıl gidilir Haberi

istanbul kongre merkezine nasıl gidilir


Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar, yarın İstanbul’da “Akdeniz’in Kirliliğe Karşı Korunması Sözleşmesi Taraflar Toplantısı” programına katılacaktır.


Program 5 Aralık Perşembe “Bakanlar Toplantısının Açılışı ve Açılış Konuşmaları” ile saat 09.00'da İstanbul Kongre Merkezi - Şişli / İstanbul adresinde gerçekleştirilecek. 

“Bakanların ve Heyet Başkanlarının Konuşmaları” ise saat 11.30'da, “İstanbul Deklarasyonunun Kabulü” saat 16.00'da,  “Cop18 Kararlarının Kabulü” saat 17.30'da...