19 / 04 / 2024

istanbul metro haritası 2017

istanbul metro haritası 2017

Hem ulaşımı kolaylaştıran, hem trafikten kurtaran hem de gayrimenkulün değerini artıran metro hatları İstanbul'da hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. İstanbul'da 18 metro hattında inşaat çalışmaları devam ediyor. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 18 metro hattı ve yolculuk süreleri..

İstanbul'da yeni açılacak metro hatları ile dakikalarla yolculuk!

İstanbul'da hizmete açılmış ve inşaatı devam eden bir çok metro hattı bulunuyor. Geçtiği bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını olumlu şekilde etkileyen metro çalışmaları ile İstanbul'da dakikalarla yolculuk yapılabiliyor. Peki İstanbul'da nereden nereye kaç dakikada gidilir? İşte yanıtı..

İşte İstanbul'da 2019 sonrasında açılacak yeni metro hatları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2019 sonrasında ise 44 adet raylı sistem hattını hizmete alacak. İşte İşte İstanbul'da 2019 sonrasında açılacak yeni metro hatları...

İstanbul jeoloji haritası paylaşıldı! Evinizin altında fay hattı var mı, yok mu? Tıklayıp öğrenin!

Tüm İstanbul'un zemin kalitesini ve fay hatlarının geçtiği noktaları öğrenebileceğiniz İstanbul Jeoloji haritası yayınlandı. Siz de evinizin altında fay hattı olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız tıklayıp öğrenebilirsiniz.

İstanbul metro ağlarıyla örülüyor!

İstanbul’un kangrene dönen trafik düğümünün çözüme kavuşturulması için en büyük atılım, ulaşım alanında gerçekleştirildi ve önceki yönetimin durdurduğu ya da hiç başlamadığı 10 hatta birden raylı sistem inşaatlarına start verildi.

İstanbul'daki 4 metro hattı inşaatı için dış borçlanma teklifi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, 4 metro hattının inşaatı için dış borçlanma yetkisini gündeme aldı.

İstanbul metro istasyonlarındaki alanlar kiraya verilecek!

İstanbul'da yer alan metrolarda bulunan ticari alanlar ihaleyle kiraya verilecek. İlk ihale 4 Ağustos'ta yapılacak.

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Metro Mep A.Ş Merkezi Gürcistan İstanbul Merkez Şubesi bugün Beykoz'da bin TL sermaye bedeli ile Oya Dağıstanlı tarafından açıldı.

İstanbul'da 2 senede 30 kilometrelik metro hattı açıldı!

İstanbul'da yeni metro hatlarının çalışmaları hız kesmiyor. 29 Ekim’de hizmete sunulması hedeflenen Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler Hattı ile İstanbul’da son 2 senede 30 kilometre uzunluğunda raylı sistem hattı devreye alınmış olacak. 

İstanbul'da 2024'e kadar 102.2 kilometrelik metro hattı açılacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki metro hattı inşaatlarına ilişkin bilgi verdi. İmamoğlu, hizmete açılacak raylı sistemlere ilgili olarak, "2019-2024 yılları arasında yılda 20,44 kilometre ortalama ile toplamda 102,2 kilometre hattı hizmete açacağız" dedi.

İstanbul'a 91 kilometrelik metro hattı geliyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı; Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da devam eden metro hattı projeleri hakkında açıklamada bulundu. 

İstanbul'da 2021'de hangi metro hatları hizmete açılacak?

Bir televizyon kanalında gündeme dair soruları yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 yılı sonu itibarıyla hizmete açılacak metro hatları hakkında açıklamalarda bulundu. 

İstanbul'da 2021'de 2 metro hattı daha açılacak!

İstanbul raylı sistem ağlarıyla örülüyor. İBB tarafından 2020'de açılan ve önümüzdeki 4 sene boyunca açılması planlanan toplam 10 raylı sistemle birlikte 100.3 kilometre uzunluğunda yeni hatlar raylı sisteme dahil edilmiş olacak. Peki yeni metro hatları ne zaman açılacak?

Kanal İstanbul güzergahında hangi metro hatları yapılacak?

Çılgın proje Kanal İstanbul, 2011'den beri Türkiye'nin gündeminde. Son günlerde yetkili isimlerinde açıklamalarıyla yeniden gündeme gelen proje dikkat çekiyor. Peki Kanal İstanbul güzergahında hangi metro hatları yapılacak? İşte detaylar...

İstanbul'un bu ilçelerinde oturanlara metro müjdesi!

Milyonlarca insanın yaşadığı mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları da tam gaz devam ediyor. Peki mega kentte bu yıl hangi metro hatları hizmete açılacak?

Ekrem İmamoğlu: İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu, Ataköy-İkitelli Metro Hattı test sürüşü videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak "İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu" dedi. 

istanbul metro haritası 2017 Haberi

istanbul metro haritası 2017

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hayata geçirilen metro hatları ulaşımı kolaylaştırırken, bir de gayrimenkul fiyatlarını artırıyor. İstanbul trafiğini rahatlatan metro hatları, geçtiği bölgelerdeki gayrimenkul fiyatlarında doping etkisi yaratıyor. İstanbul'da 18 tane metro hattında inşaat çalışmaları devam ediyor. Sizler için devam eden metro inşaatlarını ve yolculuk sürelerini derledik. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 18 metro hattı ve yolculuk süreleri...


1.    Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy - Sancaktepe Metro Hattı

Yolculuk süreleri
Üsküdar  - Ümraniye 13,5 dakika
Ümraniye - Taksim 30 dakika
Çekmeköy - Topkapı 45,5 dakika
Bağlarbaşı - Sirkeci 9 dakika
Dudullu - Taksim 39 dakika
Çekmeköy - Üsküdar 27 dakika
Çekmeköy - Yenikapı 36 dakika
Çekmeköy - Taksim 44 dakika
Çekmeköy - Kartal 59 dakika
Çekmeköy - Atatürk Havalimanı 68...