29 / 03 / 2024

istanbul süpürge beton sistemi

istanbul süpürge beton sistemi

İstanbul'daki kaldırım taşı uygulamaların yeterince dayanıklı olmaması nedeniyle kaynak israfına neden olduğunu belirten Başkan Topbaş, "İstanbul'da Paris'te ve New York'ta kullanılan, çok dayanıklı, ucuz asfalt kaldırım ile süpürge beton sistemine geçtik

Rowenta Toz Torbasız Elektrikli Süpürge en ucuza nereden alınır? İşte Rowenta 12 Mart 2023 fiyat listesi

Çehiz hazırlığında olanlar en ucuz Rowenta ROW RQ3724TR Compact Power Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'yi nereden alabileceğinizi sizin için araştırdık ve listeledik. İşte detaylar. 

Fantom Dikey Pratik Süpürge fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Fantom Pratik-S P 1200 Dikey Elektrikli Süpürge; hafif yapısı, halı ve sert yüzeylerde kolay kullanımı, uzun kablosu, yer kaplamayan kolay saklama özelliği ve kompakt tasarımı ile evlerde fark yaratıyor. Peki, Fantom Dikey Pratik Kırmızı Süpürge kaç lira? İşte detaylar...

Fantom Provac P 5000 Dikey Elektrikli Süpürge en uygun nereden alınır? 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Pratik kullanımıyla temizliği kolaylaştıran, aparatlarıya detaylı temizlik sağlayan, çekim gücü yüksek Fantom Provac Dikey Elektrikli Süpürge, cyclone teknolojisi ile tüm tozları toplar. Peki, Cyclone teknolojisi nedir? Fantom Provac kaç TL? İşte detaylar...

Fakir Prestige TS 2000 Elektrikli Süpürge en ucuza nereden alınır? İşte Fakir 9 Mart 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürge arayışı içinde olanlar dikkat sizin için Fakir Prestige TS 2000 500W Elektrikli Süpürge'yi en ucuza nereden alabilirsiniz diye araştırdık. İşte fiyat listesi.

Roborock S7 MaxV Robot Süpürge ve Paspas' ta 6 bin TL ye varan indirim fırsatı! İşte Roborock 9 Mart 2023 fiyat listesi

Roborock S7 MaxV Robot Süpürge ve Paspas yüzde 23 indirimle Hepsi Burada internet sitesinde müşterilerini bekliyor. Peki robot süpürge indirimli, fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Viomi Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas'ta efsane indirim kampanyası! İşte Viomi 8 Mart 2023 fiyat listesi

Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas, Hepsi burada sitesinde indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Peki Viomi Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas kaç TL?

Arnica Mila Antrasit Toz Torbasız Elektrikli Süpürge'deki indirimi duymadık demeyin! İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Toz Torbasız Elektirikli Süpürge Carrefoursa'da indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Peki Arnica Elektrikli Süpürge Carrefoursa'da ne kadara satılıyor? İşte Arnica 8 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum Akıllı Robot Süpürge 14 bin 499 TL! Peki en ucuz fiyata nereden alınır? İşte 7 Mart  2023 fiyat listesi

Arzum AR4304 X4 LDS Akıllı Robot Süpürge, geliştirilmiş pil teknolojisi ve her yüzeyi  temizleyebilen fonksiyonları sayesinde evlerde yerini alıyor. 

Philips FC9751/07 PowerPro Max Torbasız Elektrikli Süpürge'de büyük indirim fırsatı! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi

Philips FC9751/07 PowerPro Max Torbasız Elektrikli Süpürge, sahip olduğu yüksek emiş gücü ve farklı aparatları sayesinde halı ya da zemin üzerinde hiçbir toz bırakmadan etkili temizlik performansı sunuyor. 

Tefal Elektrikli Süpürge indirimli fiyatıyla Hepsi Burada'da satışta! İşte 6 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal UW4835 Extent Power Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, emiş gücü yüksek motor teknolojisi ve 2,5L kapasiteye sahip toz haznesi ile zeminlerde etkili temizlik performansı ortaya koyuyor. 

Xiaomi Robot Süpürge'nin indirimli fiyatı şok etti! Bu indirim kaçmaz! İşte 6 Mart 2023 fiyat listesi..

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+3D Robot Süpürge, 12 sensörlü algılama özelliği, 3 farklı silme-süpürme modu ile hem silme hemde süpürme işlemini bir arada gerçekleştiriyor.

Fakir Elektrikli Süpürge indirimli fiyatıyla işte burada satılıyor! Bu indirim kaçmaz! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Flipper Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 800 Watt emiş gücü, Epa 12 filtre özelliği ve Cyclone Teknolojisi ile üstün temizlik performansı ortaya koyuyor. 

Bosch'tan Buzdolabı ve Çamaşır Makinesini Birlikte Alana Elektrikli Süpürge Hediye! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Evleneceklere ve ya evini yenileyeceklere Bosch'tan inanılmaz kampanya! Seçili solo buzdolabı ve çamaşır makinesini birlikte alana 3.470 TL değerindeki Serie 4 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge hediye.

istanbul süpürge beton sistemi Haberi

istanbul süpürge beton sistemi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Şirketlerinden İSFALT'ın Genel Müdürü Çağatay Kalkancı'dan şirketin çalışmaları ve projeleri hakkında brifing alan Başkan Kadir Topbaş, kaldırımların daha dayanıklı olmasına imkan tanıyan mastik asfalt ve süpürge beton sistemini uygulamaya başladıklarını açıkladı. Başkan Topbaş, "İstanbul'da paket taş ya da kilit taş olarak bildiğimiz kaldırımlar yeterince dayanıklı değil. Biz de yurtdışında uygulanan kaldırım sistemlerini inceledik. Özellikle Paris'te kullanılan ve çok dayanıklı olduğunu gördüğümüz `asfalt kaldırım' (mastik asfalt) sistemine geçtik. Şu an yenilenme ihtiyacı olan kaldırımlarda bu sistem uygulanıyor. Kadıköy'den Tuzla'ya kadar olan sahil şeridindeki kaldırımlar bu sisteme göre yenilendi" diye konuştu.


Kaldırım yenilemenin 3'te bir maliyetine tertemiz yürüyüş alanları...


Süpürge beton sisteminin ise yüksek dozlu beton ve kayganlığı önlemek için kimyasal katkı içerdiğini anlatan Kadir Topbaş, "Bu sistem kaldırımlara düzen...