25 / 04 / 2024

İstanbuldaki rezidans projeleri

İstanbuldaki rezidans projeleri

İstanbul’da inşa edilen rezidans projeleriyle birlikte otellerin de geliştirilmesi ve uluslararası zincirlerin tercih etmesi, otellerin doluluğunu da etkilemeye başladı.

Wyndham rezidans oteller için çalışmalara başladı!

Wyndham Group,Türk yatırımcının talebine kulak vererek rezidans otel için kolları sıvadı. Wyndham ve Ramada Rezidans projeleri için çalışmalara başlayan grup, 2020’de projeyi tamamlamayı planlıyor...

Projelerde kalabalık blokların ana derdi gürültü!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Mimar Esin Tümer, Basın Ekspres bölgesindeki otel konseptindeki rezidans projeleri hakkında yazı kaleme aldı. İşte Tümer'in köşe yazısı...

Sea Homes, Avrupa’nın en prestijli konut projeleri arasında!

Çeşme Paşalimanı’nda yer alan lüks rezidans projesi Sea Homes, “European Property Awards” yarışmasında kazandığı “Highly commended” ödülü ile en takdir edilen konut projeleri arasında yerini aldı.

Kentsel dönüşüm İstanbul'da lüks konutun adresini değiştirdi!

Kentsel dönüşüm sayesinde İstanbul'da yeni premium yaşam alanları doğuyor. Anadolu Yakası'nda Kartal, Fikirtepe, Bağdat Caddesi ve Ümraniye'de rezidans projeleri yükselirken, Üsküdar, Beykoz, Çengelköy, Riva'da villa projeleri dikkat çekiyor.

Selçuker Gayrimenkul'den Konya'ya AVM!

Selçuker ailesine ait Konya merkezli Selçuker Gayrimenkul Yatırım A.Ş., günümüzde çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösteriyor. Firmanın, Konya'da 2017'nin ilk çeyreğinde bitmesi planlanan AVM ve rezidans projeleri var.

Rezidans projeleri otellerin doluluğunu etkiledi mi?

İstanbul’da inşa edilen rezidans projeleriyle birlikte otellerin de geliştirilmesi ve uluslararası zincirlerin tercih etmesi, otellerin doluluğunu da etkilemeye başladı.

Türkiye genelinde en çok rezidans projeleri İstanbul'da!

Türkiye pazarına girmesiyle sektörde hızla ilerleyen Amerikalı bir gayrimenkul devi, Türkiye'deki rezidans projelerini mercek altına aldı Türkiye geneline bakıldığında %75'lik oranla en çok rezidans projelerine sahip olan istanbul'u Ankara, İzmir ve Antal

Gayrimenkulde yeni trend balkonlu rezidans projeleri!

Türkiye pazarına girmesiyle sektörde hızla ilerleyen Amerikalı gayrimenkul devi Keller Williams, Türkiye’deki rezidans projelerini mercek altına aldı.

Altunbüken Holding, Çemberlitaş'ta butik otel açacak!

Gayrimenkul sektöründe 25 yılı geride bırakan Altunbüken Holding, yeni markası Relux Gayrimenkul adı altında lüks ofis ve rezidans projeleri geliştirecek.

Sinpaş aynı gün 2 proje tanıtıp 40.yıl kutlamalarına devam etti!

Proje lansmanları hızlanırken 40'ıncı yılını kutlayan Sinpaş da Ankara ve İstanbul'da iki projenin satışına aynı gün başladı. Firma, Ankara'daki İncek Green ve İstanbul'daki Karşıyaka Rezidans projeleri tanıttı...

Evinpark Rezidans Safir ve Evinpark Rezidans Platin'de son durum ne?

Sefa İnşaat'ın hayata geçirmeyi planladığı Evinpark Rezidans Safir ve Evinpark Rezidans Platin projeleri 3-4 ay sonra satışa çıkacak. Projeler; Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek...

MNG Blue Boutique’in rezidans hizmetlerini Wow İstanbul Hotel üstlendi!

MNG Holding’in Atakent’te inşa ettiği MNG Blue Boutique’te teslimler haziran ayının sonunda başlıyor. Bölgenin en çok dikkat çeken projeleri arasında yer alan MNG Blue Boutique’in rezidans hizmetlerini ise Wow İstanbul Hotel sunacak.

AHM İnşaat, 2014'te rezidans ve 5 yıldızlı otel projesine başlayacak!

2013'te yurtdışında konut tanıtımı ve satışlarına başlayan AHM İnşaat firma ortağı Ali Tekten, 2014'te yatırımlarına rezidans ve 5 yıldızlı otel projeleri ile devam edeceklerini bildirdi...

İstanbuldaki rezidans projeleri Haberi

İstanbuldaki rezidans projeleri

Son dönemde çok sayıda otelin hizmete girmesi ve bazı residansların otel hizmeti sunarak müşteri kitlesini oluşturuyor olması ile İstanbul genelinde çok ciddi bir oda stoğu oluştu. İstanbul’da işletme belgeli ve belediye belgeli konaklama tesisleri ile beraber yaklaşık 200 bin adet yatak sayısına ulaşıldı.


İstanbul, her geçen yıl artan ziyaretçi ve uluslararası organizasyon sayısı ile otel yatırımcıları için önemli bir pazar oluşturuyor.


Karma projeleri ofis, alışveriş merkezi, konut, rezidans ve otel fonksiyonlarının tamamını ya da birkaçını barındıran projeler. Son dönemde gerçekleşen markalı projelere bakıldığında karma projelerde konut fonksiyonlarının yanı sıra alışveriş merkezi ofis ve otel fonksiyonlarının da yer aldığı görülüyor. Karma projelerde ofis, AVM ve rezidans ile birlikte otel ünitesinin de yer almasının projeye renk kattığını ve satış/kira grafiklerinin hareketlenmesini sağladı.


Bu sebeple...