20 / 04 / 2024

izmir büykşehir belediyesinin aldığı ödüller

izmir büykşehir belediyesinin aldığı ödüller

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “kentlilerin denizle ilişkisini güçlendirmek” amacıyla etap etap hayata geçirdiği İzmirDeniz Projesi, Şehir Plancıları Odası Genel Merkezi tarafından “2015 Yılı Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü”ne layık görüldü.

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2019 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSU ve ESHOT Genel Müdürlüğünün 2019 Yılı Faaliyet Raporları kabul edildi.

İzmir Büyükşehir'e tahsis edilecek 60 arsa meclis gündeminde!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesine tahsisi için başvuru yapılan arsalar meclis gündemine taşındı..

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2017’de yaptığı ve 2018 yılında sürdürdüğü projeler için yeni bir toplantı gerçekleştirildi.

İzmir Büyükşehir'den 800 kişilik yurt!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin barınması için Bornova Evka 3'te 800 kişilik yurt inşa edecek.

İzmir Büyükşehir yatırım harcamalarını 27 kat artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yatırım harcamalarını son 14 yılda tam 27 kat artırdı ve 15 milyar liranın üzerine çıktı. 

İzmir Büyükşehir 2017'de kentsel dönüşümde atağa kalktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım toplamı beş yıllık döneme göre yüzde 86 arttı. Çalışmalar kırsaldan kente kadar uzanırken kentsel dönüşüm kapsamında birçok projeye başlandı.

İzmir Büyükşehir'den 332.7 milyon TL'lik yeni proje!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde 332.7 milyon TL'lik yeni proje yaptırılacak..

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dönüşüm projeleri tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projeleri, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıyla tanıtıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 37 arsayı satışa çıkardı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki 37 arsayı satışa çıkardı. Her fırsatta ‘Belediyenin 1 metrekare arazisini satmadım’ diyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bu hamlesi şaşırttı.

İzmir Büyükşehir'den 107.5 milyon TL'lik kat karşılığı inşaat ihalesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir Karabağlar İlçesi, Uzundere Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihalesi düzenleniyor..

İzmir Büyükşehir 120 TOKİ konutunu ihaleye çıkarıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı amaçlıyor. İzmir Büyükşehir bu kapsamda 120 konutu ihaleye çıkarıyor.

İzmir Büyükşehir'den 107.5 milyon TL'ye inşaat ihalesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar İlçesi, Uzundere Mahallesi'nde Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapım İşi ihale edecek..

izmir büykşehir belediyesinin aldığı ödüller Haberi

izmir büykşehir belediyesinin aldığı ödüller


TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından kent planlama ve şehircilik konularında uygulamaya girmiş, sorun çözmeye yönelik başarılı plan ve projelere ilişkin değerlendirme ve ödüllendirme amacıyla 2003 yılından bu yana, iki yılda bir gerçekleştirilen “Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü”  İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi bu ödülü, Mavişehir’den İnciraltı’na uzanan kıyı şeridinin yeniden tasarlanması hedefiyle başlattığı “İzmirdeniz - Kıyı Tasarım Projesi”  ile aldı. 


TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Merkezi’nde toplanan yarışma jürisi, 14 proje arasında yapılan değerlendirme sonucu İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne “2015 yılı Raci Bademli İyi Uygulamalar Ödülü”nü verirken, Konak Belediyesi tarafından yürütülen, tarihi kent dokusunu koruma çalışmaları kapsamında hazırlanan “Saadet Mirci Evi” ve “Radyo ve Demokrasi Müzesi”, Bornova Belediyesi’nin “Geçmişten Bugüne Bornova” ile Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin “Pişmiş Toprak Parkları” projeleri...