20 / 04 / 2024

izmir büyükşehir belediyesinin aldığı ödüller

izmir büyükşehir belediyesinin aldığı ödüller

"Sürdürülebilir Ulaşım" ve "İzmir Tarih" projeleri ile Sign of the City yarışmasında iki ödüle birden sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda yarışmada en çok ödül alan yerel yönetim oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi projelerine 3 ödül!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından düzenlenen Kamu kategorisinde İzmir Doğal Yaşam Parkı, özel sektör kategorisinde ise İzmir Metro A.Ş ve İZULAŞ kaliteye yönelik projeleriyle ödüllendirildi.

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkım ihalesi Nisan'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2020 yılında gerçekleştirilen depremde hasar gören ana hizmet binasının yıkım ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2019 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSU ve ESHOT Genel Müdürlüğünün 2019 Yılı Faaliyet Raporları kabul edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir'in kiraladığı binalar meclis gündeminde!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin bina ve araç kiralamaları meclis gündemine taşındı. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Büyükşehir'den 5 yeni itfaiye binası!

Hizmet sınırları genişleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, uzak bölgelere daha hızlı ulaşabilmek amacıyla 5 ilçede itfaiye hizmet binası inşa ediyor. 

İzmir Büyükşehir Meclisi'nde Körfez Geçişi Projesi konuşuldu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ağustos ayı ikinci oturumunda konuştu. Kocaoğlu, ÇED iptal davasında yürütmeyi durdurma kararı verilen Körfez Geçiş Projesi ile ilgili konuştu.

İzmir Büyükşehir'den metro vagonları için yer altı otoparkı!

Genişleyen metro ağı için 95 yeni vagonu filosuna katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu vagonları Halkapınar’da inşaatına devam ettiği 2 katlı yer altı otoparkında konuşlandıracak.

Denizli Büyükşehir'den Tavas'a dev spor kompleksi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden biri olan Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamlandı. 

İzmir Büyükşehir'e tahsis edilecek 60 arsa meclis gündeminde!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesine tahsisi için başvuru yapılan arsalar meclis gündemine taşındı..

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2017’de yaptığı ve 2018 yılında sürdürdüğü projeler için yeni bir toplantı gerçekleştirildi.

İzmir Büyükşehir'den 800 kişilik yurt!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin barınması için Bornova Evka 3'te 800 kişilik yurt inşa edecek.

İzmir Büyükşehir yatırım harcamalarını 27 kat artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yatırım harcamalarını son 14 yılda tam 27 kat artırdı ve 15 milyar liranın üzerine çıktı. 

İzmir Büyükşehir 2017'de kentsel dönüşümde atağa kalktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım toplamı beş yıllık döneme göre yüzde 86 arttı. Çalışmalar kırsaldan kente kadar uzanırken kentsel dönüşüm kapsamında birçok projeye başlandı.

İzmir Büyükşehir'den 332.7 milyon TL'lik yeni proje!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde 332.7 milyon TL'lik yeni proje yaptırılacak..

izmir büyükşehir belediyesinin aldığı ödüller Haberi

izmir büyükşehir belediyesinin aldığı ödüller


İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 5. kez gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SOTCA) yarışmasından iki ödülle döndü.
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 5 dalda düzenlenen yarışmanın En İyi Ulaştırma ve Alt Yapı Hizmetleri kategorisinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Sürdürülebilir Ulaşım Projesi", Kültürel Mirası Koruma / Yaşatma kategorisinde de yine İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü "İzmir Tarih Projesi" ödül aldı.


İstanbul Hilton Bomonti Hotel'de yapılan törenine katılan İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ödüllerini Sign of City Büyük Jüri EşBaşkanı ve World Architecture Community Kurucu Başkanı Prof. Dr. Suha Özkan ile Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar'ın elinden aldı. Törene katılım gösterenler arasında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da...