25 / 04 / 2024

İzmir Defterdarlığı arsa ihalesi

İzmir Defterdarlığı arsa ihalesi

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İzmir İli, Menemen, Bornova ve Buca İlçelerinde yer alan 5 gayrimenkulü toplamda 14 milyon 759 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Emlak Konut GYO İzmir Dikili parselinin değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO "İzmir Dikili Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi belli oldu. Emlak Konut GYO İzmir Dikili projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporunu KAP'ta yayımladı...

Milli Emlak İzmir'in göbeğinde arsa satıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Egenin incisi İzmir'de arsa satacak. Yatırımcıların radarına giren ihale 28 Haziran'da yapılacak. 

Arsa-arazi fiyatlarına Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu dopingi!

Yakın zamanda inşaatı tamamlanan Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi bölgedeki arsa ve arazilerin değerini ikiye katladı. İzmir’de arsa fiyatların son 1 yılda yüzde 49, son 4 yılda yüzde 133 artış gösterdi

İzmir’de konut fiyatlarında sadeleştirilmeye gidilmeli!

İzmir’de arsa ve konut fiyatlarının hala çok yüksek olduğuna değinen Gayrimenkul PR, konut balonu krizi oluşmadan önce alınması gereken tedbirleri anlattı...

Malatya Defterdarlığı'ndan 77 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Malatya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından, arsa karşılığı inşaat ihalesi yaptırılacak. İşin bedeli 77 milyon 67 bin TL olarak belirlendi. 

Mardin Defterdarlığı'ndan arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Mardin Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığı inşaat işini ihale edecek. İşin ihale bedeli 13 milyon 131 bin TL olarak belirlendi.

Kırşehir Defterdarlığı'ndan arsa karşılığı inşaat ve inşaat karşılığı arsa ihalesi!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Kırşehir'in Merkez ilçesinde 8 milyon 700 bin TL'ye arsa karşılığı inşaat yaptıracak ve 17 milyon 575 bin TL'ye inşaat karşılığı arsa ihale edecek.

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım ihalesi 1 Ağustos'ta!

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 1 Ağustos'ta Uşak Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında yapılacak..

Kayseri Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Melikgazi ve Akkışla'da yapılacak okul inşaatına karşılık 26 arsa veriliyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek...

İzmir Defterdarlığı'ndan 16.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı Buca ve Gaziemir'de yer alan 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Haziran'da gerçekleşecek..

Bursa Defterdarlığı'ndan satılık arsa! 8,6 milyon TL'ye!

Bursa Gürsu Zafer Mahallesi'nde yer alan arsa Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satılıyor. Arsanın toplam tahmini bedeli 8 milyon 618 bin 112 TL olarak belirlendi. 

İzmir Gaziemir'de 5,1 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Gaziemir'de yer alan arsa İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satışa çıkıyor. Arsa için  5 milyon 165 bin TL bedel isteniyor.

Elazığ Defterdarlığı'ndan 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Elazığ Defterdarlığı Elazığ Merkez İlçesi'ne bağlı Şahinkaya Köyü'nde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor..  

İzmir Defterdarlığı arsa ihalesi Haberi

İzmir Defterdarlığı arsa ihalesi

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İzmir İli, Menemen, Bornova ve Buca İlçelerinde yer alan 5 gayrimenkulü toplamda 14 milyon 759 bin TL bedelle icradan satışa sunuyor. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi 26 Aralık 2017 tarihinde saat 12:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. 

1- Yukarıda TABLO'da belirtilen taşınmazların 2886 sayılı Kanunun 45. Maddesine göre satış ihaleleri Hükümet Konağı C Blok Konak/İZMİR adresindeki İzmir Defterdarlığı binasının 1. Katında bulunan toplantı salonunda komisyon huzurunda belirtilen gün ve saatte yapılacaktır.
2- Satış ihalesi yapılacak taşınmazlara ilişkin şartname ve ekleri Defterdarlığımız ilgili Müdürlüklerinde ücretsiz olarak görülebilir.
3- İhaleye katılacak isteklilerin aşağıda belirtilen belgeleri ihale başlama saatine kadar İhale Komisyon Başkanlığına teslim etmeleri veya iadeli taahhütlü posta yoluyla ulaştırmaları gerekmekte olup, postada meydana gelecek gecikmeler...