16 / 04 / 2024

izmir dere ıslah çalışmaları

izmir dere ıslah çalışmaları

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve İZSU Genel Müdürü Alparslan, Doğançay'dan başlayarak Gümüşpala, Emek ve Soğukuyu Mahallesi'ne kadar uzanan ve yağmur suları nedeniyle taşan dere yatağında incelemelerde bulundu.

İZSU Tabaklar ve Bozyaka derelerini ıslah etti!

İZSU, aşırı yağışlarda bölge halkına endişeli anlar yaşatan Urla’nın Tabaklar Bozyaka derelerini ıslah etti. Çalışmalar kapsamında korkuluk yapılarak güvenli hale getirilen derelerdeki taşkınlar da önlenmiş oldu.

Ali Öztunç: Yanlış imar ve yapılaşmalar sel felaketlerini tetikliyor!

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Giresun'daki sel felaketine ilişkin, "İnsan kaynaklı doğa tahribatları, yanlış imar ve yapılaşma politikaları, yanlış su yönetimi politikaları, HES'ler, dere ıslah çalışmaları gibi etkenler bu felaketleri tetikliyor." dedi.

Samsun'da büyük panik! 6 katlı bina tahliye edildi!

Samsun'un Atakum ilçesinde dere ıslah çalışlarında bir binanın istinat duvarı çöktü. Park halindeki otomobili yamaca kaydığı olayda, 6 katlı bina tahliye edildi.

Bekir Pakdemirli'den Batman'a millet bahçesi müjdesi!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada "Bakanlık olarak iki müjdem var Batman'a. Birincisi, Batman Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi, ikincisi ise millet bahçesi ve dere ıslahı" dedi.

Bitlis’te dere üstü ıslah projesinde yıkımlar başladı!

Bitlis'te dere üstü ıslah projesi kapsamında mülkiyeti İl Özel İdaresine ait yapılar yıkılıyor.

Bitlis'te dere üzerindeki 700 iş yeri boşaltıldı!

Bitlis'te "Dere ıslah projesi" kapsamında, valilik tarafınca kendilerine tebligat gönderilen dere üzerinde bulunan riskli 700 iş yeri tahliye edildi.

Kurbağalıdere ıslah çalışmalarının yüzde 90'ı tamam!

Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmaları yüzde 90 oranında tamamlandı. Çalışmalar 2019 yılının Nisan ayı itibarıyla bitecek...

İzmir Narlıdere cami alanı imar planı askıda!

İzmir Narlıdere İlçesi, 2. İnönü Mahallesi, 8137 ada, 1 parselin batısında Cami Alanı belirlenmesine yönelik imar planı değişikliği askıda...

İzmir Narlıdere'de 12 milyon TL'ye satılık 13 işyeri!

Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de bulunan 13 iş yerini satışa çıkardı. İhalesi 28 Mart'ta yapılacak gayrimenkullerin toplam bedeli 12 milyon 50 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Narlıdere'de TOKİ’ye ait araziler imara açıldı!

İzmir Narlıdere'de Narlı Mahallesi bölgesinde bulunan ve ne olacağı merak edilen araziler hakkında Ankara'dan açıklama geldi. Narlıdere'deki TOKİ’ye ait araziler imara açıldı.

TOKİ İzmir Narlıdere imar planı askıda!

TOKİ'ye ait İzmir Narlıdere'de bulunan arsanın 1/1000 ve 1/5000 ölçekli ilave uygulama ve nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Yüksekova yeni projelerle değişiyor!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin, başlatılan yol, kanalizasyon, konut, elektrik hattı ve dere ıslahı projeleriyle modern görünüme kavuşması hedefleniyor. Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, Yüksekova'da birçok projenin hayata geçirilmeye başlandığını söyledi.

İzmir Narlıdere Sanat Vadisi'nde yanlış projelendirme yapıldı!

İzmir Narlıdere Belediyesi'nin 2. İnönü Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye hayata geçirilen Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nde hatalı projelendirme nedeniyle toprak kayması meydana geldi.

İzmir Vitalia Narlıdere fiyatları!

İzmir Vitalia Narlıdere fiyatları 600 bin TL'den başlayarak değişiyor. Vitalia Narlıdere projesinde teslimler Nisan 2018'de yapılıyor...

izmir dere ıslah çalışmaları Haberi

izmir dere ıslah çalışmaları


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve İZSU Genel Müdürü Alparslan, Doğançay'dan başlayarak Gümüşpala, Emek ve Soğukuyu Mahallesi'ne kadar uzanan ve yağmur suları nedeniyle taşan dere yatağında incelemelerde bulundu. Dereyle ilgili ıslah çalışmalarının yapılacağı belirtildi. Öte yandan Bayraklı'daki pompa istasyonundan yayılan kötü kokunun giderilmesi ile ilgili yapılacaklar masaya yatırıldı. Karabağ, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir çalışma yürüttüklerini belirterek, "İlçemizin sorunlarını çözmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İZSU Genel Müdürümüze yağmur ve kanallarla ilgili sıkıntı yaşayan cadde ve sokaklarımızın listesini verdik. Bazı sıkıntıları yerinde inceleme fırsatı bulduk. Soğukkuyu Deresi'nde zaman zaman taşmalar meydana geliyor" dedi.



Yeni...