29 / 03 / 2024

izmir Gloriapart teslim

izmir Gloriapart teslim

Gloriapart teslim tarihi bilgileri: B bloğu Aralık 2013'te, A bloğu ise 2015 yılı içerisinde teslim edilecek, projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

İzmir’de kentsel dönüşüm müjdesi! 60 konut sahiplerine teslim edildi!

İzmir’in Aliağa ilçesinde  “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu heyecanı yaşandı. Bu kapsamda, Aliağa’da Kentsel dönüşümle 60 konut sahiplerine teslim edildi.

İzmir'in kentsel dönüşümü Türkiye'ye örnek olacaktı: 4.5 yılda sadece 930 konut teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, seçim öncesi İzmir'de 33 bin konutu dönüştüreceğini vaat etmişti. Ancak geçen 4,5 yılda bunun sadece 930 adedini teslim edebildi.

İzmir'de rezerv alanda inşa edilen 3 bin 657 konut 2022 sonuna kadar teslim edilecek!

İzmir'de meydana gelen 6.6'lık depremden sonra 5061 konut inşaatının ihalesi yapılırken, 2022 yılının sonuna kadar da rezerv alandaki toplam 3 bin 657 konutun tamamı sahiplerine teslim edilecek.

İzmir deprem konutları fiilen teslim edilmedi iddiası!

İzmir Depremi Proje Alanı Mağdurları Platformu’ndan Avukat Nilsu Karaman Aktarıcı, İzmir'de deprem konutları teslim töreninde simgesel olarak anahtar teslimi gerçekleştirilmesine karşın teslimlerin fiili olarak hala yapılmadığını iddia etti. 

İzmir deprem konutları teslim edildi! 

İzmir'de depremzedeler için inşa edilen deprem konutları bugün gerçekleşen törenle hak sahiplerine teslim edildi. 

İzmir deprem konutları bugün teslim ediliyor!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası evsiz kalan vatandaşlar yuvalarına kavuşuyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan çalışmalar dahilinde inşa edilen konutlar bugün teslim ediliyor. 

İzmir'de 749 deprem konutu hak sahiplerine teslim edilecek!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle evsiz kalan vatandaşlar için inşa edilen 749 deprem konutu kısa süre içerisine hak sahiplerine teslim edilecek.

İzmir deprem konutları 30 Ekim'de teslim edilecek!

İzmir'de geçen sene meydana gelen deprem sonucunda yıkılan evler yerine inşa edilen deprem konutları 30 Ekim'de hak sahiplerine teslim edilecek. 

İzmir deprem konutlarından 397 tanesi bu yıl teslim edilecek!

İzmir Bayraklı'daki rezerv alanında hayata geçirilen 3 bin 649 konuttan 397'si bu sene hak sahiplerine teslim edilecek.

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar yılın son çeyreğinde teslim edilecek!

30 Ekim'de  İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bayraklı ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Yeni konutlar yılın son çeyreğinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Mahal Bomonti İzmir ofislerde erken teslim fırsatı!

Farklı seçeneklerde balkonlu ve teraslı aynı zamanda teknolojik donanımlı Mahall Bomonti ofislerinde erken teslim ve yüzde 18 KDV firmadan fırsatı sunuluyor. 

İzmir Uzundere'de 112 konut depremzedelere teslim edildi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere'de depremzedelere tahsis edilen 224 konuttan 112'sini hak sahiplerine teslim etti. 

Binali Yıldırım: İzmir'deki konutlar 1 yıl dolmadan sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir depremiyle ilgili olarak, "İzmirli her şeyin farkında, devletinin büyüklüğünü ve şefkatini yaşayarak gördü ve hemen yaralar sarıldı, yine talimatınızla konut yeri belirlendi başlanacak ve senesi dolmadan hak sahiplerine teslim edilecek." dedi.

izmir Gloriapart teslim Haberi

izmir Gloriapart teslim


İzmir 'de Temel İnşaat imzası ile yaşama geçirilen Gloriapart projesinde 69 konut bulunuyor. Proje kapsamında satışlar devam ediyor.


2 blok halinde inşa edilen Gloriapart teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor, Gloriapart teslim tarihi bilgilerine geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim. İzmir Gloriapart projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.


Temel İnşaat Gloriapart 'ta fiyatlar 235 bin liradan başlıyor, 350 bin liraya kadar yükseliyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Gloriapart Konutları 'nda; otopark, seyir terası, buhar odası, sauna, güvenlik ve spor salonu gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Gloriapart nerede?

Gloriapart Çevre yollarına, Adnan Menderes Havalimanı'na, sağlık kurumlarına ve alışveriş merkezlerine yakın konumda yükseliyor.


Gloriapart teslim tarihi:

B bloğu Aralık 2013'te, A bloğu ise 2015 yılı içerisinde...