26 / 04 / 2024

İzmir Konak eğitim ve araştırma hastanesinde yarık

İzmir Konak eğitim ve araştırma hastanesinde yarık

İzmir Konak'taki Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin K Bloğundaki yangın merdivenlerindeki duvarların çatlak olduğu tespit edildi...

Eğitim-iş sendikasının hangi illerde yetkili olacağı belli oldu! İşte detaylar

Eğitim-İş Sendikası 2023 yılında yetkili olduğu il ve ilçeler hakkında bir açıklama yaptı. Sendika İzmir, Kocaeli, Antalya ve birçok ilde yetkili olarak belirlendi. Buna göre Eğitim-İş Sendikası’nın giderek büyüdüğü gözler önüne serildi. 

İzmir'de ev kiralarına yüz yüze eğitim zammı!

Türkiye genelinde kiralık evlerin fiyatları uçtu. İzmir'de fiyatlardaki artıştan nasibini aldı. Geçtiğimiz seneyi uzaktan eğitim ile geçiren öğrenciler okullarının olduğu şehirlere dönmeye başladı. Ev arayan öğrenciler; fahiş kira tutarlarıyla karşı karşıya kaldı.

Foça'daki eğitim alanının imar planı değişikliğine mahkemeden dur!

İzmir’in Foça ilçesindeki Bağarası Mahallesi’nde yer alan ve büyükşehir meclisince eğitim alanından alınarak özel eğitim alanı yapılması uygun görülen alan için Şehir Plancıları Odası tarafından dava açıldı.

Konak'ta depreme dayanıksız iki okul yıkılacak!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan iki okul binası, depreme dayanıksız olması gerekçesiyle yıkılacak. İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü, konu ile ilgili açıklama yaptı.

SGK İzmir Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin satıldığı iddiası TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, SGK İzmir Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin satıldığı iddiası TBMM gündeminde konu oldu..

Büyük kentler eğitim için arsa bulamıyor!

Türkiye'de değişen eğitim sisteminin tartışıldığı şu günlerde büyük kentlerde de okul için arsa bulma zorluğu yaşanıyor. Örneğin İzmir'de eğitim için belediyenin arsa tahsisi yapması gerekiyor ama zorluk yaşanıyor.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi için otel projesi!

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ek hizmet binasının yanına depremzedeler, mülteciler ve öğrenciler için otel inşa edilecek.

Öğrenci etüt eğitim merkezlerine ilişkin 8 sorun mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a öğrenci etüt eğitim merkezlerine ilişkin 8 soru sordu..

TeamERA, Antalya'da eğitim semineri verecek!

Eğitim seminerlerine aralıksız devam eden ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir ve Ankara'dan sonra şimdi de Antalya'da seminer verecek. TeamEra Antalya semineri 14 Şubat'ta..

Torbalı Sosyal Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Torbalı Belediyesi'nce Atatürk Mahallesi'nde yapımına başlanan çok amaçlı düğün salonu ile Sosyal Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı. Törende konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya "Torbalı Belediyesi yatırımlarıyla ilçeyi şahlandırıyor" dedi.

Akyaka Orta ve Yüksek Eğitim Vakfı’na operasyon!

İzmir'de Sancak Cami Derneği’nin yönetimini ele geçirdikten sonra sahip oldukları 99 gayrimenkulle, FETÖ/PDY’ye finansal destek sağladığı belirlenen Akyaka Orta ve Yüksek Eğitim Vakfı’na operasyon düzenlendi.

Tago Architects 4 farklı coğrafyada 7 eğitim yapısı tasarlıyor!

Mimar Gökhan Aktan Altuğ liderliğindeki Tago Architects, Bakü, Dubai, İzmir ve İstanbul’da 4 farklı eğitim yapısı tasarlıyor

İzmir'de 89 eğitim kurumu kapatıldı!

İzmir'de Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonlar kapsamında, 49 eğitim kurumu daha kapatıldı. Kapatılan okulların sayısı 89'a yükseldi.

İzmir Konak eğitim ve araştırma hastanesinde yarık Haberi

İzmir Konak eğitim ve araştırma hastanesinde yarık

İzmir Konak'ta bulunan Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin K Bloğundaki yangın merpenlerindeki çatlaklar korku yaşatıyor. Vatandaşlar, zaman zaman bu alanı kullandıklarını ifade ederek yetkililerin bir an önce önlem almasını talep etti. Duvarlardaki çatlakların ise yer yer sıvayla kapatılmaya çalışıldığı belirlendi.

Sözcü Gazetesi'nden Mustafa Sarıipek'in haberine göre, hastalara vizit yapılırken bu alana alınan onlarca refakatçinin hayatı tehlikeye atılıyor. 

GÜNDE 10 CİVARINDA AMELİYAT GERÇEKLEŞİYOR

Günde 4 bine yakın hastanın geldiği Göğüs Cerrahisi Kliniklerinin yer aldığı K Blok'ta haftanın 5 günü, günde 8-10 arasında ameliyat yapılıyor. Aylık ameliyat sayısı ise 200'ü aşıyor. Göğüs cerrahisinin ağır akciğer ameliyatlarının gerçekleştirildiği bodrumuyla birlikte 6 katlı binaya ameliyat olan ve yatan hastalardan ayrı olarak muayene için günde 200'e yakın hasta ve...