25 / 04 / 2024

İzmit Belediyesi kentsel dönüşüm ç

İzmit Belediyesi kentsel dönüşüm ç

İzmit Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımı devam eden binaları inceledi. Yaklaşık 4 bin 580 kişiyi ilgilendiren 12.6 hektarlık alanın yapım çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

İzmit Cedit’teki kentsel dönüşüm için kredi talebi!

İzmit Belediyesi mecliste yarın düzenlenecek olan toplantıda Cedit’teki kentsel dönüşüm için kredi talebini görüşecek.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

İzmit Belediye Meclisi'nde Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi konuşuldu!

İzmit Belediyesi’nde yılın son meclis toplantısında Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi masaya yatırıldı.

Fatma Kaplan'dan Cedit kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

İzmit Belediyesi'nin 207 milyon 749 bin 549 lira borcu olduğunu söyleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan "Yakında Cedit’teki kentsel dönüşümde neler olduğunu hep birlikte göreceğiz" dedi.

İzmit Cedit'te yıkım başlıyor!

İzmit Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında yenilenecek Cedit Mahallesi'nde kamulaştırılan alanlarda yıkıma başladı.

Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Şahinbey Belediyesi'nde kentsel dönüşüm rekoru!

Gaziantep'in Şahinbey İlçe Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında 7 bin 594 yapıyı kamulaştırarak yıkımını gerçekleştirdi ve kentsel dönüşüm rekoru kırdı. 

İzmit Belediyesi kentsel dönüşüm ç Haberi

İzmit Belediyesi kentsel dönüşüm ç

İzmit Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımı devam eden binaları inceledi.


Bakanlar Kurulu kararıyla riskli alan ilan edilerek kentsel dönüşüm yapılması kararlaştırılan Cedit mahallesindeki çalışmalar devam ediyor. Yaklaşık 4 bin 580 kişiyi ilgilendiren 12.6 hektarlık alanın yapım çalışmaları ara vermeden devam ediyor. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ednan Pala ve İmar ve Şehircilik Müdürü Reyhan Erbayrak da bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Pala ve Erbayrak kentsel dönüşüm irtibat bürosunda ilgililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldıktan sonra arazide devam eden siluet ve cephe fotoğraflama çalışmalarını da takip etti.


Vatandaşlara süreç hakkında bilgilendirmede de bulunan İzmit Belediyesi Yetkilileri, ”Kentsel dönüşümden kimsenin endişe etmesine gerek yok. Bütün çalışmalarımızı herkesin gözü önünde şeffaf şekilde yapıyoruz” dedi. Cedit mahallesindeki vatandaşlarla uKaynak: İzmit’te kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor 


Olay...