24 / 04 / 2024

Jardin Eden Çeşme konum

Jardin Eden Çeşme konum

Konut alanlarının 170 metrekareden başladığı proje toplam 124 dönüm arsa alanı üzerine yayılıyor. Jardin Eden Pana Yapı satılık ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 25 indirimin sağlanıyor.

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Projesi 26 Şubat'ta açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, modern altyapıyla yeniden hayata geçirilen toplamda 8.3 kilometrelik ‘Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi’nin 26 Şubat Pazartesi günü açılacağını müjdeledi.

İzmir Torbalı ve Çeşme’ye modern itfaiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Torbalı ve Çeşme’deki iki itfaiye binasının inşaatını tamamladı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Kentte yeni müfreze binaları inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağçeşme İtfaiye Müfreze binasının kaba inşaatını tamamladı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasının kaba inşaatını tamamladı.

Dap Çekmeköy ve Dap Çeşme'de ön talep dönemi başlıyor!

8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Dap Yapı için bir ilke de ev sahipliği yapacak. Proje çalışmaları devam eden Dap Nişantaşı, Dap Çekmeköy ve Dap Çeşme için ilk kez fuarda ön talep alınacak...

İzmir Çeşme'ye otobüs terminali geliyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çeşme için başlattığı belediye hizmet binası ve  otobüs terminalinin proje çalışmalarını tamamladı.

Kocaeli Bağçeşme’ye itfaiye binası inşa ediliyor!

Yeni projeler hayata geçirmeye devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme'ye itfaiye binası inşa ediyor.

İzmit Kuruçeşme Polis Karakolu yeniden açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Kuruçeşme Polis Karakolu’nun Cuma günü tekrar açılacağını açıkladı.

Çeşme Jardin Eden’de 2. Etap satışlar başlıyor!

Pana Yapı’nın İzmir Çeşme'de hayata geçirdiği Jardin Eden’de 2. etap satışları başlıyor. Proje farklı görünümde 118 villası ve sunduğu yaşam tarzıyla dikkat çekiyor.

Jardin Eden'le ayrıcalıklı bir yaşam!

Pana Yapı Çeşme’nin en güzel koyu Şifne’de yaptığı villa projesi “Jardin Eden” ile ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Çeşme Jardin Eden teslim tarihi!

Çeşme Jardin Eden teslim tarihi bu yıl Haziran ayı olarak belirtiliyor. Jardin Eden Çeşme projesinde fiyatlar 1 milyon 820 bin TL'den başlıyor...

Çeşme Jardin Eden fiyatları güncel!

3 blok şeklinde yükselen Çeşme Jardin Eden projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. İşte Çeşme Jardin Eden fiyatları güncel...

Jardin Eden Çeşme konum Haberi

Jardin Eden Çeşme konum

Konum bilgisine göre Ilıca Plajı’na 2 kilometre mesafede bulunan Jardin Eden projesi satılık ev detay bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.


İzmir Jardin Eden ortak seçenekleri

Toplam 124 dönüm arsa alanı üzerine yayılan proje sosyal kullanım alanları içerisinde gastronomi mutfağı, çocuk oyun bahçesi, cafe, restoran, spa merkezi, fitness, çarşı alanı yer alan proje her villanın kendine ait yüzme havuzu bulunuyor.


Jardin Eden Çeşme konum

Her villa için 1000 metrekare alanı bulunan proje İzmir İl'i Çeşme İlçe'si Reisdere Mahallesi’nde inşa ediliyor. Proje ulaşım bilgisine göre Şifne Koyu’na yakın yerde, Ilıca Plajı’na 2 kilometre mesafede bulunuyor.


Jardin Eden Pana Yapı satılık ev!

Ev sahibi olmak isteyenler için ön talebin sürecinin devam ettiği projede ödemelere göre yüzde 25 indirimin sağlanıyor. Pana Yapı imzası ile inşa edilen projede ev alanları 170 metrekareden...