25 / 04 / 2024

kaçak akım koruma anahtarı

kaçak akım koruma anahtarı

Alçak gerilim tesisat malzemeleri konusunda lider marka Legrand, yüksek performanslı kaçak akım koruma cihazları ile konut, bina ve tesislere güvenli elektrik sunuyor

Legrand kaçak akım koruma cihazları maksimum güvenlik sağlıyor!

Alçak gerilim tesisat malzemeleri konusunda lider marka Legrand, yüksek performanslı kaçak akım koruma cihazları ile konut, bina ve tesislere güvenli elektrik sunuyor...

Eyüpsultan Belediyesi Alibeyköy'de kaçak inşaat mı yaptı?

Eyüpsultan Belediyesi’nin Haliç Koruma Alanı’ndaki İBB'ye ait arazide kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. İBB, inşaatın durdurulması için belediyeye yazı gönderdi. İBB CHP Meclis Üyesi Gülsüm Polat, “Oldu-bittiye izin vermeyeceğiz” dedi.

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Manisa Büyükşehir'den kaçak hafriyat uyarısı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Turgutlu ilçesinde boş alanlara kaçak olarak dökülen hafriyat atıklarının temizlik çalışmalarını tamamlanırken, vatandaşları da kaçak hafriyat dökümüyle ilgili olarak uyardı.

Osmangazi'de tarım arazisine yapılan kaçak ev yıkıldı!

Kaçak yapılaşmayla mücadelesine kesintisiz devam eden Osmangazi Belediyesi, Dereçavuş Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen evi yıktı.

Yıldırım'da 36 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım’ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadelesini tüm hızıyla sürdürüyor. 

Osmangazi'deki kaçak inşaatlara zamanında müdahale!

Kaçak yapılaşmaya zamanında müdahale eden Osmangazi Beleyesi, Soğanlı Mahallesinde inşaat aşamasındaki iki katlı kaçak binanın yıkımını tamamladı.

Bursa Yıldırım 304 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım'ı çarpık yapılaşmadan kurtaran Yıldırım Belediyesi, 2014 yılından itibaren 304 adet kaçak yapıyı yıktı.

Boğaz'daki kaçak yapıları yıkacak müteahhit bulunamıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Boğaz'daki kaçak yapıları yıkacak müteahhit bulamıyor. İBB son 3 yılda 4 ihaleyi teklif verenin olmaması nedeniyle iptal etti.

Trabzon Uzungöl'deki 20 kaçak yapıya yıkım kararı!

Trabzon Uzungöl kıyısında yer alan 20 kaçak yapı için yıkım kararı alındı. Kararın yılbaşından önce uygulanması bekleniyor.

Yıldırım'da kaçak yapıların yıkımı devam ediyor!

Yıldırım Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden birisini hayata geçiriyor. Yıldırım'da kaçak yapıların yıkımı devam ediyor.

Yıldırım'da kaçak yapı yıkımı devam ediyor!

Yıldırım Belediyesi’nin yıkımını gerçekleştirdiği kaçak yapı sayısı 2017’de 51’e ulaşırken Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kaçak yapılaşmayla mücadeleye kararlıkla devam edeceklerini açıkladı.

Dream Of Silivri projesinin dükkanları kaçak mı?

Kendi tarım arazisini imara açıp müteahhitte veren Silivri Belediye Başkanı Işıklar’ın Dream Of Silivri projesindeki dükkanlarının kaçak olduğu ortaya çıktı .

kaçak akım koruma anahtarı Haberi

kaçak akım koruma anahtarı

Legrand, kaçak akım koruma ve otomatik sigorta konusunda sunduğu geniş ürün yelpazesi ile enerjiye yön vermeye devam ediyor. Elektromekanik yapıya sahip Legrand kaçak akım koruma anahtarları 10mA - 30mA - 300mA - 500mA lik koruma değerlerinde dört farklı seçeneğiyle yaşam alanlarına güvenilir ve maksimum koruma sağlayan çözümler sunuyor.


Kaçak Akım Koruma Anahtarı Hayat Kurtarır…

Konut ve bina elektrik tesisatlarında yer alan Legrand, otomatik devre kesicileri, sigorta ve kaçak akım koruma anahtarları sayesinde meydana gelebilecek hatalara anında tepki vererek maksimum hayati güvenlik sağlar.


Projelerde güvenilerek tercih edilen Legrand  kaçak akım koruma anahtarları, uluslararası kalite standartlarında üretimi, RoHS direktifine uygunluğu, kolay montaj olanağı sağlayan tasarımı ile sektörde lider...