29 / 03 / 2024

Kahramankazan Millet Bahçesi inşaatı

Kahramankazan Millet Bahçesi inşaatı

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatlerinin en büyüğü olan Kahramankazan Millet Bahçesi’nin yatırım ihalesi gerçekleştirildi. İnşaat çalışmalarına başlanan Millet Bahçesi’nin bir yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Ankara Kahramankazan Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Ankara'nın önemli projelerinden biri olan Kahramankazan Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Projenin kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Kahramankazan Millet Bahçesi’nin inşaatı başlıyor!

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatlerinin en büyüğü olan Kahramankazan Millet Bahçesi’nin yatırım ihalesi gerçekleştirildi. İnşaat çalışmalarına başlanan Millet Bahçesi’nin bir yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Ankara Kahramankazan Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Ankara İli Kahramankazan İlçesi Yıldırım Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Kahramankazan'a millet bahçesi müjdesi!

Ankara İli Kahramankazan İlçesi Yıldırım Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Kahramankazan Millet Bahçesi ihalesi 22 Nisan'da!

Ankara İli Kahramankazan İlçesi Yıldırım Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 9 millet bahçesi ihalesi yapacak!

TOKİ, önümüzdeki ay Ankara-Kahramankazan, Tekirdağ, Giresun-Bulancak, Konya- Meram,  Konya-Sarayönü, Konya-Karapınar olmak üzere 6, Mayıs ayında ise Ankara Kızılcahamam, Düzce, Kırıkkale olmak üzere üç millet bahçesi ihalesi gerçekleştirecek...

Kahramankazan Millet Bahçesi için kollar sıvandı!

İhalesi gerçekleşen Kahramankazan Millet Bahçesi için zemin etüt çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Serhat Oğuz, arazide incelemelerde bulundu.

Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi olacak!

Ardahan mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Aziziye Kışlası'ndaki sorunlar çözüldü. Artık orası Millet Bahçesi olacak'' dedi.

Sivas Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından, içerisinde millet kıraathanesinin de yer alacağı Sivas Millet Bahçesi'nin ihalesi gerçekleştirildi.

Antalya Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Işıklar’da yıkılan stadyum alanı yerinde hayata geçirdiği Millet Bahçesi projesinde sona gelindi.

Giresun'a millet bahçesi sözü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da halka hitap etti. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Giresun'a millet bahçesi müjdesi verdi.

Sivas Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sivas Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Validebağ Korusu'ndaki millet bahçesi projesi durduruldu!

Birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olan Üsküdar'daki Validebağ Korusu'nu millet bahçesi yapmak için İBB tarafından hazırlanan proje tahsis sorunundan kaynaklı olarak 'şimdilik' durduruldu.

Kahramankazan Millet Bahçesi inşaatı Haberi

Kahramankazan Millet Bahçesi inşaatı

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un, seçim döneminde belediye başkanı seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi vadettiği projeler arasında yer alan Kahramanakazan Millet Bahçesi için önemli bir adım daha atıldı. TOKİ eliyle ilçeye kazandırılacak olan Kahramankazan Millet Bahçesi’nin, proje ihalesinin tamamlanarak, içerisinde yer alacak proje detayları da belirlenmişti.

Anadolu Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde 191 dönümlük alan üzerinde yapımına başlanacak Millet Bahçesi için zemin etüdü çalışmaları tamamlandı. Millet Bahçesi’nin yapılması amacıyla son aşama olan yatırım ihalesi 30 Nisan perşembe günü düzenlendi. TOKİ'nin ihale sürecinin tamamlanmasıyla, Millet Bahçesi’nin inşaatına başlandı. İnşaat sürecinin bir yıl içinde tamamlanması planlanırken, projenin ilçenin çehresini değiştirmesi bekleniyor.

Birçok donatı yer alıyor

191 dönümlük alan üzerinde inşa edilecek Kahramankazan Millet Bahçesi’nin içinde birçok donatı bulunuyor. Millet Bahçesi’nde spor kompleksleri, bisiklet yolu, Millet Kıraathanesi,...