26 / 04 / 2024

kanal adil kara ismailoğlu kanal istanbul açıklamaları

kanal adil kara ismailoğlu kanal istanbul açıklamaları

Kanal İstanbul Projesi'nde çalışmaların devam ettiğini söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021'in Kanal İstanbul Projesi için önemli bir yıl olacağını dile getirdi. 

Kanal İstanbul projesinde şok gelişme! Bakan resmen açıkladı! Çalışmalar etap etap başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son günlerde sık sık iptal edildi iddialarıyla gündeme gelen Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Kanal İstanbul projesinde son durum ne? Kanal İstanbul ile neler değişecek?

Bakan Adil Karaismailoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul Projesi, sadece bizim değil, bölgemizin, dünya deniz ticaret sisteminin, Karadeniz ve Akdeniz havzasının prestij projesidir" dedi.

Kanal İstanbul'un maliyeti değişti mi? Bakan Karaismailoğlu'ndan son dakika açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul'un maliyeti ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'dan şok eden Kanal İstanbul açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dün akşam katıldığı iftar yemeğinde Kanal İstanbul hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul önümüzdeki 100 yıllara yön verecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul, emlak-rant projesi gibi getirilip, basit konulara, günlük dedikodu siyasetine alet edilecek bir proje asla değildir." dedi.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Adil Karaismailoğlu: Önceliğimiz Kanal İstanbul!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 2022'nin yeni hamle yılları olacağını vurgulayarak, önceliklerinin Kanal İstanbul olacağını söyledi.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Kanal İstanbul tamamen bu ihtiyaçtan doğmuş alternatif bir su yoludur" dedi.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul en önemli gündemlerimizden olacak!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "2021'de startını verdiğimiz Kanal İstanbul Projesi, 2022 yılında, projenin ilerleme hızına hız katacağımız en önemli gündemlerimizden biri olacak" dedi.

Kanal İstanbul Türkiye'nin denizlerdeki hakimiyetin artıracak!

Meclis Bütçe görüşmelerinde önümüzdeki yıllara ilişkin yapılacak planlamaları anlatan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul'un önemine değindi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul yorumu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalarına ilişkin konuştu. İmamoğlu,

Türkiye Kanal İstanbul ile küresel ticarette daha etkin rol oynayacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Bakanlığının ve ilgili kuruluşların 2022 yılı bütçesine ilişkin sunum yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  Kanal İstanbul ve metro projelerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Kanal İstanbul'a demiryolu projesi müjdesi!

Kanal İstanbul projesine yönelik açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul için demiryolu projesi inşa edileceğini dile getirdi. 

kanal adil kara ismailoğlu kanal istanbul açıklamaları Haberi

kanal adil kara ismailoğlu kanal istanbul açıklamaları

Önceki gün Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'ndaki test sürüşünü gerçekleştiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; proje dahilinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Karaismailoğlu, ilk temel atma işleminin Haziran ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte atılacağını dile getirdi. 

"Finansmanla ilgili herhangi bir sorun yok" 

 Kanal İstanbul Projesi'nde çalışmaların devam ettiğini söyleyen Karaismailoğlu şu açıklamalarda bulundu: 

"Kanal İstanbul güzergahında 6 köprü var. Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün temelini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte haziranda atacağız. Diğer köprülerin de imalatlarına devam ediyoruz. 2021, Kanal İstanbul için önemli bir yıl olacak. Hedefimiz, ihalelerimizi yapıp çalışmalara tam gaz başlamak. Artık bunu bir an önce yapmalıyız çünkü burası İstanbul'daki boğaz...