18 / 04 / 2024

kanal ankara çalışmaları ne zaman başlayacak

kanal ankara çalışmaları ne zaman başlayacak

Mimarlar Odası’nın başkentteki her projede olduğu gibi dava açıp engellemeye çalıştığı Melih Gökçek’in çılgın projesi Kanal Ankara’da saha çalışmalarına başlandı

Ankara'da raylı sistem çalışmaları tam gaz! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'daki raylı sistem çalışmalarına ilişkin son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Ankara-İzmir YHT Hattı'nda çalışmalar hızlanıyor!

Ankara ile İzmir arasındaki seyahat süresini kısaltacak olan Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'nde çalışmalar hız kazanıyor. Proje için İngiltere'den 2,45 milyar avroluk kredi desteği alındı.

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapımı devam eden  Ankara-Sivas YHT Hattı'nın altyapı çalışmalarında yüzde 95 ilerleme kaydedildi. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara-Sivas YHT Hattı'ndaki çalışmalar meclis gündeminde!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Ankara-Sivas yüksek hızlı tren hattı çalışmalarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Kanal İstanbul'da kazı çalışmaları başlıyor!

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çılgın proje olarak isimlendirilen Kanal İstanbul'da kazı çalışmalarının kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Çalışmalar dahilinde 200 metruk binanın yıkımı gerçekleşti. 

Kanal İstanbul'un imar çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un çevresi için düzenlenen imar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İşte çılgın projenin imar çalışmalarında son durum. 

Ankara-Sivas YHT hattının çalışmalarında son durum!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara-Sivas YHT hattı Balışeyh hızlı tren demiryolu inşaatında devam eden çalışmalarda incelemeler yaptı.

Bursa Kanal İnegöl'de istinat duvarı çalışmaları tamamlandı!

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Kanal İnegöl projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde istinat duvarının inşaatı tamamlandı. 

Kanal İstanbul projesinin çalışmaları tam gaz! 

Çılgın proje Kanal İstanbul için açıklamalar ardarda geliyor. Peki Kanal İstanbul projesinin çalışmalarında son durum ne? İşte çılgın projede son durum...

Başkentte kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da 14 ilçede dönüşüm çalışmalarının olduğunu, pandemiye rağmen inşaat çalışmalarının hız kesmediğini dile getirdi. 

Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanacağının müjdesini verdi...

kanal ankara çalışmaları ne zaman başlayacak Haberi

kanal ankara çalışmaları ne zaman başlayacak

Bakanlar Kurulu tarafından da onaylanan 11 kilometrelik Kanal Ankara projesi ile ilgili imar planı ve parselasyon çalışmaları tamamlandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler tapu tescil aşamasının da tamamlanmasıyla birlikte saha çalışmalarına başladı.Yaklaşık 3 ay sürecek olan Kanal Ankara yol yapım çalışmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün verdiği rapor doğrultusunda kanal ve peyzaj çalışmalarına geçilecek. TMMOB'a bağlı Mimarlar Odası'nın dava açıp engellemeye çalıştığı çılgın projeye Çevre ve Şehircilik ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın onay vermesi ile birlikte Kanal Ankara'nın önünde herhangi bir engel kalmadı.


ULAŞIM TELEFERİKLE

Ankara'nın güneyindeki İmrahor Vadisi'nde yapılacak olan ve çevresinde mesire alanları, kafe ve restoran gibi mekânların da bulunacağı Kanal Ankara'da başkentliler sandal ve kano...