24 / 04 / 2024

Kanal İstanbul temel atma töreni

Kanal İstanbul temel atma töreni

Çılgın proje olarak lanse edilen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asrın projesi dediği Kanal İstanbul'da büyük gün geldi. Çılgın projenin temeli atıldı.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün temelini yarın atıyoruz!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bölgesinde lider, dünyada söz sahibi olacak Türkiye'nin en önemli yatırımlarından biri olan Kanal İstanbul'un yarın ilk köprüsünün temelini atıyoruz." şeklinde konuştu.

Kanal İstanbul'un temeli atılıyor!

Kanal İstanbul Sazlıdere Köprüsü'nün bugün atılacak. Temel atma törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Türkiye'ye tarihi damgasını vuracak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin Türkiye'ye tarihi damgasını vuracağını söyledi.

İstanbul çılgın proje ile yeni lojistik üssü olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hazırlanan Kanal İstanbul projesi raporunda çarpıcı ifadeler yer aldı. İşte o rapordan satır başları...

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2 gün sonra temeli atılacak olan çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Kanal İstanbul, Türk projelerinin zirvesine oturdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 2011'de Başbakan iken "Bir hayalimiz var. Göreve gelir gelmez, bu projeyi hayata geçirmeyi düşündük" dediği Kanal İstanbul projesi, dünyanın kıskandığı Türk projelerinin zirvesine oturdu.

The Guardian'dan son dakika Kanal İstanbul haberi!

İngiltere’nin en çok satan gazetelerinden The Guardian, Kanal İstanbul’un temel atma törenine ilişkin dikkat çeken bir haber yayınladı.

Kanal İstanbul'un temeli atılıyor!

Kanal İstanbul Sazlıdere Köprüsü'nün bugün atılacak. Temel atma törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul açıklaması!

Bugün temelinin atılacağı ve tören gerçekleştirileceği belirtilen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. İBB’nin İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, temel atma töreniyle ilgili konuştu.

Kanal İstanbul'da temel atma heyecanı!

Temeli 26 Haziran'da atılacak Kanal İstanbul projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Projede inşaat çalışmaları havadan görüntülendi...

Kanal İstanbul'un temeli 7 gün sonra atılıyor!

Asrın projesi olarak adlandırılan Kanal İstanbul'un temeli 7 gün sonra atılıyor. Temel atma törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Kanal İstanbul ile orta koridor hedefi güçlenecek!

Mardin-Midyat yolunun temel atma törenine katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulundu.

İBB, Kanal İstanbul şantiyesinin yerini değiştirdi mi?

Çılgın proje Kanal İstanbul kapsamında ilk adım, köprüsünün yapımı ile atılıyor. Köprünün temel atma töreninin 26 Haziran tarihinde yapılacağı belirtildi. Körpü için Sazlıdere Barajı'nın yakınına şantiye kurulmuştu, İBB ekipleri şantiyenin yetini değiştirdi.

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul projesine tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Haziran tarihinde Kanal İstanbul projesinde ilk kazmanın vurulacağını duyurdu.  CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kanal İstanbul'un temel atma törenine ilişkin konuştu.

Kanal İstanbul nasıl inşa edilecek?

Çılgın proje olarak adlandırılan Kanal İstanbul Projesi'nin temel atma töreni için geri sayım başladı. Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Acet bugünkü köşe yazısında Kanal İstanbul'un inşaatını kaleme aldı. İşte o yazı...

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'da temel atma töreni yok!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un temel atma tarihinin açıklanmasına ilişkin konuştu. "Temel atma töreni diye bir şey yok" diyen İmamoğlu, "Temel atma işi, aslında bir yol yapımı. Kanal ile uzaktan yakında ilgisi yok" dedi.

Temel Karamollaoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel KaramollaoğSaadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul Projesi ile ilgili olarak hükümetle görüşme talebinde bulunmayacaklarını söyledi.

Temel Karamollaoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kanal İstanbul'da tapu ve ruhsat süreci başladı!

Kanal İstanbul projesinde tapular için adım atıldı. Son günlerde gerek temel atma tarihi gerek inşa süreciyle ilgili yetkili isimlerden sık sık açıklamaların yapıldığı Kanal İstanbul projesinde çalışmalar hız kesmiyor.

Kanal İstanbul temel atma töreni Haberi

Kanal İstanbul temel atma töreni

Çılgın proje olarak lanse edilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın asrın projesi dediği Kanal İstanbul'da büyük gün geldi. Çılgın projenin temeli atıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul Sazlıdere Köprüsü Temel Atma Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada açıklamalarda bulundu:

"Bugün Türkiye'nin kalkınma tarihinde yeni bir sayfa açıyoruz. Bugün ülkemizin gelişmesi, milletimizin güçlenmesi yolunda atılan adımlara bir yenisini daha ekliyoruz. Bugün rahmetli Menderes, rahmetli Özal, rahmetli Erbakan, Demirel gibi ülkemizin kalkınma mücadelesinin sembol isimlerinin ruhlarını bir kez daha şad ediyoruz." 

Bugün Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün temelini attıklarına vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, aynı zamanda Kuzey Marmara Otoyolu'nun, Nakkaş, Başakşehir kesiminin Sazlıdere Barajı üzerindeki bağlantı yolu da olan bu köprünün ülkeye, millete, İstanbul'a hayırlı olmasını dilediğini belirtti. 

"Kanal İstanbul'a İstanbul'un geleceğini kurtarma projesi...