08 / 12 / 2025
fuzul

karabağlar imar sorunu çözülecek mi karabağlar kentsel dönüşüm

karabağlar imar sorunu çözülecek mi karabağlar kentsel dönüşüm

AK Parti Karabağlar Meclis Üyesi Emrullah Kavuz ve AK Parti Karabağlar Yönetim Kurulu Üyesi ve KAMİDER Başkan Yardımcısı Hasan Özkaya, Yenigün TV'nin konuğu oldu.Özkaya, Karabağlar'da ciddi imar sıkıntısı yaşandığına dikkat çekti.

Karabağlar Esentepe'deki rezerv alanın imar planı mahkemelik oldu: Turkmall, Forum Göztepe projesini yapacak mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüme alınan ve rezerv alan ilan edilen Karabağlar Esentepe'deki 7 hektarlık alanın imar planları mahkemelik oldu. İşte o son dakika gelişmesi...

Bilecik Ertuğrulgazi’nin imar sorunu çözülüyor!

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşları sevindirecek haber geldi. Ertuğrulgazi’nin 10 yılı aşkın süredir devam eden imar sorunu çözülüyor.

O ilde flaş imar sorunu! Merkezefendi'deki o arsaya iki yerine üç villa yaptılar...

Denizli Merkezefendi Belediyesi bugün imar sorunu ile güne başladı. Merkezefendi'de 2 yerine 3 villanın yapılmasına izin verilmesi gündeme bomba gibim düştü.

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Karabağlar'a yeni imar planı: Vatandaşlar itiraz ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Karabağlar ilçesi için yedinci imar planını yayınladı. Planlama yapılırken kendilerine danışılmayan Karabağlılar, yeni plana da itiraz ediyor.

İzmir Karabağlar'daki imar planı davasında Mimarlar Odası haklı bulundu!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde olan bazı plan notlarının şehircilik ilkeleri, planlama esasları ve kamu yararına aykırı olması sebebiyle İzmir 3. İdare Mahkemesi’nce Mimarlar Odası haklı bulundu.

Karabağlar'da mağdur arsa sahipleri 7 yıldır imar planı bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar'da kamulaştırmadan yol yaptığı arsa sahiplerine tazminatlarını ödemedi. Bölgenin imar planı iptal edilince arsa sahipleri mağdur oldu.

Karabağlar'ın mülkiyet sorunu imar affıyla çözülüyor!

Karabağlar'da kentsel dönüşüm kapsamına alanına bölgenin tapu ve mülkiyet sorunu imar affı kapsamında çözülecek.

Avcılar'da imar sorunu yaşanmayacak!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, 'Söz Sizde' programlarına devam ediyor. Ulusoy, Avcılar'da imar sorunu yaşanmaması için çalışmalar yapacaklarını söyledi. 

Karabağlar'da kentsel dönüşüm planlarına itiraz!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına bölge halkından yine itiraz geldi. Vatandaşlar imar planlarının iptalini talep etti.

İzmir Karabağlar'a yüksek yoğunluklu yeni imar planı!

İzmir’in Karabağlar ilçesi için hazırlanan plan hayata geçirilir ise 2-3 katlı binaların yerini 15-20 katlı binalar alacak, nüfus 3 katına çıkacak.

Karabağlar'da imar ve kentleşme sorunu çözülecek!

AK Parti Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Demir, yerel seçimde Karabağlar'da bir değişim yaşanması gerektiğinin altını çizdi.

İzmir Karabağlar'daki kentsel dönüşüm planı yine iptal edildi!

İzmir Karabağlar'da 101 hektarlık alanda yapılan parselasyon ve uygulama imar planları donatı alanların eksik hesaplanması ve ayrıcalıklı yapılaşma hakkı tanıması nedenleriyle dördüncü kez iptal edildi.

karabağlar imar sorunu çözülecek mi karabağlar kentsel dönüşüm Haberi

karabağlar imar sorunu çözülecek mi karabağlar kentsel dönüşüm

AK Parti Karabağlar Meclis Üyesi Emrullah Kavuz ve AK Parti Karabağlar Yönetim Kurulu Üyesi ve KAMİDER Başkan Yardımcısı Hasan Özkaya, “Binali Bey yerel seçim sürecinde İzmir için bir şanstı fakat İzmir bu fırsatı kullanamadı. Şimdi Başbakan oldu ve daha hayırlı oldu. Kendisinin İzmir'e önemli yatırımlar yapacağına inanıyoruz” dedi


AK Parti Karabağlar Meclis Üyesi Emrullah Kavuz ve AK Parti Karabağlar Yönetim Kurulu Üyesi ve KAMİDER Başkan Yardımcısı Hasan Özkaya, Yenigün TV'nin konuğu oldu. Karabağlar'da ciddi imar sıkıntısı yaşandığına dikkat çeken Özkaya, “Karabağlar'da gayriresmi gecekondu yıkılıp yerine resmi gecekondu yapılıyor. Bu süreçte büyük zorluklar ile karşılaşıyoruz. Karabağlar Belediyesi son 6 aydır 1/1000 ölçekli planlar yapmanın derdine düştü. Planlar yapılıyor ancak bir işe yaramıyor. Bu noktada sivil toplum kuruluşlarının fikirleri alınmıyor. Nasıl bir...