25 / 04 / 2024

kayseride hangi yatırımlar yapılacak

kayseride hangi yatırımlar yapılacak

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Kayseri'de 2020 yatırım yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  Erciyes’te gerçekleştirilen toplantıda 2019 yılını değerlendirdi ve 2020 yılında yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Kayseri'de 136 bin kişi imar barışından yararlandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "Kayseri'de 17 bin 790 konutluk projeyi hayata geçirdik. İmar barışıyla 136 bin Kayserili vatandaşımızın sıkıntısını çözdük" dedi.

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes’e sezon öncesi yapılacak yatırımlarla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.

Mustafa Çelik: İlçelere yatırımda parmakla gösteriliyoruz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da tüm ilçe belediye başkanları ile ayrı ayrı yatırım toplantıları gerçekleştirdi.

Kayseri'nin 2018 yatırımları planlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçelerde hayata geçirilecek olan yatırımlarla ilgili planlama toplantılarına devam ediyor.

Kayseri yatırımları hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın da katıldığı Yahyalı Mitingi’nde Kayseri ve Yahyalı’ya yapılan yatırımları masaya yatırıldı

Sahabiye Dönüşüm Projesi'nin temeli Haziran'da atılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin 2017 projelerini kamuoyu ile paylaştı. Çelik Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temelinin Haziran'da atılacağını söyledi.

Mustafa Çelik: Ses getirecek yatırımlar yapacağız!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısının ilk oturumu gerçekleşti, toplantıda 91 maddeyi görüşerek karara bağlandı.

Kayseri'ye iki önemli yatırım!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'ye gençlik ve spor alanında belediye tarafından yapılan yatırımları anlattı ve Bakan Akif Çağatay Kılıç'tan iki yatırım için destek istedi.

Kayseri'nin 16 ilçesine yatırım müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2017 yılını planlamak için 16 ilçenin belediye başkanıyla yaptığı toplantının ardından ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Çelik, Yahyalı, Tomarza ve Özvatan Belediye Başkanlarıyla da birer görüşme yaptı.

Kayseri'nin 2017 yatırımları planlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2017 yılında ilçelere yapılacak yatırımları planlamak için 16 ilçenin belediye başkanıyla yaptığı toplantının ardından ilçe belediye başkanlarıyla ayrı ayrı da bir araya gelmeye devam ediyor.

Kayseri'nin çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hafta içi hafta sonu demeden Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezi ya da ilçelerde yapmış olduğu yatırımları yerinde incelemeye devam ediyor.

Kayseri Akkışla'ya 16 milyon TL'lik yatırım!

Akkışla'nın beklentilerini yerinde tespit eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik , gelen taleplerin tamamını değerlendirerek; kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlayıp hayata geçireceklerini söyledi.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Kayseri Melikgazi'de hangi yatırımlar yapılacak?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi daire müdürleri ile yapılan toplantı ile 2017 çalışma yılı programında yer alan yatırımların sırası ile uygulama planının oluşturularak 2017 yılı planlamanın yapıldığını söyledi.

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı?

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı, kira gelirinde hangi il öne çıktı? Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi’nin 5 yıllık sonuçları işte bu sorulara cevap veriyor.

Gaziantep Nizip'te hangi yatırımlar yapılacak?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Nizip’in yatırımlar ve projelerle kalkınan bir ilçe olacağını söyledi. Şahin yaklaşık 3 saat süren toplantıda muhtarlardan gelen talep ve istekleri dinledi.

Gölcük'te hangi yatırımlar yapıldı?

Gölcük Belediyesi, tüm ilçeye yönelik ana hizmetlerin yanında şehrin her köşesine, ihtiyaca göre farklı tesisler de inşa ediyor, işte Gölcük'te hayata geçirilen o yatırımlar...

Manisa'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yatırımların yanı sıra 2016’da yapacağı çalışma ve projeleri anlattı.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapılacak?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile bir araya geldi, Başkan Toçoğlu yeni yatırımlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İzmir'e 2015'te hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir önceki yıla göre yatırımlarını yüzde 29 oranında artırarak 2015’te yaklaşık 1.6 milyar liralık harcama gerçekleştirdi. Büyükşehir’in 12 yıllık yatırım tutarı ise 9.5 milyar liraya ulaştı.

kayseride hangi yatırımlar yapılacak Haberi

kayseride hangi yatırımlar yapılacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Özvatan, Pınarbaşı, Sarıoğlan ve Sarız’ı kapsayan toplantıda İl Başkanı Serkan Tok ile MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da katılım gösterdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Yatırım Koordinasyon Toplantısı’nda bu kez Özvatan Pınarbaşı, Sarıoğlan ve Sarız ilçelerine yönelik yatırımlar masaya yatırıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin üst yöneticileri ile KASKİ ve Elektrik Şirketi’nden de yöneticilerin de katıldığı  toplantıda Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım ve Sarız Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Coşkun talep ve görüşlerini dile getirdi.

İttifak ortağı MHP’nin İl Başkanı Serkan Tok ile Milletvekili Baki...