04 / 05 / 2024

kazakistan koronavirüs inşaat sektörü

kazakistan koronavirüs inşaat sektörü

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev yaptığı açıklamada ilk aşamada sanayi, inşaat, ulaştırma işletmelerinin, banka ve halka hizmet merkezlerinin faaliyetine izin verileceğini söyledi.

Kazakistan'da inşaat sektörü faaliyetlerine izin verildi!

Kazakistan'da inşaat, yiyecek ve içecek, lojistik sektörlerdeki firmaların faaliyetine izin verildiğini söyleyen Türkiye-Kazakistan İş Adamları Birliği ( TÜKİB) Başkanı Firat Develioğlu, diğer sektörlerin de faaliyetlerini durdurduğunu belirtti.

İnşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı yüzde 10,2 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan istatistiklere göre ücretli çalışan sayısı inşaat sektöründe yüzde 10,2 ve ticaret-hizmet sektöründe yüzde 2,1 artış gösterdi.

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Umut Demirtepe tarafından kuruldu.

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da Mohammed Hasan Al-Janabı tarafından kuruldu.

İstanbul'da vakıf üniversitesinin inşaatı durduruldu!

İstanbul'da Arnavutköy’de açılması hedeflenen  vakıf üniversitesinin kampüs inşaatına mühür vuruldu. Mahkeme kararı ile verilen ruhsatlar iptal edildi. 

Portıs İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Portıs İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Kurhan, Serdar Mutlu, Timur Bozdemir ve Yüksel Dilmaç ortaklığında kuruldu.

Tekfen Holding'in Kazakistan'da tadilat ve inşaat işleri yapmak için anlaştı!

Tekfen Holding'in İstek Construction LLP şirketi Kazakistan'da NCOC firması ile, mevcut tesislerde tadilat-inşaat hizmetleri sağlanmasına yönelik 5 yıllık sözleşme imzaladı.

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona doğru!

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona yaklaşıldı. Proje kapsamında son çelik halat montajı yapıldı...

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

İnşaat sektörü yılın ikinci yarısından umutlu!

2020 yılında ortaya çıkan koronavirüs salgınından en çok etkilenen sektörlerin başında gelen inşaat sektörünün 2021 yılının ikinci yarısında toplanması bekleniyor. 

Kazakistan'da konut ve inşaat sektörü yüzde 6 büyüdü!

Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly, Kazakistan'da toplamda 15 şehir hastanesi yapılacağını ve bu yılın ilk 6 ayında konut ve inşaat sektörünün yüzde 6 büyüdüğünü söyledi.

Kırklareli Valiliği: İnşaat işçileri, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak!

Kırklareli Valiliği, İçişleri Bakanlığının genelgesi kapsamında yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri sebebiyle Türkiye genelinde hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından inşaat işçilerinin muaf tutulacağını açıkladı.

Sirüs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirüs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Şenses tarafından kuruldu.

Kazakistan'da konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

Kazakistan'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ve küresel ekonomik krizin etkisine rağmen konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

kazakistan koronavirüs inşaat sektörü Haberi

kazakistan koronavirüs inşaat sektörü

Belarus, Ukrayna, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Gürcistan, Moldova ve Ermenistan'daki yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısı 31 bini aştı.

- Kazakistan'da OHAL 11 Mayıs'a uzatılacak

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, ülkenin bazı bölgelerinde salgının zirve noktayı geçtiğini, bazılarında ise virüsün yayılma dinamiğinin endişe verici olduğunu dile getirdi.

30 Nisan tarihinde sona erecek olan olağanüstü halin (OHAL) 11 Mayıs tarihine kadar uzatmasını öngören kararnameyi imzalayacağını belirten Tokayev, "Eğer yeni bir büyük salgın olmayacaksa, OHAL 11 Mayıs tarihinde sona erecek." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Tokayev, Devlet OHAL Komisyonunun salgının kontrol altında olduğu şehir ve bölgelerde karantina rejimini yumuşatmaya hazır olduğunu, ilk aşamada sanayi, inşaat, ulaştırma işletmelerinin, banka ve halka hizmet merkezlerinin faaliyetine izin verileceğini de sözlerine...