25 / 04 / 2024

kenan sofuoğlu kiracı

kenan sofuoğlu kiracı

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Kiracılar dikkat! Ödeme yaptığınız kiradan borçlu çıkmayın...

Ev sahipleri kira ödemeleri ile alakalı olarak oldukça değişik isteklerde bulunabiliyorlar. Öyle ki kiracılar dikkat etmezlerse ödedikleri kiralardan borçlu bile çıkabilirler.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler ev sahibi ve kiracılara büyük fırsatlar sunuyor!

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler, kiralık ev arayanlara merkezi lokasyonlarda, eşyalı, tam donanımlı konaklama hizmeti sunarken ev sahiplerine de evlerini güvenle kiraya vererek, maksimum gelir elde etme fırsatı sunuyor.

Ev sahibi ve kiracı tartışmalarında kim haklı, kim suçlu?

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmalarda ev sahipleri potansiyel suçlu muamelesi görüyor. Mahkemelerde açılan davaların yaklaşık yüzde 65’i konut sahipleri ile kiracı arasındaki uyuşmazlıklardan oluşuyor.

Kiracılar, sözleşmeye uymazsa ev sahibine borçlu çıkabilir

Kiracılar ile ev sahipleri arasındaki ilişkilerini yasalar çerçevesinde kurmak zorundalar. Kiracılar bazı detaylara dikkat etmemeleri durumunda ev sahiplerine hesapta olmayan bir borcu ödemek zorunda kalabilirler. İşte o detaylar...

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Güneş ve Bessam Sofuoğlu ortaklığında kuruldu.

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim büyüyor! Kalıcı çözümler şart!

Türkiye'de ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Konuyla ilgili Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ayar ve Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, bu sorunların giderilmesi için kalıcı çözümlerin gerektiğini belirtti. 

Ünlü analist Tunç Şatıroğlu'ndan kiracılara kötü haber! Gerçek kira bedeli...

Konut piyasası ve kira ücretleri gündemde yer almaya devam ediyor. İstanbul'daki konut konusunu ele alan analist Tunç Şatıroğlu 'Ev sahibi için büyük gelir kaybı' diyerek İstanbul'da konut hadisesinin nasıl hallolacağını anlattı.

Depremzedelere son dakika uyarısı! Tazminat davası açabilirsiniz! Hemen haklarınıza bakın!

Avukat Cem Murat Sofuoğlu, enkazların kaldırılmaya başlandığına dikkat çekti ve "Mahkemeye başvurup yıkılmış binalardan örnekler aldırın. Çünkü o kusurlu binalar yıktırılacak ve numuneler, deliller ortadan kaybolacak" açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Kiracıların birçoğu bunu bilmiyor! Hem ev sahibi hem de kiracı borçlu çıkabilir! İşte detaylar!

Ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren bazı noktalar gündeme geldi. Kiracıların birçoğu hatta ev sahiplerini de ilgilendiren önemli bir husus konuşuluyor. İşte detaylar!

Kiracı ev sahibi kavgalarında sular durulmuyor!

Kiralar durmadan artarken ev sahibi kiracı kavgaları sürekli gündemde. En son İstanbul’un Fatih ilçesinde kiracı olan Gülhayat Ç. ve oğlu Mert ile haziran ayında evi satın alan R. Ergenlioğlu arasında bir kavga yaşandı. Neler yaşandı? İşte haberin devamı?

Ekşioğlu Rota Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Rota Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Hasan Ekşi ve Kenan Ekşi ortaklığında kuruldu.

kenan sofuoğlu kiracı Haberi

kenan sofuoğlu kiracı

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serpan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan vatandaşın eşyalarına haciz koydurttu. 

Sözcü'den Halil Ataş'ın haberine göre; iddiaya göre, A.K., KOSGEB'den aldığı destekle Sakarya Sepan ilçesinde İstiklal Mahallesi'nde bulunan AKP'li Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun dükkanını kiraladı.

PANDEMİ NEDENİYLE KİRASINI ÖDEYEMEDİ

Organik ürünler üzerine kafe açan A.K. adlı girişimci Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında kafelerin kapalı olması sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu Sofuoğlu'na ödeyemedi.

Sofuoğlu'nun avukatı, A.K. hakkında icra takibi başlattı ve mahkemeden haciz kararı aldırdı. 15 Ocak 2021'de kapalı olan işyerine haber vermeden giden haciz memurları, çilingir yardımıyla kapıyı açtı.

Buradaki buzdolabı, fırın, çamaşır makinesi, güvenlik kameraları ile masa ve sandalyeler haczedildi. İş yeri tabelasının da belediye ekipleri tarafından söküldüğü iddia edildi.

“KAPATIRSA KREDİYİ GERİ ÖDEMEK ZORUNDA KALACAK”

A.K’nın avukatı...