29 / 03 / 2024

kentplus çarşı satışı

kentplus çarşı satışı

Emlak Konut GYO'nun Ataşehir'deki arazileri üzerine inşa edilen Kentplus projesindeki çarşı ihale ile satılacak

Villa’de PIAR satışa çıktı! Yeni proje!

Arizon Yapı tarafından Silivri'de hayata geçirilen Villa’de PIAR, projesinin ilk etabında yer alan konutlar uygun ödeme koşullarıyla satışa çıktı.

Samsun Çarşamba'da satılık 81 gayrimenkul!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Y. Kavacık, Uluköy, Güneşli, Dikbıyık, Kocakavak, Melik, Bafracalı'da yer alan 81 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Uçar Dekorasyon Gıda İnşaat Pazarlama Satış Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçar Dekorasyon Gıda İnşaat Pazarlama Satış Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Şahabettin Alp tarafından kuruldu.

Samsun Çarşamba'da 9.2 milyon TL'ye satılık 15 gayrimenkul!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, 15 adet gayrimenkulü 9 milyon 223 bin 999 TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Torkam E5 Açık Çarşı'nın yüzde 70'i 3 saatte satıldı!

Torkam E5’in Açık Çarşı dükkânları açık artırma usulü satışa çıktı. Açık artırmada, 1. Etapta yer alan 124 düzayak dükkânın yüzde 70’i 217 milyon bedelle kısa sürede sahiplerini buldu...

Torkam E5 Açık Çarşı 21 Nisan'da satışa çıkıyor!

Torkam İnşaat tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) güvencesiyle hayata geçirilen Torkam E5 Açık Çarşı Projesi 21 Nisan'da satışa çıkıyor.

Torkam E-5 Çarşı dükkanları Nisan 2019'da satışta!

"Güçlü konum, sağlam yatırım" sloganıyla tanıtılan Torkam E-5 Çarşı dükkanları Nisan 2019'da satışa çıkacak.

Torkam E5 Çarşı dükkanları çok yakında satışta!

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, "TORKAM E5 projemizde rezidansların ve ofislerin yanı sıra çok yakında satışa çıkacak TORKAM E5 Çarşı Dükkanları gurbetçilerimizin ilgi odağındaydı" dedi...

İnşaat sektörü 2018'i büyümeyle kapatacak!

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uçar, "Satışlarda yaşanan düşüş sektörün dinamiklerini sarsacak bir etkiye sahip değildi. Bu geçici bir etkiydi ve sonuç olarak inşaat sektörü bu yılı da büyümeyle tamamlayacaktır" dedi...

Çarşamba Belediyesi'nden 7.9 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Çarşamba Belediyesi, 10 mahallesinde yer alan 10 arsa ve 2 tarlasını ihale ile satışa sunuyor. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Ekim 2018 tarihinde yapılacak..

Deniz GYO, Metrokent Çarşı'da icradan dükkan satın aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Metrokent Çarşı'da bulunan 32 nolu bağımsız bölümü, yatırım ve kira geliri elde etmek amacıyla icradan satın aldı...

Trabzon Çarşıbaşı'nda 4 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

Trabzon İli, Çarşıbaşı İlçesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 24 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ilk ihale tarihi 18 Eylül 2018 olarak belirledi. 

Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışta!

Expo Turkey by Qatar Fuarı’na katılım gösteren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışa çıkaracağını duyurdu..

kentplus çarşı satışı Haberi

kentplus çarşı satışı

2 bin 44 konutluk Kentplus projesinin alışveriş merkezi Emlak Konut GYO'nun 20 Temmuz'da ğerçekleştireceği ihalede satılacak. 31 bağımsız bölümden oluşan çarşının tahmini bedeli KDV dahil 14 milyon YTL. İhaleye katılacakların 1 milyon YTL geçici teminat yatırması gerekiyor.



Kentplus Mimarsinan'da 700 YTL taksitle! Hemen...