29 / 03 / 2024

kentsel dönüşüm kira yardımı 2015 miktarı

kentsel dönüşüm kira yardımı 2015 miktarı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımı ödemelerine zam yaptı. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu? Kira yardımında toplu ödeme olacak mı? Belediyeler, kira yardımında hangi görevi üstlenecek?..

Hisseli tapuya kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar ödenir?

Kentsel dönüşüm kapsamında sağlanan finansal destekler arasında kira yardımı da yer alıyor. Peki, hisseli tapuya kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar ödenir?

Kentsel dönüşüm kira yardımına ne zaman başvurulur?

Kentsel dönüşüm sürecine giren ev sahipleri bakanlıktan kira yardımı alabiliyor. Bunun için ikamet şartını yerine getiren maliklerin ilgili yerlere müracaat etmesi gerekiyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımına ne zaman başvurulur?

Kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2022!

Kentsel dönüşümde sunulan finansal desteklerden kira yardımı almak isteyenler şartları merak ediyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı şartları 2022 nelerdir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022!

Oturduğu binası kentsel dönüşüm dahilinde riskli olarak tespit edilerek yıkılan malikler ve kiracılar kira yardımı alabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022 nelerdir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl ve nereden alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı almayı düşünen vatandaşlar başvuru adımlarını araştırıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl ve nereden alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 ne kadar?

Kentsel dönüşümde riskli yapısını boşaltan hak sahiplerine verilen destekler arasında kira yardımı da bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 ne kadar?

2021 kentsel dönüşüm kira yardımı yatmadı!

''2021 kentsel dönüşüm kira yardımı yatmadı'' diyen ev sahipleri bu haberimiz sizin için. İşte sorgulama ekranı ve tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 İstanbul!

Evi kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak riskli bina sahiplerine kira yardımı veriliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 İstanbul ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2021?

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan gayrimenkullerin hak sahipleri Bakanlığın sunduğu finansal desteklerden yaralanabiliyor. Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay alınıyor? Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay 2021? İşte tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşüm kira yardımı hangi durumlarda veriliyor?

Evini yenilemek isteyen vatandaşlar destek alabilmek için kentsel dönüşüm kira yardımını araştırıyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır? İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm kira yardımı hangi şartlarda veriliyor?

Evini yenilemek isteyenler kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru işlemlerini araştırıyor. İşte 2021 kentsel dönüşüm kira yardımı başvurusu ayrıntıları...

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 ne zaman açıklanacak?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kira yardımı başvurusu onaylanan hak sahiplerine verilecek yardım miktarları her sene Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Peki, Kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 ne zaman açıklanacak?

2021 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak?

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı başvurusu onaylanan hak sahiplerine verilecek yardım miktarları her yıl Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca açıklanıyor. Peki, 2021 kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman belli olacak?

kentsel dönüşüm kira yardımı 2015 miktarı Haberi

kentsel dönüşüm kira yardımı 2015 miktarı


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımı bedelini güncelledi ve 2014 yılında 680 TL olan kira yardımı miktarını 735 TL'ye çıkardı. 


Kentsel dönüşüm kira yardımı, daha önce duyurduğumuz sistem güncellemesiyle gerçekleşti. Ocak ayında ödenmeyen kira yardımları, ay sonuna kadar 735 TL olarak hak sahiplerinin banka hesaplarına aktarılacak.


Kentsel dönüşüm kira yardımı sistem güncellemesi nedeniyle aksadı! O haberimiz için tıklayın!


Kira yardımı, toplu olarak alınabilecek mi?


Kentsel dönüşüm kira yardımında daha önce yapılan "5 aylık toplu ödeme"den bu ay itibariyle vazgeçildi. Ocak 2015 itibariyle kentsel dönüşüm kira yardımı, aydan aya ödenecek.


Belediyelerin görevi ne olacak? Ödemeyi belediye elden mi yapacak?


Kira yardımı ödemelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bir diğer yeniliği de ilçe belediyelerine görev verilmesi oldu... 


Buna göre kira yardımı başvuruları, ilçe belediyesine yapılacak....