19 / 04 / 2024

key ödemeleri süresi

key ödemeleri süresi

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Peki, KEY ödemeleri kaç ay yapılıyor? İşte KEY ödemeleri süresi..

KEY ödemesi kaç defa alınır?

Memur ve işçiler ile bunların emeklilerine 3320 sayılı kanun gereğinde konut edindirme yardımı (KEY) yapılıyor. Peki, KEY ödemesi kaç defa alınır? KEY ödemesi alan bir kere daha key alabilir mi? İşte yanıtı..

KEY ödemeleri ne zamana kadar alınabilir?

Yeni KEY listesi bugün açıklandı. KEY Hak Sahipleri Listesine key ödemeleri resmi internet adresinden ulaşabiliyor. Peki, KEY ödemeleri ne zamana kadar alınabilir? İşte KEY yardım süresi..

KEY yardım süresi!

KEY yardımından faylanan işçi, memur ve çalışanların en çok merak ettikleri sorular arasında "KEY yardımının ne kadar süre ile yapıldığı" yer alıyor. İşte KEY yardım süresi ile ilgili esaslar..

Araç sahipleri dikkat! Ek MTV'nin ilk taksit ödeme süresi uzatıldı!

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren MTV taksit ödemeleri ile ilgili son dakika haberi geldi. Ek motorlu taşıtlar vergisinin ilk taksit ödeme süresi uzatıldı. Peki ek motorlu taşıtlar vergisinin ilk taksit ödemesi ne zaman sona erecek?

Akbank maaş promosyonu ne kadar? Akbank promosyon süresi ne kadar?

Emekli promosyon ödemeleri gündemdeki yerini koruyor. Pek çok vatandaş Akbank maaş promosyonu ne kadar? Akbank promosyon süresi ne kadar? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Miras vergisi ödeme süresi 2021!

Menkul ve gayrimenkullerin veraset halinde ya da ivasız olarak intikal etmesi halinde elde edilen miras için vergi ödenmesi gerekiyor. Peki vergi mükellefleri ödemeleri ne zaman başlıyor? İşte miras vergisi ödeme süresi 2021...

Emlak vergisi ödeme süresi ne zaman bitecek?

2015 yılı vergi takvimine göre verginin ilk taksit ödemeleri en son 1 Haziran'da yapılmıştı. Verginin ikinci taksit ödemeleri ise 1 Kasım'da başladı. Peki, emlak vergisi ödeme süresi ne zaman bitecek?

KEY ödemeleri süresi!

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Peki, KEY ödemeleri kaç ay yapılıyor? İşte KEY ödemeleri süresi..

Miras vergisi beyanname verme süresi!

Türk Vergi sisteminde yer alan dolaysız vergilerden biri olarak karşımıza çıkan miras vergisi ödemeleri için ilk olarak beyanname verilmesi gerekiyor. İşte, miras vergisi beyanname verme süresi!

Emlak vergisi süresi 2015!

Gayrimenkul sahiplerinin ödemeleri gereken emlak vergisi taksit dönemi Mart ayında başlamıştı. Peki, emlak vergisi ne zamana kadar ödenecek? Emlak vergisi süresi ne zaman bitecek? İşte emlak vergisi süresi 2015..

Emlak vergisi ödeme süresi uzatıldı mı?

Gayrimenkul sahiplerinin ödediği vergilerin başında gelen emlak vergisi, senede 2 eşit taksit halinde ödeniyor. İlk taksit ödemeleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılıyor. Peki, 2015 emlak vergisi ödeme süresi uzatıldı mı?

Emlak vergisi beyannamesi verme süresi!

Taşınmaz mal sahiplerinin ödemeleri gereken vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Emlak vergisi için öncelikle belediyeye süresinde beyanname verilmesi gerekiyor. İşte emlak vergisi beyannamesi verme süresi...

Çevre temizlik vergisi 2. taksit ödeme süresi uzatıldı mı?

Çevre temizlik vergisi, taşınmaz mal kullanıcıları tarafından ödeniyor. 2014 yılına ait verginin 2. taksit ödemeleri devam ediyor. Peki, çevre temizlik vergisi 2. taksit ödeme süresi uzatıldı mı?

Emlak vergisi ödeme süresi uzatıldı mı?

Emlak vergi borcunu iki taksite bölenlerin, ikinci taksit dönemi içerisinde vergi borcunu ödemeleri gerekiyor. Peki, emlak vergisi ödeme süresi uzatıldı mı? İşte emlak vergisi takvimi..

İşçi KEY ödemeleri!

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Konut edindirme yardımı 180 aylık süre ile yapılıyor. Peki, işçi KEY ödemeleri nasıl yapılır?

KEY ödemeleri kimlere verilir?

KEY yardımı alan bir kimse ikinci kez KEY yardımı alamıyor. KEY yardımının süresi 180 ay olup; Yardımdan yararlanma şartlarını kaybedenlere, yardım yapılması durduruluyor. Peki, KEY ödemeleri kimlere verilir?

key ödemeleri süresi Haberi

key ödemeleri süresi

KEY ödemeleri süresi!

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. 


Yardımdan; İlgili Yönetmeliğin 2'nci Maddesinde tanımlanan memur ve işçiler ile bağımsız konutu bulunmayan emekliler, taleplerine bağlı olmaksızın, yararlandırılıyor. Peki, KEY ödemeleri kaç ay yapılıyor?


KEY ödemeleri süresi:

Yardımın süresi 180 ay olarak tespit ediliyor. Yardımdan yararlanma şartlarını kaybedenlere, yardım yapılması durduruluyor. Ancak, bunlardan yardım yapılma hakkını tekrar kazananlara, 180 aylık sürenin bakiye kısmı kadar yardım yapılmasına devam olunur.


Yardımdan yararlanır iken ölen kişinin, kalan süreye ait yardım hakkı, yardıma müstehak eşi adına yapılır. Bu durumda bakiye süre için yardıma müstehak eşe yapılacak yardım, eşin çalıştığı kurum, işveren ve sosyal güvenlik kuruluşunca yapılır.


Yardımdan yararlananlardan kendi adına Bağımsız Konutu bulunanların 36 aylık yardımdan yararlanma süresinden sonra Sosyal Güvenlik Kanunlarına...