18 / 04 / 2024

kiralık hazine taşınmazı

kiralık hazine taşınmazı

Maliye Bakanlığı 9 ilde 19 Hazine taşınmazını ağaçlandırma amaçlı çok düşük bedelle kiraya verecek. Bu kiralamalarda ilk beş yıl için belirlenen bedelin yüzde 50’si alınacak..

Hazineye ait 60 milyon metrekare yüzölçümlü taşınmaz satışa sunulacak!

2022-2024 döneminde toplam 60 milyon metrekare yüzölçüme sahip Hazine taşınmazının vatandaşlara arz edilmesi planlanıyor. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

SGK'dan 13 ilde satılık 34 taşınmaz!

Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) ait 34 taşınmaz bu hafta ihaleyle satılacak. İhaleler 2 Kasım 2020 tarihinde başlayıp 6 Kasım 2020 tarihinde sona erecek...

13 ildeki 44 taşınmaz ve 1 iş hanı özelleştirilecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Hazineye ait taşınmazların özelleştirilmesi kapsamında 13 ilde bulunan yaklaşık 383 dönümlük 44 taşınmaz ve bir iş hanını satışa sundu. 

Ankara'da 19.6 milyon TL'ye satılık 95 taşınmaz!

Ankara Keçiören, Altındağ, Mamak ve Etimesgut ilçelerinde yer alan 95 taşınmaz 19 milyon 60 bin TL'ye satışa çıkarıldı...

18 ilde 10 milyon metrekare Hazine taşınmazı kiralanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 5 yılda, her yıl için 20 milyon metrekare Hazine taşınmazını, yatırım teşviki çerçevesinde vatandaşlara tahsis etmek üzere ilana çıkaracak...

Kamunun taşınmaz fırsatı sürüyor!

3.4 milyon adet Hazine taşınmazının satış, kiralama vb. işlemlerini yürüten Milli Emlak, yılsonuna kadar Doğu ve Güneydoğuda 10 milyon metrekare yüzölçümlü Hazine taşınmazını yatırımcılara arz edecek...

Yapı kayıt belgeli Hazine taşınmazlarını satın alma fırsatı!

AK Parti Grubu, çevre ve şehircilik alanında bir dizi uygulama değişikliği için 28 maddelik yasa teklifi hazırladı. Teklif kapsamında yapı kayıt belgesi alınan Hazine taşınmazını satın almak isteyenlere 31 Aralık 2019 tarihine kadar başvuru süresi veriliyor.

Güngören Belediyesi 88 milyon liralık 11 taşınmazını sattı! 

Güngören Belediyesi, 11 adet taşınmazını Maliye Hazinesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretti. Belediyeye ait olan taşınmazların toplam değerinin 88 milyon lira olduğu satışların belediyenin vergi borcuna karşılık yapıldığı öğrenildi. 

Hazine taşınmazları ekonomiye kazandırılıyor!

20 milyon metrekarelik hazine taşınmazı alan hayvancılık yatırımı için yatırımcılara sunulacak. Yatırıma uygun 6 bin 500 hazine taşınmazı ihale ile satışa çıkacak.

8 bin 600'ü aşkın kamu taşınmazı satışa hazırlanıyor!

Yüzlerce kamu taşınmazı için ihaleye çıkıldı, 8 bin 600’ü aşkın taşınmaz ise satışa hazırlanıyor. Tarım arazilerindeki mülkiyet sorunları çözüldü. 2/B arazilerini kullananlara ödemeler için ek süre verildi... 

Maliye Bakanlığı 9 ildeki 19 Hazine taşınmazını kiraya verecek!

Maliye Bakanlığı 9 ilde 19 Hazine taşınmazını ağaçlandırma amaçlı çok düşük bedelle kiraya verecek. Bu kiralamalarda ilk beş yıl için belirlenen bedelin yüzde 50’si alınacak..

Kamu ve hazine taşınmazları satışa çıkıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 7 bin 349 adet Hazine taşınmazını ihaleyle satmaya, 351 taşınmazı kiralamaya hazırlanıyor. Hazine taşınmazları teşvik belgeli yatırımlarda yatırımcıya çok cazip fırsatlar sunuyor.

kiralık hazine taşınmazı Haberi

kiralık hazine taşınmazı

Maliye Bakanlığı dokuz ilde 19 Hazine taşınmazını ağaçlandırma amaçlı çok düşük bedelle kiraya verecek. Ağaçlandırma yapacaklar hibe desteklerden de yararlanabilecek. Bakanlık önümüzdeki günlerde yeni hazİne arazileri için ilana çıkacak.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, MALİYE Bakanlığı, Malatya, Bursa, Artvin, Adıyaman,Elazığ, Gümüşhane, Mersin, İsparta ve Gaizantep’te 19 taşınmazı ağaçlandırma amacıyla çok düşük bedelle kiraya verecek. Bu kiralamalarda ilk beş yıl için belirlenen bedelin yüzde 50’si alınacak. Ayrıca özel ağaçlandırmalarda yatırımcılar hibe desteklerden de yararlanabilecek. 18 taşınmaz için başvurularda son gün 30 Kasım olacak. Gaziantep’teki 36 bin 200 metrekarelik taşınmaza son başvuru ise 18 Aralık günü saat 17.00’ye kadar alınacak. Ağaçlandırma amaçlı kiraya verilmeye esas 115 adet taşınmazın hazırlıklarını tamamlayan Maliye'den ağaçlandırma amaçlı kiralamaya verilmeye esas 115 adet taşınmasın hazırlıklarını tamamlayan...