26 / 04 / 2024

kiralık öğrenci evleri fiyatları

kiralık öğrenci evleri fiyatları

Yurda yerleşemeyen üniversite öğrencilerini kiralık ev telaşı sardı. İstanbul, İzmir, Ankara ve Eskişehir gibi illerde 1+1 evler için en düşük kira bedeli 700 TL. 

Yıldırım Belediyesi'nden 29 yıllığına kiralık öğrenci yurdu!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'daki öğrenci yurdunu 29 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kiralık konutta kriz derinleşiyor: Kiralıklar karaborsaya düştü, ev sahiplerinin oyunları arttı! 

Pandemi, savaş ve deprem sonrası yaşanan göç, Antalya’da emlak krizinin derinleşmesine neden oldu. Kiralık konutlar karaborsaya düşerken, şehre yerleşmek zorunda olan öğrenci, memur ve özel sektör çalışanları da zor duruma düştü. İşte ayrıntılar...

Üniversite kentlerinde kiralık konut fiyatları ne oldu?

Üniversitelerin yüz yüze eğitime geçişiyle beraber binlerce öğrenci okuluna yakın, aradığı kriterlere uygun kiralık konut arayışlarına start verdi. Peki üniversite kentlerinde kiralık konut fiyatları ne oldu? En yüksek kira fiyatı hangi ilde? İşte ayrıntılar...

Kiralık ev probleminin temelinde ne var? 

İstanbul'da kiralık ev sorunu gitgide büyüyor. Ev arayanlar hayalindeki evi bulsa da evleri kiralamakta zorluk çekiyor. Peki, kiralık ev sorununun temelinde ne yatıyor? İşte detaylar...

Uzaktan eğitim evleri boş bıraktı! Kiralık fiyatlar düştü!

Kovid-19 salgını sebebiyle üniversitelerin yaklaşık 2 dönem kapalı kalması, üniversite şehirlerindeki emlak sektörünü de zora soktu. Salgın nedeniyle kiralık ev fiyatları ciddi oranda düşerken, normal dönemde aylar öncesinden kiralanan evler boş kaldı.

Türkiye'nin en pahalı kiralık evleri!

Türkiye'nin en pahalı kiralık evler listesi açıklandı. Listede ilk sırada Bodrum'daki lüks evler yer aldı. 

Günlük kiralık ev tehlikesi!

Büyükşehirlerde günlük kiralık ev ilanlarına oldukça sık rastlanıyor. Bu evleri kiralamanın koşulu 18 yaşından büyük olmak ve tıpkı otellerdeki gibi kimlik beyan etmek olmasına rağmen, bu kurallar hiçe sayılıyor...

İstanbul'da ilçe ilçe en ucuz kiralık daire fiyatları!

Ev almayı bütçesi olmayanlar kiralık evleri tercih ediyor. İstanbul'daki yeni binalarda ise fiyatlar her geçen gün artıyor. İşte ilçe ilçe kiralık daire fiyatları...

Serdivan'da kiralık ev fiyatları cep yakıyor!

Öğrenci ve mültecilerin akınına uğrayan Sakarya'nın Serdivan ilçesinde kiralık ev sorunu büyüyor. Bölgede kiralık ev fiyatları cep yakıyor.

Emlakçıdan saatlik kiralık ev!

Birçok nedenlerden dolayı tehlikeli bulunan günlük kiralık dairelerden sonra şimdi de emlakçılar evleri saatlik olarak kiraya veriyor.

Univa Öğrenci Evleri'ne yoğun talep!

Univa Öğrenci Evleri kurucusu Rıza Hüseyin Erkanlı, projeye olan talebi anlattı. Erkanlı; projenin çıkış nedenini ve yatırımcılarından bahsetti.

Ozan Doğulu Arnavutköy’de kiralık ev arıyor!

Ece Yosmaoğlu ile 11 yıllık evliliğini Kübra Hera Aslan uğruna bitirdiği konuşulan Ozan Doğulu evlilik planları yapıyor. Çift, Arnavutköy’deki kiralık evleri gezdi.

FETÖ öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdi!

Darbe girişimi sonrası bütün evleri deşifre olan FETÖ, yeni adresler bulmakta zorlanıyor. Saklanacak yer bulamayan FETÖ'nün şimdi de öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdiği ortaya çıktı. 

kiralık öğrenci evleri fiyatları Haberi

kiralık öğrenci evleri fiyatları

Üniversiteyi kazanan öğrencilerin Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) yaptıkları yurt başvuruları belli oldu.Yurda yerleşemeyen öğrencileri kiralık ev telaşı bulma telaşı başladı. Aile bütçesi yakından ilgilendiren kiralık evlerin en düşük fiyatı 700 lira. 

Star Gazetesi'nden Erdinç Akkoyunlu'nun haberine göre, öğrenciler tarafından en çok 1+1 evler tercih ediliyor. Öğrencilerin iki kişi kalmayı tercih ettiği bu evlerde öğrenci semti olan Kadıköy, Beşiktaş, Şişli, Üsküdar ve Avcılar'da değişiklik gösteriyor. 

KADIKÖY’DE 1.150 TL

İstanbul Üniversitesi'nin kampüsü bulunması nedeniyle Avcılar bölgesindeki 1+1 evlerin kiraları 700 TL'den başlıyor. Marmara Üniversitesi'nin kampüsünün bulunduğu Kadıköy ise kira bedeli 1.150 TL'den başlıyor. Beşiktaş ise en pahalı ilçe. Yıldız Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi gibi kampüsların yer aldığı Beşiktaş'ta 1.700 TL’den başlıyor. Beşiktaş’ta ucuz bir öğrenci evi bulmak çok güç. Kiralar ortalama 2.500...