24 / 04 / 2024

Konya Metrosu güzergahı

Konya Metrosu güzergahı

Başbakan Davutoğlu'nun müjdelediği Konya Metrosu, yüksek hızlı tren hatları ve şehirler arası yolları birbirine bağlayacak.

Kanal İstanbul güzergahını TOKİ dönüştürecek!

Çılgın proje Kanal İstanbul projesinin güzergahındaki kentsel dönüşüm için TOKİ devrede olacak. ÇED süreci başlayan projenin ÇED süreci yıl ortasında tamamlanacak...

Emlak Konut'un Kanal İstanbul güzergahındaki proje haritası!

Kanal İstanbul projesi gayrimenkul sektöründe hareketlilik yarattı. Türkiye'nin öncü firmalarından Emlak Konut'un dev proje çevresindeki proje sayısı dikkat çekiyor. Şirketin Kanal İstanbul güzergahında zengin bir arsa portföyü bulunuyor. Peki Kanal İstanbul güzergahında hangi projeleri bulunuyor.

Babacan, Kanal İstanbul güzergahında 6 yıldır arsa topluyor!

Babacan Holding, çılgın proje Kanal İstanbul'un güzergahı üzerinde 6 yıldır arsa topluyor. Şirketin bölgede 600 bin metrekare arsası bulunuyor...

Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda güzergah değişiyor!

Dudullu-Bostancı Metro Hattı Tünel Buluşma Töreni'nde konuşan İBB Başkanı Uysal, "Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda bir güzergah değişikliğiyle yeni usule göre gelir getirici proje çalışması yapıyoruz. En az iki ay içerisinde şekillendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Kanal İstanbul güzergahında arsa satışları durdu!

Kanal İstanbul güzergahının resmi olarak açıklanmasının ardından bölgedeki arazi fiyatları ve günlük yaşam da dahil olmak üzere birçok şey değişmeye başladı..

Kanal İstanbul güzergahında 23 bin konutluk arsa stoku var!

Kanal İstanbul güzergahında Emlak Konut’un önemli arsa stokları bulunuyor. Emlak Konut bu alanlarda 23 bin konut inşa etmeyi planlıyor..

Kanal İstanbul'un güzergahı açıklandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Kanal İstanbul'un güzergahını açıkladı. Bakan Arslan, "Küçükçekmece-Sazlıdere-Durusu koridoru Kanal İstanbul için en uygun güzergah olarak seçilmiştir." dedi. 

Kanal İstanbul'un güzergahı resmileşti!

Kanal İstanbul projesinin güzergahı resmileşti. Son plana göre; Avcılar, Küçükçekmece, Başakşehir ve Arnavutköy’den geçecek Kanal İstanbul 45.2 kilometre uzunluğunda olacak.

Kanal İstanbul'un güzergahı kesinleşti mi, kesinleşmedi mi?

Ulaştırma, Denizcilik ve Habercilik Bakanı Arslan Kanal İstanbul güzergahı ile ilgili açıklama yaptı. Arslan, güzergahın henüz kesinleşmediğini ve 5 güzergah üzerinde çalışmaların hala devam ettiğini söyledi. 

İşte Kanal İstanbul Projesi güzergahındaki ilçelerin konut fiyatları!

Kanal İstanbul Projesi güzergahındaki ilçelerin konut fiyatları sahibinden.com tarafından açıklandı.  Kanal İstanbul Projesi bölgedeki gayrimenkul piyasasını canlandırdı. 

Kanal İstanbul için hâlâ 5 güzergah masada!

Ulaştırma Bakanı Arslan, Kanal İstanbul için hâlâ 5 güzergah tercihinin masada olduğunu ifade etti. 

Konya Meram Gödene 6 Aralık kura sonuçları açıklandı mı?

176 daireden meydana gelen TOKİ Konya Meram Gödene projesinde kura çekilişi bugün yapıldı. Peki Konya Meram Gödene 6 Aralık kura sonuçları açıklandı mı?

Konya Meram Gödene TOKİ 22 konut kura sonucu sorgulama!

TOKİ Konya Meram Gödene'de 22 konut kuralı satış yöntemiyle alıcılarını bekliyor. TOKİ Meram Gödene daire fiyatları 91 bin 281 TL'den başlıyor.

Konya Metrosu güzergahı Haberi

Konya Metrosu güzergahı

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun müjdelediği Konya Metrosu, yüksek hızlı tren hatları ve şehirler arası yolları birbirine bağlayacak.


Kentteki 5 üniversite, hastaneler ve hızlı tren garlarıyla bir uçtan bir uca irtibatı sağlayacak Konya Metrosu, üç etaptan oluşacak. Gelecek yılın ilk aylarında kazma vurulacak metronun ilk etabının 2018'deki Şeb-i Arus törenlerinde hizmete açılması hedefleniyor.


Kamu kurumları, sanayi bölgeleri, hastaneler ve turistik bölgelere ulaşımı kolaylaştıracak 44 kilometrelik metro hattı, kent içi ulaşımı önemli ölçüde rahatlatacak.


İstanbul ve Ankara'dan sonra üçüncü il

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Davutoğlu'nun metro müjdesinin kentte büyük heyecan ve sevinçle karşılandığını söyledi.


Konya'da yolcu ve araç hareketliliğinin en üst düzeyde olduğuna dikkati çeken Akyürek, "İstanbul ve Ankara'dan sonra Konya, yolcu hareketliliği bakımından en yüksek konumda. Konya, Anadolu'da ilk...