24 / 04 / 2024

Koton 7. Cadde Mağazası

Koton 7. Cadde Mağazası

Halk GYO'nun, Ankara Çankaya ilçesine bağlı Yukarı Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 455 metrekarelik dükkanda kiracı olan Koton 7. Cadde Mağazası aylık ne kadar kira ödemesi yapıyor?

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Abdi İpekçi Caddesi yenilendi! 7 milyon TL'ye mal oldu!

Türk markaları için dünya ölçeğinde bir cadde olması planlanan Abdi İpekçi Caddesi yenilendi. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, caddenin 7 milyon TL'ye yenilendiğini söyledi...

Yusufeli 7. kez taşınıyor: Yeni yerleşim yerinde binalar yükseldi!

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı devam eden Yusufeli Barajı sebebiyle ilçe merkezi, sulara gömülecek. 150 yıllık tarihinde 6 kez yeri değiştirilen ilçe merkezinin 7. kez yeri değiştiriliyor. Yeni yerleşim yerinde binalar yükselirken, cadde ve sokaklar da düzenleniyor.

7 Renk Selçuklu'da cadde dükkanları satışta!

7 Renk Selçuklu projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. 2019 yılında teslimlerin yapılacağı cadde dükkanlarında peşinde yüzde 15 indirim ya da yüzde 20 peşinat ödeyerek 24 taksit yapılıyor.

Kuzey Cadde'de 50 dükkanın açık artırması için son 7 gün!

Kuzey Cadde'de 50 dükkan için yapılacak açık artırma ihalesi için son 7 gün kaldı. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Kuzey Cadde projesindeki dükkanlar 27 Mayıs'ta satışa sunuluyor. 

Çankaya Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılması halka sorulacak!

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın en ünlü caddelerinden Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılmasını referandum ile halka soracak. 

Konya Cihanbeyli’ye 7,3 milyon liralık prestij cadde!

Yeni Büyükşehir Yasası ile Konya’nın ilçelerine önemli yatırımlar kazandıran Konya Büyükşehir Belediyesi, Cihanbeyli’de 7,3 milyon liralık prestij cadde yatırımını hayata geçirdi.

Türkiye'de cadde mağazacılığının artırılması gerekiyor!

Hulusi Belgü, Türkiye'de cadde mağazacılığının artırılması gerektiğini belirterek, kentsel dönüşümlerde mutlaka perakendenin önünün açılacağı dükkanların yapılması gerektiğini, Avrupa'da 6-7 metre yükseklikte mağazaların yapıldığını söyledi.

Konya Cihanbeyli’ye 7 milyon TL'lik cadde düzenlemesi!

Konya’nın tüm ilçelerinde prestij cadde kazandırma çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Cihanbeyli’de 5 ana cadde ile Kent Park ve Gölet Seyir Tepesi yolları yapımına yaklaşık 7 milyon lira harcadı.

Konya Seydişehir’e 7 milyonluk cadde yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir’de Milli Egemenlik ve Necati Kalaycıoğlu Caddeleri ile Seyit Harun Bulvarı’nı altyapısı, tretuvarı, asfaltı ve bisiklet yolu ile örnek hale getirdi. 3 Prestij caddeye 7 milyon lira harcandı.

Melih Gökçek: 7. caddenin kapatılması konusu kapanmıştır!

Bahçeli 7. Cadde’nin Çankaya Belediyesi’nce meyhane caddesi haline getirildiğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, “Caddenin kapatılması konusu kapanmıştır” dedi.

Çankaya'nın 7.Caddesi'nde peyzaj çalışmaları yapılacak!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, selefi Bülent Tanık’ın 7. Cadde hayalini gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Caddenin “içkili bölge” ilan edilmek istenmesi tartışmalara yol açmıştı.

Sakarya 54. Cadde Çarşı için 131.7 milyon TL'lik ihale!

Serdivan Belediye Başkanlığı tarafından Sakarya'nın Sedirvan İlçesinde bulunan 54. Cadde Çarşı'nın inşaatı yapım ve kiralama işi 131 milyon 711 bin 149,79 TL'ye 22 Mayıs 2015 tarihinde ihale edilecek.

Koton 7. Cadde Mağazası Haberi

Koton 7. Cadde Mağazası


Halk GYO'nun, Ankara Çankaya ilçesine bağlı Yukarı Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 610 metrekare arsa alanı olan bodrum+zemin+3 Normal kattan oluşan binasında yer alan mağazasında kiracı. Bahçelievler Aşkabat Caddesi üzerinde yer alan Koton 7. Cadde Mağazası 455 metrekare alana sahip.


Koton 7. Cadde Mağazası için Halk GYO'ya aylık 45 bin TL olmak üzere yılda 540 bin TL kira ödemesi yapıyor. Halk GYO portföyünde yer alan gayrimenkulün satışında ise belirlenen değer KDV hariç 7 milyon 735 bin TL.


Koton 7. Cadde Mağazası Bahçeli İki Parkı, Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu, Bahçelievler Merkez Camii, Akdeniz Caddesi, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Adnan Ötüken Parkı ve Milli Kütüphane'nin yakın çevresinde yer alıyor. Koton 7. Cadde Mağazası Akdeniz Bulvarı’na 570 metre, Milli Kütüphane ’ye 600 metre, Ankara...