29 / 03 / 2024

Küçükçekmece Belediyesi toplantı

Küçükçekmece Belediyesi toplantı

Yaklaşık 2 yıl önce temelleri atılan ve mimarisi, altyapısı, verimli enerji kullanımı ile doğa dostu ve örnek bir proje olan "Türkiye'nin İlk Yeşil Sertifikalı Kamu Binasının inşasında sona gelindi...

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Küçükçekmece Belediyesi'nden 10.8 milyon TL'ye satılık 27 konut!

Küçükçekmece Belediyesi, ilçece yer alan 27 adet konutu 10 milyon 832 bin 841 TL bedelle satışa çıkardı.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

Küçükçekmece Belediyesi'nden 19.7 milyon TL'ye satılık 50 konut! 

Küçükçekmece Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, mülkiyetinde bulunan 50 konutu 19 milyon 729 bin 660 TL'ye satıyor...

Büyükçekmece Belediyesi ve Arel Üniversitesi’nden ortak dönüşüm projesi!

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ile kentsel dönüşümde ortak bir projeye imza attı.

Büyükçekmece Belediyesi imam hatip okulu camisinin minaresini yıkıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, inşaatı devam eden Nedim Erkan İmam Hatip Lisesi’nde 11 aydır buluna tatbikat caminin minaresini yıkmak için bugün harekete geçti.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Büyükçekmece Belediyesi 18 yıllığına düğün salonu kiralıyor!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 12 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden 18 yıllığına kiralık düğün salonu!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 25 Aralık'ta yapılacak...

Büyükçekmece Belediyesi'nden 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Büyükçekmece Belediyesi, Fatih Mahallesi'ndeki konut+ticaret imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 6 Kasım'da gerçekleşecek...

Büyükçekmece Belediyesi kaçak yapıları affetmedi!

Kaçak yapıyla mücadeleyi dur durak bilmeden sürdüren Büyükçekmece Belediyesi kaçak yapıları affetmiyor.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı açıklaması!

Büyükçekmece Sahili'nde yer alan Albatros Parkı olarak bilinen 30 dönümlük arazinin satılması tepki çekti.Büyükçekmece Belediyesi: "Alan iddia edildiği gibi park değil, belediyenin tapulu ve imarlı mülküdür. Yeşil alanın imara açılması söz konusu değildir" dedi.

Küçükçekmece Belediyesi toplantı Haberi

Küçükçekmece Belediyesi toplantı


 Belediyesi, Türkiye'nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğini taşıyan yeni binasında ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. 

Yaklaşık 2 yıl önce temelleri atılan ve mimarisi, altyapısı, verimli enerji kullanımı ile doğa dostu ve örnek bir proje olan "Türkiye'nin İlk Yeşil Sertifikalı Kamu Binasının inşasında sona gelindi. Halkalı'da yükselen Küçükçekmece Belediyesi'nin çevre dostu yeni binasında gerçekleştirilen ilk meclis toplantısına Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz, meclis üyeleri, iş adamları ve basın mensupları katıldı. 


Breeam Sertifikasına sahip bina, mimari açıdan özel bir tasarım. Engelliler için her türlü detay dikkate alındı. Bina 38 bin metrekare kapalı alana sahip. Yüzde 35 enerji tasarrufu sağlıyor. Ayrıca yılda yaklaşık 350 ton daha az karbon salınımı sağlayan bir...