24 / 04 / 2024

Küçükçekmece bina tahliyesi

Küçükçekmece bina tahliyesi

Küçükçekmece İnönü Mahallesi 1. Kocatepe Sokakta bulunan 5 katlı bir bina, yanında devam eden bir inşaattan dolayı daha önce çökme riskine karşı tahliye edilmişti. Dün gece binadan gelen sesler üzerine, mahalle sakinleri sokağa döküldü...

Küçükçekmece'de risk taşıyan bina boşaltıldı!

Küçükçekmece'deki 5 katlı apartman, bina sakinlerinin başvurusu üzerine yapılan incelemelerden sonra riskli görülerek boşaltıldı.

Deprem sonrası Küçükçekmece'deki bina için kırmızı alarm! Hasar ihbarı üzerine bina incelemeye alındı!

Bugün Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da da hissedilirken, Küçükçekmece'deki 4 katlı binanın hasarlı olduğunda dair gelen ihbar üzerine inceleme başlatıldı. 

İstanbul Küçükçekmece'de yıkım kararı verilen bina korku saçıyor! SON DAKİKA!

Küçükçekmece'de riskli olduğu için yıkım kararı verilerek boşaltılan ancak yıkılmayan bina mahalleleyi tedirgin ediyor. Her gün binanın önünden geçen mahalleli, bir an önce yıkım yapılmasını istiyor. 

Büyükçekmece'de deprem hazırlığı: 3 bin bina dönüşecek! 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde son 10 senede 1052 bina yıkıldı. Dönüşüm çalışmaları kapsamında 138'i acil olacak şekilde 3 bin binanın dönüştürülmesi planlanıyor...

Büyükçekmece'de hasarlı 3 bina yıkıldı!

2019 senesinden Silivri'de meydana gelene deprem nedeniyle Büyükçekmece'de hasar alan 3 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Büyükçekmece'de depreme dayanıksız 5 bina yıkıldı!

Büyükçekmece'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilçede bulunan 5 riskli bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Büyükçekmece'de riskli 70 bina yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi, 2019 Silivri depreminde hasar gören 70 binayı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıktı.

Büyükçekmece'de riskli iki bina yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi, Atatürk Mahallesi’nde riskli olduğu belirlediği iki binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm kapsamında 3 bina yıkılıyor!

26 Eylül 2019 tarihinde yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü Büyükçekmece'de, riskli 3 bina daha yıkılıyor.

Büyükçekmece'de hasarlı 9 bina yıkıldı!

Büyükçekmece'de 2019 Eylül ayında yaşanan depremde hasar gören Hilal 86 sitesinde 9 blok kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı.

Büyükçekmece'de risk taşıyan 13 bina daha yıkılıyor!

Silivri açıklarında 26 Eylül 2019 tarihinde yaşanan 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Büyükçekmece'de, risk oluşturan 13 binanın daha yıkımına başlandı.

Büyükçekmece'de depremden hasar gören 8 bina yıkıldı!

Büyükçekmece'de geçen yıl eylül ayında merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan 5,8 büyüklüğündeki depremde hasar gören 8 bina ve 100 bağımsız bölümün yıkımı gerçekleşti.

Büyükçekmece Adliye binasına depreme dayanıksız raporu: Göçme riski var!

Uzmanlar büyük İstanbul depreminin kapıda olduğuna ve acilen önlem alınması gerektiğine her gün dikkat çekerken Büyükçekmece Adliyesi’nin depreme dayanıksız olduğu Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği (TBDY) çerçevesinde alınan raporla öğrenildi. 

Büyükçekmece'de 11.9 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, Mimarsinan Mahallesi, Silivri Caddesi'nde bulunan 4 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.

Küçükçekmece bina tahliyesi Haberi

Küçükçekmece bina tahliyesi

Küçükçekmece'de çökme riski sebebiyle boşaltılan 5 katlı binanın kolonlarından gelen çatlama sesleri mahalle sakinlerini korkuttu. Önlem amaçlı 5 katlı binanın yanında bulunan 2 katlı binada tehlikeli olduğu sebebiyle tahliye edildi.

Olay sabah saatlerinde Küçükçekmece İnönü Mahallesi 1. Kocatepe sokakta yaşandı. Habertürk'te yer alan habere göre; sokak üzerinde bulunan 5 katlı bir bina, yanında devam eden bir inşaattan dolayı daha önce çökme riskine karşı tahliye edilmişti.

Sabaha karşı 04:00 sıralarında binadan sesler gelmesi üzerine sakinler polis ve zabıta ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen zabıta ekipleri, binanın çökme riski olduğu sebebiyle gerbina çevresine şerit çekerek sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı.

Binanın olduğu sokakta yaşayan mahalle sakinleri sokağa döküldü. Riskli olduğu sebebiyle 5 katlı binanın yanında olan 2 katlı bina da önlem amaçlı tahliye...