25 / 04 / 2024

küçükyalı alışveriş merkezi

küçükyalı alışveriş merkezi

Küçükyalı Alışveriş Merkezi 'nin inşaat çalışmaları www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Küçükyalı AVM nerede?

Rönesans GYO, İstanbul Maltepe Yenikariye Mahallesi, 121 ada, 8 ve 9 nolu parsellerde geliştirilecek olan ofis projesinin 9 nolu parseldeki C bloğu için "Yapı Ruhsatı" aldı...

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Atakule Alışveriş Merkezi'nin kulesi hizmete açılıyor!

Atakule GYO'ya ait Atakule Alışveriş Merkezi'nin alçak kütle bölümünün yeniden inşa süreci tamamlandı. Ruhsat onay süreci de tamamlanan kulenin faaliyete geçeceği açıklandı.

Cmr Alışveriş Merkezi Danışmanlık Yönetim Ve Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Alışveriş Merkezi Danışmanlık Yönetim Ve Kiralama Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özkan Şenyüz tarafından kuruldu.

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi işletilmek üzere kiraya verilecek!

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 10 yıl süre ile işletilmesi amacıyla açık teklif usulü ile kiraya verilecek...

Alışveriş merkezi olan konut projeleri!

İnşaat firmaları da artık sadece konuttan oluşan projeler üretmek yerine her türlü sosyal tesisi içinde barındıran projeler üretiyor. Sizin için alışveriş merkezi olan konut projelerini derledik. İşte o haber...

Tempoint Alışveriş Merkezi İşletmeciliği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tempoint Alışveriş Merkezi İşletmeciliği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Manık Tanık, Metün Gül, Ali Gül, Sönmez Aydın ve Süleyman Sayın tarafından 29 Kasım 2017'de kuruldu.

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.

Capitol Alışveriş Merkezi'ne Avrupa'nın en iyi mimari ödülü!

International Property Awards yarışmasında Capitol Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi ile “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülüne layık görüldü..

Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'ne Kiğılı mağazası açıldı!

Kocaeli Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'nde erkek giyiminde önemli bir yere sahip olan Kiğılı erkek giyim mağazası açıldı. Açılış kurdelesini kesen Abdullah Kiğılı yaptığı açıklamada, ''Bugün burada yurtiçindeki 226. mağazamızı açtık. Bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Mall of İstanbul, Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi!

Türkiye'nin en büyük alışveriş yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından, 'Ekstra Büyük Alışveriş Merkezi' kategorisinde "Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi" seçildi.

Konya'daki Kipa Alışveriş Merkezi yıkılıp yerine AVM yapılacak!

Dedeman Konya Otel karşısında, Sille Yolu üzerinde bulunan eski ismiyle Kipa Alışveriş Merkezi, Ramazan ayında tamamen kapanıyor. AVM binası yıkılıp yeniden yapılacak.

Balıkesir Hamambaşı'na alışveriş merkezi mi geliyor?

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur Havran Belediyesini ziyaret etti. Başkan Ersoy, Hamambaşı meydanına alışveriş merkezi ve yeni Belediye binası yapılması konusunda Başkan Edip Uğur ile istişarelerde bulundu.

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'yle hayatı zirvede yaşayın!

Bursa Nilüfer'de İzmir Otobanına, şehrin yeni simgesi Timsah Arena’ya ve Hüdavendigar Kent Parkı’na yakın mesafede konumlanan Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'yle dilediğiniz göz kamaştıran lüks yaşam artık yanı başınızda.

küçükyalı alışveriş merkezi Haberi

küçükyalı alışveriş merkezi



Küçükyalı Alışveriş Merkezi projesinin havadan son videosunu izlemek için...