28 / 03 / 2024

kültür mahallesi mühürlü yapı

kültür mahallesi mühürlü yapı

Bolu Kültür Mahallesi'de yol üstünde bulunan ve şehirde bazı tartışmalara neden olan inşaat çalışması hakkında Bolu Belediyesi tarafından mühürleme kararı alındı. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi de paylaşıldı.

Gençler müjde! İçişleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! KPSS'den 70 puan alan...

Kamu personeli alım ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. İçişleri Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü çeşitli kadrolara personel alacağını açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Niksar Kültür projesinde başvurular bugün başladı!

TOKİ Niksar Kültür Mahallesi projesinde yer alan 18 konut yüzde 40 engelli vatandaşlar için açık satış yöntemi ile satışa sunuldu. 

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Bucak Kültür Kompleksi'nin inşaatı için bakandan yardım talebi!

Burdur Bucak'ta 2013 yılında yapımına başlanan Bucak Belediyesi Kapalı Pazar ve Kültür Kompleksi'nin kültür kompleksi inşaatı bir türlü tamamlanamadı. Merkezin tamamlanması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'dan yardım istenecek.

Esenler'de aylık 50 bin TL'ye kiralık kültür merkezi! 

Esenler Belediye Başkanlığı Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü, Tuna Mahallesi'nde yer alan kültür merkezini kiraya verecek.

Bingöl Kültür Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanını inceledi.

Bingöl Kültür Mahellesi'nde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Bingöl Merkez’de yer alan Kültür Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tamamlanmaması ile ilgili Bingöl CHP İl Başkanı Ahmet Bazencir, “Kentsel dönüşüm projesinin akıbetinin biran önce sonuçlandırılması ve hak sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi gerekmektedir.” dedi…

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi meclis gündeminde!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde 2012 yılında başlayan kentsel dönüşüm projesinin bitiş zamanı ve vatandaşların mağduriyeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm gerginliği!

Bingöl'de Kültür Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm projesinin devam etmemesi, hak sahiplerine isyan ettirdi.

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP'li Kara, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi 15 Ekim 2018 tarihinde başlatılmıştı. Ancak belediyenin mali yapılanmaya gitmesiyle projeye ara verildi. Belediye projenin yeniden başlatılması için çalışmalara başladı. 

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Oran Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

kültür mahallesi mühürlü yapı Haberi

kültür mahallesi mühürlü yapı

Bolu Kültür Mahallesi'nde yol üstünde bulunan inşaat çalışmasının gelen tepkiler nedeniyle mühürlenmesi kararı alındı. Bolu Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre; mühürleme kararı alınan inşaatın üzerinde bulunan yol, 31 Mart Yerel Seçimleri'nden önce satıldı ve satışın hemen ardından yol üzerinde  bir inşaat çalışması başlatıldı. Daha sonra yol üzerinde bulunan inşaata bazı tepkiler geldi. 

Bolu Belediyesi yapılan inşa çalışmasını mühürleme kararı alırken çalışma hakkında şu açıklamayı yaptı: "Bolu kamuoyunda tepki çeken Bolu Merkez Kültür Mahallesi 1983. Ada 4 parsel üzerinde kayıtlı taşınmazda devam eden yapı inşaatı ile ilgili 15.03.2019 tarih ve 51 sayı numarasıyla verilen yapı ruhsatı, Bolu Belediye Encümeni'nin 14.05.2019 tarih ve 480 sayılı kararıyla iptal edilmiştir. İlgili karar gereğince inşaat...