29 / 03 / 2024

kütahya temel atma törenleri

kütahya temel atma törenleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kütahya Ticaret ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen, 10 tesisin temel atma, 12 tesisin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Kütahya için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti...

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

"Asrın felaketi"nin ardından 24 Mart tarihinde Bostancık Mahallesi'nde temeli atılan ve temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı...

Erdoğan temel atma töreninde o isme çıkıştı: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan, projenin müteahhidine çıkıştı. O anlarda her yer bir anda buz kesti: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu...

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Karabük'te emekliler evi temel atma töreni gerçekleşti!

Karabük Belediyesi tarafından hayata geçirilen "emekliler evi" için temel atma töreni düzenlendi.

Kütahya Pazarlar Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Kütahya’nın Pazarlar Belediyesi tarafından hayata geçirilen küçük sanayi sitesinin temel atma töreni gerçekleştirildi. 

Kepez-Santral dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor!

Antalya'da Kepez ve Santral mahallelerinde Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Kepez kentsel dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor. 

Bayburt'ta toplu temel atma töreni gerçekleşti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Maliye Bakanı Naci Ağbal, Şair Zihni Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kırklartepe Barajı dahil olmak üzere 113 milyon liralık 14 tesisin temel atma törenine katıldı.

Ahmet Arslan İzmir'de temel atma törenine katıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir Selçuk İlçesi'nde inşa edilen Hükümet Konağı'nın temel atma törenine katıldı.

Samsun 19 Mayıs Barajı'nın temel atma töreni 4 Aralık'ta!

19 Mayıs Barajı şantiye şefi Emre Sönmez ve isale hattı şantiye şefi Sermet Sönmez ile Baraj ve isale hatları konusunda fikir alış-verişinde bulunan Başkan Topaloğlu ve Bölge Müdürü Ahmet Kanık, 4 Aralık Pazar günü isale hattı temel atma töreninin gerçekleştirileceğini söyledi.

İzmit-Kandıra Yolu temel atma töreni gerçekleştirildi!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit-Kandıra Yolu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, Kocaeli'nin dünyanın en güzel kentlerinden biri olduğunu söyledi.

Piyalepaşa İstanbul temel atma töreni 6 Mayıs'ta!

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi “Piyalepaşa İstanbul” temellerini atıyor. Temel atma töreni Piyalepaşa İstanbul proje arazisinde 6 Mayıs Cuma günü saat 10:00’da gerçekleştirilecek.

Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binasının temeli atıldı!

Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının temeli törenle atıldı. Temel atma törenine Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da katıldı...

kütahya temel atma törenleri Haberi

kütahya temel atma törenleri


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "(Türkiye) Burası dünyanın en stratejik noktası. Türkiye büyüdükçe, burada ayakta kalmanın yegane yolu güçlü olmaktan geçer. Güçlü olmadıkça, bizi burada rahat bırakmazlar. İstiyorlar ki Türkiye yerde sürünsün ama biz buna razı değiliz. 21. asırda ülkemizin yıldızını her yere asacağız. Yıldızımız parlak" dedi.


Bakan Eroğlu, Kütahya Ticaret ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen, 10 tesisin temel atma, 12 tesisin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Kütahya için ne gerekiyorsa yapacaklarını, bugüne kadar ki yaptıklarının da yapacaklarının teminatı olduğunu bildirdi. 


Açılışı yapılan eserlerden bazılarını, 2013'ün Nisan ayında müjde olarak açıkladığını anlatan Eroğlu, AK Parti hükümetlerinden önceki hükümetler zamanında bir dere ıslahının 15 yılda bitmediğini hatırlattı. 


Türkiye'nin AK Parti hükümetlerinden önce ki durumunu anlatan Eroğlu, şöyle konuştu: 


"Geşmiş koalisyon hükümeti, 2002'nin içinde memurların...