29 / 03 / 2024

kütahya yol projeleri

kütahya yol projeleri

Başbakan Binali Yıldırım, Kütahya'ya 13 yılda 7 milyar 600 milyon lira yatırım yapıldığını, kentin daha fazlasına layık olduğunu belirtti.

Kütahya ulaşım çalışmalarına ilişkin 3 soru mecliste!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Emet, Tavşanlı, Domaniç ve Kütahya yol çalışmalarının ne zaman bitirileceği hakkında soru önergesi hazırladı..

Kütahya'da hazırlanan ulaşım projeleri mecliste!

Kütahya ili ve ilçelerine yönelik olarak hazırlanan projeler meclis gündemine taşındı..

Kütahya Emet yatırımcılarını bekliyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Koca, yapılacak olan kamu ve özel sektöre ait her türlü yatırımın önünü açmaya çabaladıklarını söyledi.

Kütahya Emet'te yatırımların önü açılıyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Koca, ''İlçede her türlü yatırımların önünü açıyoruz'' diye konuştu.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.

Kütahya Tavşanlı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Kütahya Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tavşanlı (II Etap) Organize Sanayi Bölgesine ait yol, içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 7 milyon 477 bin 310 TL olarak belirlendi.

Kütahya Murat Dağı'da yol çalışması başladı!

Kütahya'da bulunan Murat Dağı yolunda 25 kilometrelik tırmanma şeridinde yol bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Çalışmanın Murat Dağı Kaplıcasına doğru daha önce tamamlanan küp taş kaplamasına kadar devam edeceğini bildirildi.

Bursa Keles ile Kütahya Domaniç arasındaki yol meclis gündeminde!

Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa'nın Keles ilçesi ile Kütahya'nın Domaniç ilçesi arasındaki yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Aydın sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.

Kütahya Tavşanlı Otogarı'nın inşaatı bitti!

Kütahya Tavşanlı'nın 19 mahalle muhtarı Göbel Termal Tesisleri'nde ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu tür istişare toplantılarının son derece verimli sonuçlar ortaya çıkardığını söyleyerek projeleri anlattı.

Kütahya Modern, MIPIM Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri Uşak ve Kütahya Modern Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarına damgasını vurdu.

Kütahya Vefa Futbol Sahası hizmete açıldı!

Başkan Kamil Saraçoğlu’nun gençlere yönelik projeleri arasında yer alan ve Kütahya Belediyesi tarafından yenilenen Vefa Futbol Sahası törenle hizmete açıldı.

Kütahya Belediyesi yol onarım çalışmalarına başladı!

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde heyelan tehlikesi olan yollar, belediye ekiplerince onarılmaya başlandı. Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Pilav tepede hafriyat çalışması başlatıldı.

Kütahya'da yol onarım çalışmaları incelendi!

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Kirazlıyayla köyü yakınlarındaki yol onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

kütahya yol projeleri Haberi

kütahya yol projeleri

Başbakan Binali Yıldırım, Tunçbilek'teki Garp Linyitleri İşletmesi Ömerler Yeraltı Mekanize Maden Ocağı'nda maden işçileriyle bir araya geldi.


Başbakan Binali Yıldırım, "14 yılı beraber geçirdik ama bu 14 yılı boşuna geçirmedik. 14 yıl boyunca birçok sorunun üstesinden geldik. Dağ gibi sorunları dağ gibi hizmetlere dönüştürerek bugünlere geldik. Ekonomide, ulaştırmada, sağlıkta hatırı sayılır kalkınmalara ve hizmetlere imza attık. Türkiye'nin bütün bölgelerine, memleketin her köşesine hizmetlerimiz birer birer gitti. Yolları böldük hayatları birleştirdik, milleti birleştirdik." dedi.


Yıldırım, Tavşanlı Cumhuriyet Meydanı'ndaki konuşmasında şunları kaydetti:


"14 yılı beraber geçirdik ama bu 14 yılı boşuna geçirmedik. 14 yıl boyunca birçok sorunun üstesinden geldik. Dağ gibi sorunları dağ gibi hizmetlere dönüştürerek bugünlere geldik. Ekonomide, ulaştırmada, sağlıkta hatırı sayılır kalkınmalara ve hizmetlere imza attık. Türkiye'nin bütün bölgelerine, memleketin her köşesine...