26 / 04 / 2024

kuzey yakası açık artırma detayları 2019

kuzey yakası açık artırma detayları 2019

Kuzey Yakası cadde dükkanları satışları 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje 360 bin metrekarelik millet bahçesinin yanı başında yer alıyor.

Kuzey Yakası'nın kısmi geçici kabulü yapıldı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan Kuzey Yakası ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Kuzey Yakası'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı, Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Kuzey Yakası) kapsamında, 982 Ada 3 Parsel (Eski 888 Ada 4 Parsel) C Blok Spor Alanının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Palladium Cadde Küçükyalı dükkanları satışa çıkıyor!

Anadolu Yakası’nın en büyük karma kullanımlı projesi olarak İstanbul’un en nadide semtlerinden Küçükyalı’da yükselen Nidapark Küçükyalı'nın alışveriş caddesi Palladium Cadde Küçükyalı'nın dükkanları satışa çıkıyor...

Kuzey Yakası kısmi geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı, Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi' nde (Kuzey Yakası) 982 Ada 1 ve 2 Parsel A1, A2, A3, A4, B3, B4 ve B5 Bloklar ve Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri' nin kabulü yapıldı.

Kuzey Yakası Cadde Dükkanları 12 soruda tüm detaylarıyla!

Kuzey Yakası Cadde Dükkanları projesi kimin? Kuzey Yakası Cadde Dükkanları ne zaman, nasıl satışa çıkacak? Kuzey Yakası Cadde Dükkanları fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Yakası Cadde Dükkanları 12 soruda tüm detaylarıyla...

Kuzey Yakası’ndaki 62 cadde dükkanı açık arttırma ile 11 Mayıs'ta satışta!

Emlak Konut’un, Kuzey Yakası projesine ait 62 adet cadde dükkanı satışa sunuluyor. Dükkanlar, yatırımcılara iş dünyasının yeni yakası Kuzey yakasında büyük yatırım fırsatı sağlayacak...

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları satış!

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları satış detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan dükkanlar 11 Mayıs tarihinde açık artırmayla satışa sunulacak.

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları 11 Mayıs'ta açık artırmayla satışa sunulacak.

Kuzey Cadde'de 50 cadde dükkanı bugün açık artırmayla satışta!

Kuzey Cadde projesinde yer alan 50 cadde girişli dükkanın açık artırma ihalesi bugün gerçekleştirilecek. İkitelli Sağlık Kampüsüne komşu konumda bulunan projede metrekare birim fiyatları 8 bin TL'den başlıyor. 

Kuzey Cadde'de 50 dükkanın açık artırması için son 7 gün!

Kuzey Cadde'de 50 dükkan için yapılacak açık artırma ihalesi için son 7 gün kaldı. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Kuzey Cadde projesindeki dükkanlar 27 Mayıs'ta satışa sunuluyor. 

Kuzey Cadde açık artırma 2018!

Kuzey Cadde açık artırma 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen ticari projede 50 cadde dükkanı açık artırma ile satışa çıkıyor. 

Kuzey Cadde'de 50 dükkan 27 Mayıs'ta açık artırmayla satışta!

Kuzey Cadde projesinde yer alan 50 cadde girişli dükkan açık artırmayla satışa sunuluyor.  İstanbul Başakşehir'de yer alan Kuzey Cadde'deki dükkanların metrekare birim fiyatları 8 bin TL'den başlıyor. 

Trios Sanayi Blokları açık artırma ile bugün satışta!

İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de Pulsar İnşaat ile Kurumahmutoğlu İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Trios Sanayi Blokları açık artırma yöntemi ile TURYAP aracılığıyla bugün satışa sunuldu. 

kuzey yakası açık artırma detayları 2019 Haberi

kuzey yakası açık artırma detayları 2019

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları 11 Mayıs'ta açık artırmayla satışa sunulacak. Kuzey Yakası cadde dükkanları 360 bin metrekarelik millet bahçesinin yanı başında yer alıyor.

Başakşehir Kuzey Yakası cadde dükkanları için son başvuru tarihi 10 Mayıs 2019 olarak belirlendi.

Ekim 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilecek olan 62 cadde dükkanı için yapılacak olan açık artırma Kuzey Yakası satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Kuzey Yakası projesinde 373 adet ofis, ticari ve otel bulunuyor. Projede 7 blok ticaret ve ofis olarak, kalan 2 blok otel ve kongre merkezine, 1 bloğu ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisine ayrıldı.

Kuzey Yakası projesi 37 bin metrekarelik Kent meydanı, Başakşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası, İkitelli Şehir Hastanesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu’nun yanı sıra yakın...