28 / 03 / 2024

kuzeybatı

kuzeybatı

5. GRI Türkiye, 8-9 Ocak 2013'te İstanbul'da yapılıyor...

ABD Merkez Bankası'ndan dikkat çeken kripto para yorumu!

ABD Merkez Bankası Fed'in Mineapolis Başkanı Neel Kashkari kripto paralara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kuzeybatı Pasifik Bölgesel Ekonomi Yıllık Zirvesi’nde açıklamalar yapan Kashkari, kripto piyasasının yüzde 95’ini dolandırıcılık, gürültü ve kafa karışıklığı şeklinde belirtti.

Türk Kızılay, İdlib'te tamamladığı 784 briket eve aileleri yerleştiriyor!

Türk Kızılay, Suriye’nin kuzeybatısındaki İdlib ilinde inşasını tamamladığı briket evlerden 784'üne aileleri yerleştirmeye başladı.

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TDV, İdlib'deki sivilleri briket evlere yerleştiriyor!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Suriye’nin kuzeybatısındaki İdlib ilindeki çadırlarda ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren sivilleri, yaptıkları briket evlere taşıyor.

Kuzeybatı Ankara ve Belören imar planları iptal edildi!

ŞPO Ankara Şubesi’nin açtığı davayla Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 2018'de hazırladığı bir imar planı daha iptal edildi. 

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de okul açtı!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib'te okul açılışı gerçekleştirdi.

Ahmet Ercan'dan Niğde ve Konya depremleri açıklaması!

Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Konya çevresinin yakınında Mut kırık kuşağı ve Tuz Gölü kırık kuşağı var. Niğde'nin de hemen batısından Ecemiş kırığı geçiyor ve kuzeybatısından geçen Hasan Dağı açılma çatlağı var. Bunların üretebileceği deprem büyük olmaz" dedi.

İHH, İdlib’de yetim ailelerine 50 konut teslim etti!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfının Suriye’nin kuzeybatısındaki İdlib ilinde yetim ailelere 50 konut teslim etti...

Koyun Adası'nın yarısı satılıyor!

Yarısı satışta Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1,7 milyon metreküp yüzölçüme sahip Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa sunuldu.

Marmara'daki Koyun Adası satışa çıkarıldı!

1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümü olan Koyun Adası’nın 890 bin metrekarelik bölümü, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa çıkarıldı. 

Kuzeybatı Gayrimenkul'den pazarlamada yeni model!

Gayrimenkul sektöründe 26 senelik geçmişe sahip olan Kuzeybatı Gayrimenkul, sektöre yeni bir iş modeli kazandırdı.

Kuzeybatı Gayrimenkul'ün yeni iş modeli: KBİŞortağım oldu!

Gayrimenkul sektörüne yenilikçi çözümler sağlayan Kuzeybatı Gayrimenkul, geliştirdiği KBİŞortağım modeli ile gayrimenkullerin pazarlanmasında hızlı yol alınmasına yol açtı.

Pandemi sürecinde evde kalan arsa sahipleri mülklerini satışa çıkarıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul'ün hazırladığı değerleme raporu, pandemi sürecinde evde kalan arsa sahiplerinin mülklerini satmayı düşündüklerini ortaya çıkardı...

kuzeybatı Haberi

kuzeybatı



Kuzeybatı, 8-9 Ocak 2013’te gerçekleşecek olan 5. GRI Türkiye 2013 gayrimenkul konferansına bilgi ortağı oluyor.


Türkiye GRI, 5. yılında önde gelen yerli ve yabancı yatırımcıları, geliştiricileri ve finansörleri İstanbul'da buluşturuyor. GRI’in interaktif formatı katılımcıların informal bir sohbet ortamında iş fırsatlarını değerlendirmesine olanak tanıyor.


Gayrimenkul sektörüne yön veren isimlerle buluşmak ve fırsatları tartışmak için Türkiye GRI 2013’te sektör liderleriyle katılımcıları biraraya...