26 / 04 / 2024

maç giriş bilet fiyatları 2022

maç giriş bilet fiyatları 2022

İstanbul Ticaret Odası tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, şehirde Mart 2022'de, Şubat'a göre en çok fiyat yükselişi yaşanan ürün yüzde 57,14 ile maç giriş bileti, en çok düşen ürününse yüzde 25,48 ile bakla olduğu belirtildi. 

Rusya’da darbe girişimi Türkiye’ye bilet fiyatlarını patlattı!

Rusya’dan ayrılmak isteyenlerin yoğun talep göstermesi üzerine bilet fiyatları adeta uçuşa geçti. Uçak bileti fiyatlarının 100 bin TL’yi aştığı belirtiliyor.

Mağduriyet gidermek için hazırlanan EYT düzenlemesi de mağduriyet yarattı! Yeni mağdurlar hangi kesim?

Emekliliği 1999 girişli olmaları nedeniyle kılpayı kaçıran ve yıllarca mücadele veren EYT’lilerin haklarını alması için hazırlanan EYT Kanun Tasarısındaki ayrıntı tepki topladı. Mağduriyet gidermek için hazırlanan kanun tasarısının yeni mağduriyetler yaracağı yorumları yapıldı. Peki EYT Tasarısının

Fiyatı en çok azalan ürün belli oldu! Maç severler hayata küstü

Eylül ayına girdik ama Ağustos ayında eğlence alanındaki harcamalarda en çok pahalanan etkinlik biletinin en olduğunu merak ediyor musunuz? Maç severler hayata küstü. Çünkü Ağustos ayında en çok fiyatı artan harcama maç giriş bileti oldu.

Buğday krizinde son dakika gelişmesi! Türkiye Rusya ve Ukrayna anlaştı

Ukrayna'nın limanlarında bekleyen buğdayın dünya pazarına açılabilmesi için Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasında bir süredir devam eden "tahıl koridoru" açma girişimlerinde sona gelindi. Üç ülke anlaşmaya vardı. İmzalar atılacak. ABD, konuya ilişkin açıklama yaptı

Toplu ulaşıma zam geldi! Öğrenci ve tam bilet ücreti kaç liraya yükseldi?

Üst üste birçok ilden ulaşıma yapılan zam haberleri gelmeye başladı. Toplu ulaşıma yapılan son zam haberi ise Mersin’den geldi. İşte detaylar...

İstanbul'da fiyatı en çok artan ürünler açıklandı! Mart 2022'de en çok maç giriş bileti fiyatları yükseldi! 

İstanbul Ticaret Odası tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, şehirde Mart 2022'de, Şubat'a göre en çok fiyat yükselişi yaşanan ürün yüzde 57,14 ile maç giriş bileti, en çok düşen ürününse yüzde 25,48 ile bakla olduğu belirtildi. 

İstanbul'da ulaşıma zam mı gelecek? Mavi kart ne kadar olacak? Tam bilet 8 TL…

İstanbul’da toplu ulaşıma zam bekleniyor. İETT Genel Müdürü, yüzde 50’den az zam olmayacağını açıklamıştı. Yüzde 50 zammın gelmesi durumunda 430 Türk lirası olan abonman mavi kart, 640 Türk lirasını geçecek. Zammın öğrencilere gelmesi durumunda ise öğrenci bileti 4 lira olacak.

Dogecoin AMC Theatres ile anlaşma sağladı!

Kripto para birimi Dogecoin AMC Theatres ile anlaşma imzaladı. Yeni anlaşma ile Dogecoin ile AMC Theatres'dan bilet alınabilecek. 

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

Tudors mağazalaşmaya devam edecek!

1998 yılında perakende sektörüne giriş yapan Tudors mağazalaşmaya devam edecek...

Kıbrıs Vakıflar İdaresi, İngiliz Üsler Bölgesi'ndeki malları için hukuki girişim başlattı!

Kıbrıs Vakıflar İdaresi (EVKAF), Kıbrıs Rum Yönetimi ve Birleşik Krallık arasındaki anlaşma ile İngiliz Egemen Üsler Bölgeleri'ndeki vakıf mallarının sivil kullanım ve yerleşime açılmasına itiraz ederek hukuki girişim başlattı.

So Chic 10 yeni mağaza açacak!

So Chic, 2020 sonuna kadar 10 yeni mağaza açmayı planlıyor. Franchise giriş bedeli talep etmeyen So Chic, herhangi bir telif, imtiyaz bedeli de almıyor...

Paşabahçe Riyad'da mağaza açtı! 

Paşabahçe yurtdışı mağazacılık girişimlerini devam ettiriyor. Paşabahçe Riyad'da yeni bir mağaza açtı. 

maç giriş bilet fiyatları 2022 Haberi

maç giriş bilet fiyatları 2022

İstanbul Ticaret Odası (İTO), piyasaların şeffaflığının sağlanması ve kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla Mart 2022'de megakent İstanbul'da perakende fiyatı en çok yükselen ve düşen ürünleri, diyatları ve değişim oranlarıyla beraber duyurdu. 

Bu kapsamda, İTO tarafından açıklanan İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi’nde bulunan 242 adet ürünün 111 adedinin perakende fiyatlarında yükseliş yaşanırken, 30'unda fiyatlar geriledi, 101'inde ise değişiklik yaşanmadı. 

Peki Mart 2022'de en çok hangi ürünlerin fiyatları arttı? İşte ayrıntılar ve fiyatları en çok artan ürünler...

Mart 2022'de kültür eğitim ve eğlence harcamaları bölümünde bulunan maç giriş bileti yüzde 57,14 ile fiyatı en çok yükselen ürün olarak kaydedildi. 

Fiyatlarında yükseliş kaydedilen diğer ürünler, ulaştırma ve haberleşme harcamalarından yüzde 38,83 ile şehirlerarası otobüs bileti ücretleri, gıda harcamaları grubunda yüzde 36,45 oranında kıvırcık salata, konut harcamalarından yüzde 35,04...