18 / 04 / 2024

maldives caprice gold ödeme

maldives caprice gold ödeme

Maldivler Caprice Gold projesi bu yıl 25 Ekim'de hizmete açılıyor. Çeşitli ödeme kampanyalarının sunulduğu Maldivler Caprice Gold projesinde kişi başı tatil ücreti 99 Euro'dan başlıyor.

Caprice Gold Maldives iletişim! Açılış 25 Ekim'de!

Caprice Gold Maldives iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 300 milyon dolar yatırımla inşa edilen Caprice Gold Maldives projesinde açılış 25 Ekim 2014 tarihinde yapılacak...

Maldives Caprice Gold adres bilgileri! Rezervasyonlar 30 Ocak'ta!

Maldives Caprice Gold adres bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projede rezervasyonlar 30 Ocak tarihinde başlayacak. Maldives Caprice Gold projesinde paket fiyatları 99 Euro'dan başlıyor

Caprice Gold Maldives nerede? 170 milyon dolarlık ada!

Caprice Gold Maldives nerede? sorusunun yanıtını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. 30 Ocak'ta rezervasyon alımlarının başlayacağı Caprice Gold Maldives projesinin açılış tarihi 30 Ekim 2014 olarak belirtiliyor...

Caprice Gold mağdurlarından imza kampanyası!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinin mağdurları Fadıl Akgündüz için bir imza kampanyası başlattı, imza kampanyasına 201 kişi katıldı.

Caprice Gold'un inşaatı ne olacak?

2013 yılında bitirileceği duyurulan Caprice Gold projesinde çalışmalar bir yılı aşkın süre önce durdu. Caprice Gold'a umut bağlayan yüzlerce vatandaş, birikimlerini kurtarmaya çalışırken, Bayrampaşa'daki dev inşaat çürümeye başladı. Projenin akıbeti de belirsizliğini koruyor.

Fadıl Akgündüz'ün Caprice Gold davası 2 Eylül'e ertelendi!

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi.

Caprice Gold davasında son durum!

Caprice Gold projesi için açılan dolandırıcılık davası bugün görüldü. İşte Çağlayan Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Caprice Gold davasında son durum...

Caprice Gold'un dolandırıcılık davası görüldü!

İş adamı Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılanmasına başlandı.

Caprice Gold'un dolandırıcılık davası yarın!

Nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklu olarak yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold projesi için açılan dava yarın saat 09:00'da görülecek.

Caprice Gold projesi Singapurlular’a verildi!

Dolandırıcılıktan tutuklanan Fadıl Akgündüz’ün 5 haftada 60 bin kişiye yer sattığı iddia edilen Maldivler’deki Caprice Gold projesi Singapurlular’a verildi.

Caprice Gold'a kayyum atanacak mı?

Fadıl Akgündüz tutuklandı. Yine nitelikli dolandırıcılıkla itham ediliyor. İstanbul Bayrampaşa'da ‘yüksek kira geliri' vaadi ile inşa ettiği Caprice Gold Oteli senelerdir faaliyete geçmedi. 8 bin 400 mağdur var.

Caprice Gold mağdurları eylem yaptı!

"Nitelikli dolandırıcılık" suçlamasıyla tutuklanan Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold projesi ile mağdur ettiği vatandaşlar, yıllardır tamamlanamayan inşaatın önünde eylem yaptı, mağdurlar projeye kayyum atanmasını istedi.

Caprice Gold mağdurları yarın miting yapacak!

Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği 7 yıldızlı Caprice Gold projesinden devremülk alan vatandaşlar yarın saat 13:00'de Bayrampaşa'daki Caprice Gold önünde toplanıp bir basın açıklaması yapma kararı aldı.

Caprice Gold Gayrimenkul için kayyum talebi!

Fadıl Akgündüz ile ablası Avniye, eniştesi İbrahim ve bir dönem yeğeni Mehmet Salim Obut’un yönettiği Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm ve İnşaat Tic. Ltd. şirketine kayyum atanması için başvuru yapıldı.

Caprice Gold Maldivler inşa edilemeyecek!

Müfettişlerin hazırladığı rapora göre Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold Maldivler projesinde akrabası olan şirket yetkilileri dini duyguları istismar etti ve işleyen bir otel varmış gibi reklam vererek tüketicileri bilerek ve isteyerek aldattı.

Caprice Gold'a yabancı ortak aranıyor!

Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği 7 yıldızlı devre mülk projesi Caprice Gold 5 yıldır tamamlanamadı. Caprice Gold mağdurlarının yaptığı son açıklamaya göre Caprice Gold Bayrampaşa projesi için yabancı ortak aranıyor.

maldives caprice gold ödeme Haberi

maldives caprice gold ödeme


Jetpa Holding, Caprice Gold markasını Maldivler'e taşıyor. Kofenbe Adası'nı 170 milyon dolara satın alan Jetpa, Maldivler Caprice Gold projesi için 300 milyon dolar yatırdı. Maldivler Caprice Gold projesi 25 Ekim'de açılıyor.


Maldivler Caprice Gold projesi 600 oda, 107 müstakil villa ve 250 özel plajdan meydana geliyor. Maldivler Caprice Gold projesinde yüzde 1 peşinatla 19 ay senet ya da 60 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor.


Maldivler Caprice Gold projesinde fiyatlar kişi başı 99 Euro'dan başlangıç gösteriliyor. Maldivler Caprice Gold projesinde 2 yıl ödeme 5 yıl kal, 3 yıl öde 15 yıl kal, 4 yıl öde 40 yıl kal gibi çeşitli kampanyalar sunuluyor.


Maldivler Caprice Gold projesinde işletmeciliği Jetpa kendisi yapacak. Maldivler Caprice Gold projesi Kofenbe Adası'nda yer alan tek işletme olacak.



Tel: 444 44...