24 / 04 / 2024

Maleki Group projeleri

Maleki Group projeleri

IBF Almanya’nın önde gelen finansal iletişim şirketlerinden Maleki Group tarafından düzenlenen Türk-Alman Yatırım Zirvesi Frankfurt'ta yapıldı. Cathay Group'un sponsorluğunda gerçekleştirilen zirvede İstanbul'daki yatırım fırsatları anlatıldı.

Döveç Group'tan Kuzey Kıbrıs'ta yatırıma davet!

Kuzey Kıbrıs'da tatil köyü tadında konut projeleri hayata geçiren Döveç Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Döveç, Kuzey Kıbrıs'ta konut yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı...

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Al Alıawı tarafından kuruldu. 

Cathay Group’un, İstanbul’daki Nivo projeleri dünyaya ulaşıyor!

Cathay Group’un yıldız projeleri olarak gösterilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy dünyayla buluşuyor. Ekip, Brezilya’dan ABD’ye, Almanya’dan Katar’a temaslarını da sürdürüyor...

Beze Group, Facilitator A.Ş.’nin danışmanı oldu!

Gayrimenkul geliştirme, yönetim ve tedarik sektörleri konusunda yatırımcı şirketler için başarılı iletişim stratejileri üreten ve kamuoyu oluşturma ve işbirliklerini geliştiren projeleri gerçekleştiren Beze Group, Facilitator A.Ş.’nin danışmanı oldu. 

Nivo Projeleri Körfez yatırımcısıyla buluştu!

Cathay Group, Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy Projeleri’ni, 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’de gerçekleşen Cityscape Dubai’de tanıttı.

Mar Yapı-Wanda Group'un oteli Eylül 2018’de bitecek!

Röportaj veren Mar Yapı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert R. Varon, Mar Yapı-Wanda Group iş birliğini, projeleri ve yatırımları anlattı. İşte o haber...

İki Design Group’a Avrupa’dan dokuz ödül daha!

Şimdiye kadar aldığı ödüller ve uluslararası arenadaki başarılı projeleri ile Avrupa’nın tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren iki design group, European Property Awards’tan büyük başarıyla döndü.

YDA Group, Şanlıurfa Şehir Hastanesi'ni inşa edecek!

YDA Group, istikrarlı büyüme ivmesini devam ettiriyor. İnşaat sektöründe; anahtar teslimi projelerden Yap İşlet Devret (YİD) projelere 1 havalimanlarından ve sağlık kampüslerine kadar birçok farklı alanda faaliyet gösteren grubun tamamlanmış projeleri 6,8 milyar dolara ulaştı.

AGM Group markalı konut projelerinde yeniliğe gidiyor!

AGM Group, hayata geçireceği markalı konut projeleri ile inşaat sektöründeki klişe standartlara yeni bir boyut kazandıracak.

Royal Group başarısını zirveye çıkartıyor!

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile adından son yıllarda sıklıkla söz ettiren Royal Group, Sky Blue projesi ile yakaladığı başarıyı Royal Garden Kartal Residence Projesi ile zirveye çıkardı.

Related Group'un Miami projeleri Türk pazarında tanıtıldı!

Miami’nin başarılı emlak danışmanı Global Real Estate Group, Amerika’nın en tanınmış gayrimenkul firmalarından biri olan Related Group’un Miami projelerinin tanıtımı için bir gece düzenledi.

Türk inşaat sektöründen yatırımcılara çağrı!

IBF Almanya’nın önde gelen finansal iletişim şirketlerinden Maleki Group tarafından düzenlenen Türk-Alman Yatırım Zirvesi Frankfurt'ta yapıldı. Cathay Group'un sponsorluğunda gerçekleştirilen zirvede İstanbul'daki yatırım fırsatları anlatıldı.

Maleki Group projeleri Haberi

Maleki Group projeleri

Uluslararası Bankacılar Forumu IBF Almanya’nın önde gelen finansal iletişim şirketlerinden Maleki Group tarafından düzenlenen Türk-Alman Yatırım Zirvesi Frankfurt'ta yapıldı. İstanbul'a iddialı iki yeni proje kazandırmaya hazırlanan Cathay Group'un sponsorluğunda gerçekleştirilen zirvede Avrupalı yatırımcılara, İstanbul'daki yatırım fırsatları anlatıldı.


"İstanbul'da geçen yıl 1.3 milyon konut satıldı. Bu tüm zamanların rekorudur. Kentsel dönüşüm artık bir hükümet değil bir devlet politikası oldu. Bu nedenle İstanbul yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor" diyen Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, Avrupa'ya "Türkiye gayrimenkul sektöründe sürdürülebilir bir başarıya imza attı. Dünya metropolü İstanbul'daki değere inanan kazanır" çağrısı yaptı.

IBF Başkan Yardımcısı Dr. Hermann Reuter'in, "AB'nin ve Almanya'nın Türkiye'ye, Türkiye'nin AB'ye ve Almanya'ya ihtiyacı var. Bugünkü zirvenin özü budur" sunuşuyla başlayan toplantıda, Frankfurt Başkonsolosu Mustafa Çelik, Türk-Alman ekonomik ilişkilerinin...