24 / 04 / 2024

maltepe karayolları arazisi imar

maltepe karayolları arazisi imar

Tahincioğlu Maltepe Küçükyalı Karayolları arasizi için, TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi imar planı planı durdurulması ve iptali için dava açtı.

Burhan Karaçam'da Çiftçiler Holding'e dava açmış!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü 1974 yılında açıldı. Köprü açılmadan önce bugün Zorlu Center'in yer aldığı Karayolları arazisi, aslında Çiftçiler Holding'e aitti.

Antalya Karayolları arazisi çekim merkezi olacak!

Alanya’da turizmciler ve muhtarlarla bir araya gelerek sorunları dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’ya 256 milyonluk alt yapı yatırımı yaparken, kent geneline yapılan yatırımın ise 764 milyon lira olduğunu söyledi. 

Maltepe'de TOKİ'ye ait arazideki kaçak çiftlik yıkıldı!

Arazisi TOKİ'ye ait Maltepe Ferhatpaşa'da yer alan kaçak çiftlik yıkıldı. Çiftlik daha önce yurttan kaçan kızların alıkonulduğu yer olarak gündeme gelmişti.

Maltepe karayolları arazisi için kamuda kalsın talebi!

Küçükyalı Karayolları Dayanışması, Maltepe’de Karayolları arazisinin  imara açılmamasını, kamu kullanımında kalmasını talep etti..

Oyak Dragos Maltepe iletişim!

Oyak Dragos Konutları İstanbul Maltepe'de Omsan Lojistik arazisi üzerinde yükselecek. Oyak İnşaat imzası taşıyan projede 1+1'den 4+1'e ve dubleks konutlara yer veriliyor...

Maltepe Küçükyalı sakinlerinden karayolları arazisi eylemi!

Maltepe Küçükyalı Karayolları arazisinin imara açılamasına tepki gösteren mahalle sakinleri dün eylem yaptı.

Tahincioğlu Maltepe Küçükyalı projesinde imar davası sürüyor!

Tahincioğlu Maltepe Küçükyalı Karayolları arasizi için, TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi imar planı planı durdurulması ve iptali için dava açtı.

Maltepe'deki özelleştirilen Karayolları arazisi mecliste konu oldu!

İstanbul'un Maltepe ilçesindeki bir arazinin imar planında yapılan değişikliğe ilişkin sorunlar meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili olarak İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi soru önergesi hazırladı..

Ankara Maltepe Havagazı Fabrikası arazisi imara mı açılıyor?

Ankara'da 1933 yılında kurulan Maltepe Elektrik ve Havagazı Fabrikası arazisi yüksek yoğunluklu yapılaşmaya açılıyor. Araziye gökdelen trafik yoğunluğu dikkate alınmadan 4 emsalli yüksek yapılaşma hakkı verildi.

Küçükyalı Karayolları arazisi meclis gündeminde!

TOKİ’ye devredilen ve geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ihaleyle imara açılan İstanbul Maltepe’deki Karayolları arazisi Meclis gündemine taşındı.

Maltepe halkı Küçükyalı Karayolları arazisi için dava açacak!

Maltepe halkı, Küçükyalı Karayolları arazisinin ticari konut alanı haline getirilerek ihale edilmesine tepki göstererek ihalenin iptali için dava açma hazırlığında olduklarını belirtti.

Küçükyalı Karayolları Arazisi ihalesi protesto edildi!

26 Mayıs günü ilk ihalesi gerçekleştirilen Karayolları Arazisi'nin ihalesini en yüksek teklifi veren Tahincioğlu Gayrimenkul kazandı. İhale Maltepeliler tarafından protesto edildi.

Küçükyalı Karayolları arazisi ihalesinin 2. oturumu 7 Haziran'da!

Küçükyalı Karayolları arazisi ihalesinin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren ikinci oturumu 7 Haziran Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

maltepe karayolları arazisi imar Haberi

maltepe karayolları arazisi imar

Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO tarafından ilk turu 26 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen ve 7 Haziran 2016 tarihinde ikinci tur ihaleye çıkılan Emlak Konut İstanbul Maltepe Küçükyalı ihalesini 15 milyar TL teklifle kazanmıştı. 


Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Maltepe Küçükyalı projesinin 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı Değişikliği'nin yürütmesi durdurulması için dava sürüyor.


Tahincioğlu Maltepe Küçükyalı projesi için iptali istenen imar planı, ticaret- konut alanı, ilkokul, cami ve park alanlarının yer aldığı 114 bin 239 metrekare alanı kapsıyor. 


Maltepe Küçükyalı arazisinde, 3'ü ticaret-konut alanı, diğerleri ise ilkokul, ibadethane, meydan ve park olarak yapılandırılacak. 7 arsanın toplam arsa alanı 114 bin 239 metrekare olarak belirlendi. 


Maltepe Küçükyalı imar iptali 

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Küçükyalı ve Başıbüyük Mahalleleri, 1396 ada 2 ve...