29 / 03 / 2024

maraş sosyal tesisler

maraş sosyal tesisler

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ekinözü Sosyal Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Avcılar Belediyesi'ne ait sosyal tesis alanları 65 bin TL’ye kiraya veriliyor! 17 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Avcılar Belediye Başkanlığından Kiralama İlanı duyurusu geldi. Belediyeye ait sosyal tesisler 17 Şubat 2023’te ihale edilerek kiraya verilecek.

Samsun'daki sosyal tesisler için yıkım kararı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Batı Park alanındaki sosyal tesislerin yıkılacağını söyledi. Söz konusu karar Samsunspor taraftarının tepkisini çekti.

Kamuya ait sosyal tesisler için yeni tarife belli oldu!

2021 yılı için kamuya ait sosyal tesisleri kullanmak isteyenlerin ödemesi gereken asgari bedeller belli oldu.

Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisleri 2022'de teslim!

“Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisler inşaatı” Mustafa Ekşi-İlkyapı İnşaat ortaklığında yapılacak... 

Hakkari'de sosyal hayatın geliştirilmesi için yeni tesisler kuruluyor!

İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların artırılması için Gola Züryan Göletini ıslah ederek etrafında bisiklet ve yürüyüş yolu, kafe ve dinlenme alanın yer alacağı sosyal tesis kuracak.

Kıbrıs Maraş’taki Sosyal Konut Projesiyle gençler sahibi olabilecek!

İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Bakanlığı’nın çalışmaları ile ilgili bilgi aktardı. Sosyal Konut Projesi hakkında açıklama yapan Bakan Baybars; “Kentte yaşayan ve ev sahibi olamayacak durumdaki kişiler de konut sahibi olabilecek” dedi.

Gazimağusa-Maraş Sosyal Konut Projesi için lansman müjdesi!

İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Gazimağusa-Maraş Bölgesinde ziyarette bulundu. Baybars, vatandaşlara kısa süre sonra Gazimağusa-Maraş Sosyal Konut Projesi’nin lansmanının yapılacağının müjdesini verdi.

Askeri gazino ve değerli sosyal tesisler özel şirketlere mi kiralanacak?

Askeri gazino, vardiya yatakhaneleri ve değerli sosyal tesisler özel şirketlere mi kiralanacak?

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesisler!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, ilçeye yeni sosyal tesisler inşa ediyor.

Cumhuriyet tarihinin ilk külliyesi Bursa'da inşa ediliyor! 

Külliye konsepti, Cumhuriyet tarihinde ilk kez Bursa'da inşa edilecek. Bursa Diyanet Din Eğitimi Külliyesi içerisinde, anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, akademi, sosyal tesisler, barınma birimleri ve uygulamalı eğitim yapılacak bir cami barındıracak.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis müjdesi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, yeni sosyal tesisler ve yaşam alanları inşa edecek.

Avrupa Konutları Başakşehir kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Avrupa Konutları Başakşehir'in 976 Ada 2 Parsel, 443 Ada 62 ve 63 Parsel Konutlar İle Ticaret, Otopark, Sosyal Tesisler, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı...

9 yılda Diyarbakır'da inşa edilen tesisler TBMM'de!

2010-2019 yılları arasında Diyarbakır ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesisler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

maraş sosyal tesisler Haberi

maraş sosyal tesisler

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü Sosyal Tesisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, açılış konuşmaları bölümünde kürsüye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ekinözü’ne verdikleri bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Abdurrahim Karakoç’un adını yaşatacağız

Başkan Erkoç burada gerçekleştirdiği konuşmada: “Yaptığımız bu tesis, kütüphanesi, toplantı salonu, taziye evleri, internet salonu, kütüphanesi, okuma salonları, meslek kursları merkezi gibi birçok hizmeti Ekinözülü hemşehrilerimize hizmet verecek. Ekinözü halkına verdiğimiz bir sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı zamanda bu güzel tesise yine Ekinözümüzün yanı sıra şehrimizin gururu olan Abdurrahim Karakoç ağabeyimizin ismini verdik. Çocuk yaştan beri sevgi ve saygı duyduğumuz, lise ve üniversite yıllarımızda bizzat kendisi ile tanışma fırsatı bulduğumuz, bugünkü fikriyatımızın oluşmasında şiirleri, konferansları ve deyişleri ile bizlere...