29 / 03 / 2024

Marmaray banliyö hattı fotoğrafları

Marmaray banliyö hattı fotoğrafları

Marmaray projesinin banliyö hatlarını kapsayan CR3 çalışması kapsamında yapılan çalışmalar fotoğraflandı. Marmaray Gebze-Halkalı Banliyö Hattı boyunca süren çalışmalar ne durumda? İşte 11 fotoğrafla Marmaray banliyö hatlarının son durumu...

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

İstanbul’a yeni banliyö hattı geliyor! Yarın açılacak…

İstanbul’un raylı sistem ağır giderek genişlerken bir yenisine Halkalı-Bahçeşehir hatta eklendi. Yarın açılacak olan hatla birlikte Halkalı-Bahçeşehir mesafesi 22 dakikaya düşecek. 

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Kayseri Banliyö Hattı Projesi'nin akıbeti mecliste!

Kayseri Banliyö Hattı Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ataş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziray Projesi'nde imzalar yarın atılacak!

TÜRASAŞ tarafından 'Gaziray Banliyö Hattı ve Hafif Raylı Ulaşım Projesi' kapsamında 8 elektrikli tren setinin (32 araç) tasarım, temin ve montajını gerçekleştirmesi işiyle ilgili imzalar yarın düzenlenecek törenle atılıyor.

Gaziray sözleşmesi imza töreni ertelendi!

Gaziray Banliyö Hattı ve Hafif Raylı Ulaşım Projesi'nde 8 elektrikli tren setinin (32 araç) tasarım, temin ve montajı için yapılacak sözleşmenin imza töreninin ertelendiği açıklandı.

Adana-Mersin arası banliyö tren hattı ne zaman açılacak?

Adana-Mersin arası banliyö tren hattının pandemi sürecinde kapalı olması ve hattın ne zaman açılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çulhaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konyaray Banliyö Hattı'nın protokolü imzalandı! 

TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlenen imza töreninde konuştu. Uygun, Konya'nın, demir yolu ağı bakımından önemli bir kent olduğunu söyledi ve "Konyaray, yerel yönetimlerle gerçekleştireceğimiz en önemli ulaşım projelerinden biridir" dedi...

Söğütlüçeşme istasyonu gar olarak hizmete devam edecek!

Kadıköy'de bulunan eski banliyö hattına ait Söğütlüçeşme Tren İstasyonu, Marmaray hattı, yüksek hızlı tren hattı ve metrobüs hattına hizmet verecek biçimde yenilenecek.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı konut fiyatlarını artırdı!

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı vatandaşların hizmetine açıldı. 76 kilometrelik hat geçtiği ilçe ve semtleri değerlendiriyor. Son 4 yılda en yüksek konut fiyat artışı Yeşilköy, Üsküdar ve Gebze'de oldu.

GAZİRAY Banliyö Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep'teki ulaşım sorununu çözmek için inşa edilen GAZİRAY Banliyö Hattı'nda test sürüşü yaptı...

Halkalı-Gebze Marmaray Hattı ile o ilçenin kaderi değişecek!

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Gebze-Halkalı Marmaray hattı İstanbul ulaşımına büyük rahatlama sağlarken bir ilçenin de kaderini değiştirecek.

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı ilk yolcularını taşıdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açmış olduğu Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı seferlerine başlanıldı. Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı ilk yolcularını taşıdı. 

Marmaray banliyö hattı fotoğrafları Haberi

Marmaray banliyö hattı fotoğrafları

Marmaray Gebze Halkalı banliyö hatlarının iyileştirilmesi projesi (CR3) kapsamında çalışmalara bir süre önce yeniden başlandı.


Marmaray CR3 banliyö hattının güncel fotoğrafları internette paylaşıldı... İşte Marmaray Halkalı Gebze Banliyö Hatları'nın Bakırköy, Kadıköy Göztepe, Maltepe Atalar, Maltepe Küçükyalı, Kartal ve Gebze'deki çalışmalarının son halini gösteren kareler...


Bakırköy:





Kadıköy Göztepe:


 






Kartal Atalar Mahallesi:




Marmaray Gebze-Halkalı Banliyö Hattı ne zaman bitecek? Öğrenmek için tıklayın!



Kartal: 




Maltepe Küçükyalı:



Gebze:





(Fotoğraflar: WowTurkey.com)

Emre Kulcanay /...